-
O θεσμος περναει κριση και χρειαζεται καποιες αλλαγες...Παντως μη νομιζεται οτι οι ξενοι θεατες θελουν τα ραλι οπως παλια...Τους βολευει νεα μορφη του WRC τυπου φαστ-φουντ...Μονον ο Ελληνας θεατης θελει την επιστροφη στο παρελθον(το οποιο δεν εζησα δυστυχως)...Παλι καλα που υπαρχει και η υπερειδικη μεσα στο Μονακο αλλιως θα ηταν πολυ σουπα ο αγωνας...
-
Ο χρήστης kostas_salonica έγραψε:
Παλι καλα που υπαρχει και η υπερειδικη μεσα στο Μονακο αλλιως θα ηταν πολυ σουπα ο αγωνας...Βοηθάει και αυτή με τον τρόπο της για να γίνει η σούπα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παλι καλα που υπαρχει και η υπερειδικη μεσα στο Μονακο αλλιως θα ηταν πολυ σουπα ο αγωνας...
Βοηθάει και αυτή με τον τρόπο της για να γίνει η σούπα.
+1
-
O θεσμος περναει κριση και χρειαζεται καποιες αλλαγες...Παντως μη νομιζεται οτι οι ξενοι θεατες θελουν τα ραλι οπως παλια...Τους βολευει νεα μορφη του WRC τυπου φαστ-φουντ...Μονον ο Ελληνας θεατης θελει την επιστροφη στο παρελθον(το οποιο δεν εζησα δυστυχως)...Παλι καλα που υπαρχει και η υπερειδικη μεσα στο Μονακο αλλιως θα ηταν πολυ σουπα ο αγωνας...Καλωσήρθες Κώστα,
Δεν είναι μόνο ο Έλληνας που θέλει την επιστροφή στο παρελθόν αλλά όλοι οι 'γνήσιοι' θεατές ανά τον κόσμο. Σε κανέναν από αυτούς που έζησαν τις εποχές των Gr 4, Gr B και αργότερα Α, δεν αρέσουν οι αγώνες με τη σημερινή τους μορφή. Με υπερειδικές τύπου Μονακό ή Ακρόπολις, οι υπεύθυνοι του θεσμού προσπαθούν να κάνουν τα ράλλυ κάτι που δεν είναι, κάτι που δεν ήταν ποτέ, για χάρη της τηλεόρασης. Με στάσεις όπως αυτή των θεατών του φετινού Ακρόπολις, δεν θα τους περάσει...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
O θεσμος περναει κριση και χρειαζεται καποιες αλλαγες...Παντως μη νομιζεται οτι οι ξενοι θεατες θελουν τα ραλι οπως παλια...Τους βολευει νεα μορφη του WRC τυπου φαστ-φουντ...Μονον ο Ελληνας θεατης θελει την επιστροφη στο παρελθον(το οποιο δεν εζησα δυστυχως)...Παλι καλα που υπαρχει και η υπερειδικη μεσα στο Μονακο αλλιως θα ηταν πολυ σουπα ο αγωνας...
Καλωσήρθες Κώστα,
Δεν είναι μόνο ο Έλληνας που θέλει την επιστροφή στο παρελθόν αλλά όλοι οι 'γνήσιοι' θεατές ανά τον κόσμο. Σε κανέναν από αυτούς που έζησαν τις εποχές των Gr 4, Gr B και αργότερα Α, δεν αρέσουν οι αγώνες με τη σημερινή τους μορφή. Με υπερειδικές τύπου Μονακό ή Ακρόπολις, οι υπεύθυνοι του θεσμού προσπαθούν να κάνουν τα ράλλυ κάτι που δεν είναι, κάτι που δεν ήταν ποτέ, για χάρη της τηλεόρασης. Με στάσεις όπως αυτή των θεατών του φετινού Ακρόπολις, δεν θα τους περάσει...
Μια λεξη μονο: Αξιος.
Αυτη τη φραση την εχει πει αλλος για αλλον,αλλα δεν πειραζει.Σου ταιριαζει απολυτα.
-
Ναι αλλά οι περισσότεροι από εσάς ενώ είστε εναντίον των σούπερ ειδικών τις τιμάται με την παρουσία σας!
Μία αντίφαση διακρίνωΕγώ παραδείγματος χάρη που είμαι παλιός δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε SSS συνειδητά ,αλλά το υπόλοιπο κομμάτι της σημερινού τρόπου διεξαγωγής του WRC δεν με πολυχαλάει, εκτός από τον τρόπο βαθμολόγησης με το Super Rally.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...αλλά το υπόλοιπο κομμάτι της σημερινού τρόπου διεξαγωγής του WRC δεν με πολυχαλάει, εκτός από τον τρόπο βαθμολόγησης με το Super Rally.Με την ευκαιρία, ο κανονισμός του superrally τροποποιήθηκε στο WRC. Για την πρώτη Ε.Δ. που 'χάνει' κάποιος οδηγός, τα λεπτά που προστίθενται είναι 10+ τον ταχύτερο χρόνο. Στη 2η χαμένη Ε.Δ. δεν προστίθεται extra ποινή, ενώ από την 3η και πάνω η ποινή είναι όπως πέρυσι, 5 λεπτά προστιθέμενα στον χρόνο του πρώτου. Τι άλλαξε δηλαδή; Η ελάχιστη ποινή είναι πλέον 10 αντί για 5 λεπτά και οι πιθανότητες νίκης κάποιου που συνεχίζει με superrally μηδενική.
