-
την κατεβασα αλλα δεν ειδα διαφορα!βεβαια ειμαι λιγο αμπαλοσ σε τετοια θεματα
edit:μαλλον χειροτερι φαινεται!επαιξα με τιν καμερα πανω απο τον οδηγο και μου αναβοσβινουν τα δεντρα, οι πινακιδεσ, τα κερμπ!τι να πω
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
btw, βγήκε έκδοση 1.2 του Nordschleife για το rF (λένε πως βελτιώνει και τα frames)... θα το κατεβάσω αμέσως μετά.Αντε, πες μας... Τι σε πληρώνουμε.
Εγώ δοκίμασα το 'Top Gear Test Track'. Ψιλο-πατάτα μού φάνηκε. Δουλεύει μόνο με DX9 στο config. Αλλά τώρα βλέπω ότι είναι WIP οπότε μάλλον θα φτιάξει αρκετά στο μέλλον...
-
Μια χαρά το F1xr06 mod, κανένα πρόβλημα. Μόνο που στην αρχή σε αφήνει να πάρεις μόνο την Toro Roso. Επίσης έχει πολύ χάλια incar camera, καμία σχέση με την κάμερα του CDTP F12005 ή της default incar της BMS Suber F1 2006.
Και το Nordschelife οκ μου φάνηκε, αν και δεν πολυέπαιξα με κάμερες για να πω με ασφάλεια. Τα frames πάντως όντως έχουν πέσει (αν έχετε πρόβλημα, εγκαταστήστε το σε εντελώς νέο φάκελο μέσα στο Game Data\Locations και βεβαιωθείτε πως έχετε σβήσει την παλιά έκδοση της πίστας πλήρως).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τα frames πάντως όντως έχουν πέσειΕχουν ανέβει, θες να πεις;
-
Προς migf1 και λοιπούς sim-fans : Τι χειριστήριο χρησιμοποιείτε; Εγώ έχω ενα Thrustmaster RGT Pro. Επίσης είχα στα χέρια μου για ένα Σ/Κ το Logitech G25. Μεγάλο βάσανο αυτές οι 900 μοίρες, ατελείωτες!
-
Ζητώ κρ@κ για το RF έτσι για να το έχω; Koτούλα έχεις κάτι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ζητώ κρ@κ για το RF έτσι για να το έχω; Koτούλα έχεις κάτι;αντε πουλα ρε τα 3 αμαξια και τη μηχανη που εχεις για να αγορασεις το παιχνιδι...
και αλλη φορα να παιρνεις αδεια πριν αγορασεις κατι, δεν ειναι δυνατον να κανεις οτι θελεις με τα ΔΙΚΑ σου λεφτα!!!
-
limited έκδοση είναι ρε; ...
μπα πάω να αγοράσω ότι βλακεία βρω μπροστά μου. Είμαι τσίπης!
-
Συγκριση on board lap - Μελβουρνη 2006
Jenson Button Vs Δημητρης Καιναδας
F1 Sim : GP3 v.1.13
25 MB video ... με split οθονη και αντιπαραβολη του qual γυρου του JB που του εδωσε την pole και του Hotlap του δικου 'μας' Δημητρη Καιναδα Πρωταθλητη στο GP3 Hotlaps την προπερσινη season ( 2005)
http://rapidshare.com/files/17511923/australia_comparison.avi.html
Τα παλικαρια πανε πλαι πλαι ...στροφη με στροφη ...στο τελος ο Jenson 'κερδιζει' ...
Ο ΔΚ einai μαλλον ο καλυτερος Keyboarder στο GP3
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Προς migf1 και λοιπούς sim-fans : Τι χειριστήριο χρησιμοποιείτε; Εγώ έχω ενα Thrustmaster RGT Pro. Επίσης είχα στα χέρια μου για ένα Σ/Κ το Logitech G25. Μεγάλο βάσανο αυτές οι 900 μοίρες, ατελείωτες!Logitech DFP ...αλλά δεν πολυ-ασχολούμαι.
-
F1xr06 update: να συπληρώσω πως με χαλάει τόσο πολύ η onboard camera του mod που μάλλον θα το απεγκαταστήσω.
