-
Εμένα με αφήνει να κάνω παραπάνω Κώστα, πρέπει να το πηγαίνει με τα Mb, όχι με το πλήθος. Δοκίμασε όμως και τα εναλλακτικά links που αρκετά συχνά σε πάνε σε mirrors έξω από το rfactorcentral.
-
εμένα ούτε το rfactor μου αρέσει ούτε το gtr2 ούτε τίποτα. μόνο το lfs αξίζει
-
To lfs πρέπει να αγοραστεί;
-
εαν θες να έχεις πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα ,πίστες αλλά και τους ον λαϊν σερβερς ναι πρέπει να είσαι S2 license user και όχι ντεμο. αλλιώς -ως ντεμο- έχεις δυνατότητα να παίζεις 3 αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος 1 πίστα με 4 διαδρομές και μόνο σε ντεμο σερβερς για ον λαϊν.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
εμένα ούτε το rfactor μου αρέσει ούτε το gtr2 ούτε τίποτα. μόνο το lfs αξίζειΕμένα πάλι, μου αρέσουν όλα
Το καθένα έχει τα δυνατά σημεία του. Π.χ το LFS έχει τη φυσική, το ffb και το online, το GTR2 τον ήχο, τα γραφικά και πραγματικές πίστες κι αυτοκίνητα και το rFactor την F1 και τα mods (με τα mods το rFactor συνδυαζει τα περισσότερα +)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα πάλι, μου αρέσουν όλα
Το καθένα έχει τα δυνατά σημεία του. Π.χ το LFS έχει τη φυσική, το ffb και το online, το GTR2 τον ήχο, τα γραφικά και πραγματικές πίστες κι αυτοκίνητα και το rFactor την F1 και τα mods (με τα mods το rFactor συνδυαζει τα περισσότερα +)
+άπειρο
-
πίτσες μπλε...
μη μου πεις ότι ο ήχος της V έκδοσης υστερεί σε τίποτα... Τα άλλα έχουν περισσότερο φαντεζί εμφάνιση παρά ακριβή συμπεριφορά.
στο lfs ακόμα και ο ήχος είναι synthesized σε realtime με κανονικό μοντέλο και όχι με prerecorded δείγματα όπως στα άλλα...
-
βάλε ότι χρώμα θες....ο ήχος του GTR2 είναι ο καλύτερος με ΔΙΑΦΟΡΑ!
-
μη μου πεις ότι ο ήχος της V έκδοσης υστερεί σε τίποτα... Τα άλλα έχουν περισσότερο φαντεζί εμφάνιση παρά ακριβή συμπεριφορά.στο lfs ακόμα και ο ήχος είναι synthesized σε realtime με κανονικό μοντέλο και όχι με prerecorded δείγματα όπως στα άλλα...
Κι εγώ LFS fanboy είμαι κατά βάθος, αλλά θα σού πω ότι ο ήχος της έκδοσης V υστερεί σε πολλά πράγματα και επιδέχεται αρκετή βελτίωση.
Σε σχέση με το U33 και προγενέστερα, είναι περισσότερο μουντός και κουραστικός και δεν κάνει σωστό clipping. Πολλές φορές είναι εντελώς μη ρεαλιστικός, για παράδειγμα αν αντιπαραβάλλεις την BMW Sauber μεταξύ LFS S2 V και rFactor, στο δεύτερο νομίζεις ότι παρακολουθείς τηλεόραση. Σε μερικά οχήματα (MRT) ακούγεται σαν ηλεκτρική σκούπα. Είναι αποκλειστικά stereo και όχι 5.1.
Από την άλλη παραμένει όντως αρκετά πληροφοριακός.
Φυσικά, σύμφωνα με τον Scawen θα υπάρχουν και άλλες ανανεώσεις στα περί ήχου στις επόμενες εκδόσεις, και το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωθεί αρκετά στη συνέχεια.
Αλλά το να λες ότι ο ήχος της έκδοσης V δεν υστερεί σε τίποτα, είναι υπερβολικό.
Και στην τελική υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στους sampled και τους synthesized ήχους. Ας μην είμαστε απόλυτοι.
-
Πες τα Αλέξανδρε!!!
-
Αν θυμάμαι είχε πει ο scawen 'lfs should not be optimized as a screenshot generator' ή κάτι τέτοιο στο περίπου.
χαρείτε τον ήχο σας...
'Κι εγώ LFS fanboy είμαι κατά βάθος'
και συ; ποιός άλλος είναι;
'(MRT) ακούγεται σαν ηλεκτρική σκούπα'
έχεις ακούσει 600άρι μηχανής με κομπρέσορα να ακούσεις πως κάνει;
'Ας μην είμαστε απόλυτοι.'
συμφωνώ! να μην είστε απόλυτοι!
-
έχεις ακούσει 600άρι μηχανής με κομπρέσορα να ακούσεις πως κάνει;Ναι και δεν κάνει έτσι...
-
Αν θυμάμαι είχε πει ο scawen 'lfs should not be optimized as a screenshot generator' ή κάτι τέτοιο στο περίπου.Τι σχέση έχει αυτό με τον ήχο;
'Κι εγώ LFS fanboy είμαι κατά βάθος'
και συ; ποιός άλλος είναι;
Να ποιος!
συμφωνώ! να μην είστε απόλυτοι!
μόνο το lfs αξίζει
μη μου πεις ότι ο ήχος της V έκδοσης υστερεί σε τίποτα...
Να ποιος!