-
Να σας πω την αληθεια δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με τις υπερειδικες...Για την ακριβεια θεωρω οτι ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για καποιους να γνωρισουν τα ραλι και στο ΟΑΚΑ πηγα και τις 2 φορες οπως και παλια στην Αναβυσσο...Αρκει να μην επιβαρυνουν το προγραμμα των αγωνων και την ουσια των ραλι...Και με το Superally δεν εχω κανενα προβλημα..Εγω -οπως και εσεις φανταζομαι- θελω να βλεπω οσο πιο πολλα περασματα με WRC ειναι δυνατον...Και αυτος ειναι ο μονος τροπος...Αυτα...
-
Να σας πω την αληθεια δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με τις υπερειδικες...Για την ακριβεια θεωρω οτι ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για καποιους να γνωρισουν τα ραλι και στο ΟΑΚΑ πηγα και τις 2 φορες οπως και παλια στην Αναβυσσο...Αρκει να μην επιβαρυνουν το προγραμμα των αγωνων και την ουσια των ραλι...Και με το Superally δεν εχω κανενα προβλημα..Εγω -οπως και εσεις φανταζομαι- θελω να βλεπω οσο πιο πολλα περασματα με WRC ειναι δυνατον...Και αυτος ειναι ο μονος τροπος...Αυτα...Στην υπερειδικη δεν βλεπεις 'περασμα' οπως βλεπεις στο βουνο.Περισσοτερο μοιαζει με το χαλαρο τρεξιμο που κανουν οι σπριντερς πριν τη κανονικη κουρσα.Και δεν εχεις και εκεινη την επαφη,αν με καταλαβαινεις,που εχεις μεσα στην ειδικη.
-
Φυσικα δεν διαφωνω...Αλλα απο τη στιγμη που η υπερειδικη δεν μου στερει καποια ειδικη, απο το να κατσω να φαω σε μια ταβερνα μετα την τελευταια ειδικη της ημερας προτιμω να δω ενα ΟΑΚΑ, ακομα και μια Λιλαια(ελεος!!!)...Με πιανεις??!!...
-
Φυσικα δεν διαφωνω...Αλλα απο τη στιγμη που η υπερειδικη δεν μου στερει καποια ειδικη, απο το να κατσω να φαω σε μια ταβερνα μετα την τελευταια ειδικη της ημερας προτιμω να δω ενα ΟΑΚΑ, ακομα και μια Λιλαια(ελεος!!!)...Με πιανεις??!!...kostas_salonica, πρόσεξε γιατί θίγεις τα ιερά και τα όσια αυτού του Forum Την επόμενη φορά θα γίνεις ban
(Moderator nass)
-
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φυσικα δεν διαφωνω...Αλλα απο τη στιγμη που η υπερειδικη δεν μου στερει καποια ειδικη, απο το να κατσω να φαω σε μια ταβερνα μετα την τελευταια ειδικη της ημερας προτιμω να δω ενα ΟΑΚΑ, ακομα και μια Λιλαια(ελεος!!!)...Με πιανεις??!!...
kostas_salonica, πρόσεξε γιατί θίγεις τα ιερά και τα όσια αυτού του Forum Την επόμενη φορά θα γίνεις ban
(Moderator nass)
Σκεψου ομως τι πεινα θα εχεις μετα την υπερειδικη...Φαντασου να κατσεις να δεις και τα ιστορικα...
-
Το ξέρατε ότι υπάρχουν δύο βραδυνές ειδικές την Πέμπτη που θεωρούνται 1ο σκέλος,3+3 επαναλαμβανόμενες την Παρασκευή που είναι 2ο σκέλος,3+3 το Σάββατο που είναι 3ο!!!!!!!
Και την Κυριακή μόνο η υπερειδική μες το Μονακό στις 9 το πρωί!!!!!!!!!!
Τι κουφό που είναι!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης acropolister έγραψε:
Τι κουφό που είναι!!!!!!!!!!!!!!!!TV,TV,TV,TV.
-
Ναι αλλά στο βωμό της TV το ράλι φέτος έχει μήκος 328 χλμ. ειδικών -μάλλον το μικρότερο του θεσμού
-
Ο χρήστης acropolister έγραψε:
Το ξέρατε ότι υπάρχουν δύο βραδυνές ειδικές την Πέμπτη που θεωρούνται 1ο σκέλος,3+3 επαναλαμβανόμενες την Παρασκευή που είναι 2ο σκέλος,3+3 το Σάββατο που είναι 3ο!!!!!!!
Τι κουφό που είναι!!!!!!!!!!!!!!!!Ξενερωμα... Τι κολπα ειναι αυτα παλι??
Ελπιζω τουλαχιστον να αποζημιωθουμε απο τα C4!!! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι αλλά στο βωμό της TV το ράλι φέτος έχει μήκος 328 χλμ. ειδικών -μάλλον το μικρότερο του θεσμούΌχι μάλλον, είναι ο μικρότερος αγώνας ever στην ιστορία του WRC
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι αλλά στο βωμό της TV το ράλι φέτος έχει μήκος 328 χλμ. ειδικών -μάλλον το μικρότερο του θεσμού
Όχι μάλλον, είναι ο μικρότερος αγώνας ever στην ιστορία του WRC
Μέχρι τον επόμενο.
Εκμεταλλεύονται το κύρος του συγκεκριμένου αγώνα για να κάνουν πειραματισμούς. Μακάρι να πάρουν το μήνυμα ότι αυτό δεν είναι σωστό.
WRC 2007 - 1ος Γύρος Ράλλυ Monte Carlo