Για τον φίλο που ρώτησε για το τι τιμόνι χρησιμοποιούμε, Logitech Formula Force
Για τον Καινάδα, respect, αλλά το GP3 είναι φτιαγμένο για να τρέχει με keyboard και είναι επίσης εύκολο sim. Δοκιμάστε με keyboard π.χ. την BMW Sauber F1 2006 στα rFactor και LFS ή έστω στο F1C RH2005
-
Καλά το Logitech G25 είναι κορυφή! Εγώ χρησιμοποιώ της Thrustmaster το Enzo Ferrari: http://www.thrustmaster.com/Upload/1/th ... 00x600.jpg
15E μεταχειρισμένο 3 μηνών από ένα φίλο το πήρα το καλοκαίρι, ήταν καλή ευκαιρία!
-
15 ευρώ δεν είναι απλά ευκαιρία, είναι τσάμπα!!!! Ωραίος!
Ανάδραση έχει; -
Εννοήτε πως έχει ανάδραση!! Πολύ καλή τιμονιέρα πάντως, είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχει και αρκετά κουμπιά πάνω που βολεύουν για Pits, Launch Control, Speed Limiter κλπ..
-
Αυτό το βιντεάκι φτιάχτηκε από κάτι φίλους & γνωστούς στο LFS. Το βρήκα αρκετά αστείο. Enjoy.
-
Ξεκινάμε αύριο τον 2ο αγώνα μας στο OLFSL και καταφέραμε να έχουμε πάλι εκπρόσωπο στο πρώτο pool (βασικά έχουμε εκπροσώπους σχεδόν σε όλα τα pools). Έγινε σφαγή στα χρονομετρημένα. Ελπίζω μόνο να μην έχουμε πάλι πρόβλημα με τις γραμμές μας.
'*Αύριο, Κυριακή 25 Φεβ 2007, ξεκινάει ο 2ος αγώνας του OLFSL, με τα μπροστοκίνητα XFG, στην ασφάλτινη πίστα South City Town Reversed.
Επί 13 ημέρες οι 163 οδηγοί που θα εκκινήσουν αύριο τον αγώνα ανέβαζαν και ανανέωναν τις χρονομετρημένες τους προσπάθειες, με αποκορύφωμα μια ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας όπου (μεταξύ πολλών άλλων ανατροπών) ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, ο Σκοτσέζος R.Mooney, κατάφερε να πάρει για 2η φορά την pole position από τον Εσθονό H. Piiriste.
...*'
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο. -
...κοινώς έγινε της ΑΝΑΣ Χάρη ε;
άντε και με την νίκη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...κοινώς έγινε της ΑΝΑΣ Χάρη ε;Και της ΠΟΥΤΑΣ έγινε
άντε και με την νίκη!
Την ποιά;
Ευχαριστούμε Σάββα, αλλά νίκη δεν προβλέπεται να σταυρώσουμε σε κανέναν αγώνα του OLFSL -
Ωραίος ο sisman. Παρακολούθησα τον αγώνα του στο pool-9 live!
Μία άνετη νίκη!
GVR να ανοίξει τις σαμπάνιες!
-
Στα pool 1 & 2 δεν πήγαμε καλά. 14ος ο harogeo στο pool-1, 9ος εγώ κι 11ος ο kaynd στο pool-2 (ο istrios αποσυνδέθηκε). Στο pool2 έγινε πανικός στη 2η στροφη της πιστας (εγώ μπήκα στα πιτς στον 2ο γύρο, ο kaynd το πάλεψε περισσότερους γύρους, αλλά μπήκε κι αυτός τελικά... είχε επίσης αρκετές αποσυνδέσεις).
Πήρα τηλ την Otenet κι έχει κασέτα ότι έχουν πανελλήνιο πρόβλημα και το κοιτάνε (για αυτό σερνόμουν όλη μέρα σήμερα )
ΥΓ. Όταν έλεγα νίκη Σάββα, εννοούσα νίκη στο pool-1 (αυτή δίνει του μάξιμουμ βαθμούς). Έκανε κι ο Rhs νίκη σήμερα στο pool-5.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]