-
Μόλις κατέβασα το M3 GTR Cup mod στο rFactor κι έτρεξα το αμάξι του Hans Stuck στην ορεινή διαδρομή απο το test center της BMW στο NUrburgirng προς το κάστρο (νομίζω). Ακόμα τρέμω από συγκίνηση... τι ήχος θέε μου!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μόλις κατέβασα το M3 GTR Cup mod στο rFactor κι έτρεξα το αμάξι του Hans Stuck στην ορεινή διαδρομή απο το test center της BMW στο NUrburgirng προς το κάστρο (νομίζω). Ακόμα τρέμω από συγκίνηση... τι ήχος θέε μου!!!!!!!!!!Είσαι ΚΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
έχεις ακούσει 600άρι μηχανής με κομπρέσορα να ακούσεις πως κάνει;Ναι και δεν κάνει έτσι...
Nα προσφέρω και video;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μόλις κατέβασα το M3 GTR Cup mod στο rFactor κι έτρεξα το αμάξι του Hans Stuck στην ορεινή διαδρομή απο το test center της BMW στο NUrburgirng προς το κάστρο (νομίζω). Ακόμα τρέμω από συγκίνηση... τι ήχος θέε μου!!!!!!!!!!Χάρη το έκανα με την GT3 (911) στην ίδια διαδρομή. Αυτό που λες OMG!
Τα Mods δίνουν μεγάλη αξία στο rfactor.Kατεβάζω το Μ3GTR cup τώρα και μετά το F360 cup. Θα κατεβάσω και το 147GTR cup. Φαίνεται καλό.
-
fanboy δεν είμαι, γνωρίζω και αναγνωρίζω πολλά από τα μειονεκτήματα του lfs σε σχέση με τα υπόλοιπα sims που κυκλοφορούν, αλλά ο 'ήχος' τα 'γραφικά' και τα 'πραγματικά αμάξια' (που έχει. όχι γνωστά και όχι όσα κάποιοι θέλουν, αλλά τα mrt, rac, bf1 είναι licensed) δεν είναι από τα μειονεκτήματα του ως sim. ούτε ο 5.1 ήχος...
αν εσύ χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου fanboy, ελέυθερα, αλλά αυτό που είδα εγώ είναι ένα σκεπτικό με πορεία 'έλα, και γώ fanboy είμαι, δεν είναι κακό να είσαι, μπορείς να το παραδεχθείς, είδες που εγώ δεν προβληματίστικα να το παραδεχθώ;'
σαν τον διάολογο... -είσαι ομοφυλόφιλος; -!?όχι! -δεν πειράζει, αν είσαι... -δεν είμαι! -και να ήσουν, δε θα πείραζε. μη φοβάσαι να το παραδεχθείς... -ρε δεν είμαι σου λέω!
'να ποιός!'... το smiley το βλέπεις; τί σου λέει; non-verbal language, πιάνουμε τίποτα, ή....; Συγνώμμη για τον ελαφρύ σαρκασμό, αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι κόλλαγε...
όπως και να'χει, κάθε ένας έχει τις δικές του προτιμήσεις που βασίζονται στα κριτήρια του κάθε ένα...
ο migf1 προτιμά την GT από το atom για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους (μάλλον 'μούρη' και 'design/engineering' μα δεν είμαι σίγουρος. Λες και το atom δεν έχει απ'αυτά), εγώ προτιμάω το atom επειδή είναι γρήγορο φτηνότερο και απόδειξη ότι δε χρειάζεται να σκάσεις 5 περιουσίες για να πας γαμιόντας ούτε να τρέμει το φυλλοκάρδι σου άμα σου το κουτσουλήσει κανένας γλάρος. Συν ότι είναι δυνατόν να το αγοράσω κάποτε καθ'ότι ο μπαμπας και η μαμά δεν είναι εφοπλιστές αλλά και να ήταν, πάλι δε θα μου παίρνανε 'να βγάλεις δικά σου.' Και να σου πω; το εκτιμώ.
εγώ προτιμώ το lfs γιατί σαν ακρίβεια στην προσομοίωση με έχει πείσει πολύ περισσότερο από το gtr και το rF. Αν θέλω να ακούω μοτέρ να ουρλιάζει και λάστιχα να τσιρίζουν, κοιτάω video της S4 στο youyoube.
δοκιμάζω, μάλιστα, τη συμπεριφορά του lancia μου (όσο άθλιο και αν είναι, εξακολουθώ να το οδηγώ και όσο περνάει ο καιρός τόσο μου αρέσει. να είχε και αμορτισερ... decarbon είπανε;) με κατάλληλες ρυθμίσεις στο lfs και τολμώ να πω ότι η ακρίβεια είναι εντυπωσιακή. τόσο στο ff όσο και στις κινήσεις του αυτοκινήτου. στο gtr δε, δεν καταλάβαινα τίποτα... μου θύμιζε κάποιο από τα τελευταία TOuring CArs. (προς θεού, δοκιμές δεν κάνω σε ανοιχτό δρόμο, μα μια-δυο φορές που άρχισε το αμάξι να γλυστράει το έσωσα με ασφάλεια και ηρεμία. το αποδίδω στο lfs.)
για rally φάσεις, RBR, αλλά φαίνεται το χώμα (και γενικότερα ο τρόπος αυτός οδήγησης ) εμένα δε με θέλει.
-
ακόμα και τέτοιο cup έχουν μοντάρει οι mods ...
-
Χάρη δεν ξέρω τι γίνεται με το rfcentral αλλά σήμερα κατέβασα:
Μ3GTR, Ferrari 360, A147GTR, ETCC cup
το ΕΤCC είναι 275mb!!
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]