-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο ΨΗΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ C 4 ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.
ΔΗΛΩΣΕ:
'EINAI ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ'Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει
Είσαι σίγουρος ότι ένας 'σκύλος' του επιπέδου του Gro ότι εάν βρει ευκαιρία δε θα δαγκώσει;
εμ εδώ είναι το θέμα...
Περνάμε την εποχή Loeb αναμφισβήτητα, όπως περνούσαμε την εποχή Gronholm πριν λίγα χρόνια.
Αλλά μην ισοπεδώνουμε όλους και όλα. Δε μπορεί από τη μια χρονιά στην άλλη να ξέχασαν να οδηγούν κάποια ονόματα του χώρου και σίγουρα το βαρύτερο από αυτά είναι ο Gro.
Την ευκαιρία θα τη βρει, κι αν δε τη βρει θα πρέπει να τη δημιουργήσει.
Δεν έχω κάτι εναντίον του Loeb απλά ζητώ τον συναγωνισμό για το καλό - ενδιαφέρον του αθλήματος - πρωταθλήματος.Μονοκρατορίες τύπου F1 δε χωράνε στο wrc όσο τουλάχιστον υπάρχουν ενεργοί θεατές που έχουν δει ονόματα και αγώνες με συναγωνισμό παλαιότερων ετών.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ρε παιδιά κανένα video με τις σημερινές ειδικές δεν παίζει;
Edit: Τα βρήκα.
link?
ρε παιδιά από που κατεβάζετε τα βιντεο του eurosport της κάθε ημέρας?
γιατί εδώ μάλλον αργούν να τα ανεβάσουν.. http://enormouslysideways.net/WRC2006/ -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο ΨΗΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ C 4 ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.
ΔΗΛΩΣΕ:
Είσαι σίγουρος ότι ένας 'σκύλος' του επιπέδου του Gro ότι εάν βρει ευκαιρία δε θα δαγκώσει;
εμ εδώ είναι το θέμα...
Περνάμε την εποχή Loeb αναμφισβήτητα, όπως περνούσαμε την εποχή Gronholm πριν λίγα χρόνια.
Αλλά μην ισοπεδώνουμε όλους και όλα. Δε μπορεί από τη μια χρονιά στην άλλη να ξέχασαν να οδηγούν κάποια ονόματα του χώρου και σίγουρα το βαρύτερο από αυτά είναι ο Gro.
Δεν έχω κάτι εναντίον του Loeb απλά ζητώ τον συναγωνισμό για το καλό - ενδιαφέρον του αθλήματος - πρωταθλήματος.Μονοκρατορίες τύπου F1 δε χωράνε στο wrc όσο τουλάχιστον υπάρχουν ενεργοί θεατές που έχουν δει ονόματα και αγώνες με συναγωνισμό παλαιότερων ετών.
+1 Σωστός ο Τazio!!
-
Σωστός ο tazio για το θέμα συναγωνισμός αλλά αυτό το περι βαρύτητας ονομάτων δεν μπορώ να πώ οτι το συμερίζομαι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σωστός ο tazio για το θέμα συναγωνισμός αλλά αυτό το περι βαρύτητας ονομάτων δεν μπορώ να πώ οτι το συμερίζομαι.Με βάση τη διάρκεια στο χώρο το έγραψα.
-
Πάντως ο κοντός έχει βρεί την χρυσή τομή και τους κάνει γενικότερα 'ρόμπα'. Όμως κατ'εμε ζούμε την εποχή που τα αμάξια πάνε ίσια και ευτυχώς η δυστυχώς ο Loeb είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ σε αυτό.
Μακάρι να γίνει κάτι ώστε να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και το θέαμα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΔΗΛΩΣΕ:
εμ εδώ είναι το θέμα...
πάντα υπήρχαν μονοκρατορίες...να σου θυμίσω Τόμι Μάκινεν;
βλέπω αρκετά χρόνια (πάνω από 10) ...είμαι όμως φαν του Λεμπ και της Σιτροέν. Λογικό είναι να μου αρέσει που κερδίζει. Από ότι έχω καταλάβει εδώ μέσα ο 'ψηλός' έχει πολλούς φαν...οπότε τα περι συναγωνισμού τα ακούω λίγο βερεσέ. -
Είναι πολύ καλό το αυτοκίνητο και δίνει σαφέστατο προβάδισμα στον Loeb που για εμένα είναι στην ίδια κλάση με τον Gro και τον Sol.
O Sordo όπως και πέρσι είναι άπιαστος στην άσφαλτο (στεγνή του Μονακό, που καταντήσαμε)...
_
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βλέπω αρκετά χρόνια (πάνω από 10)
Έχεις πολύ ψωμί ακόμα.
είμαι όμως φαν του Λεμπ και της Σιτροέν. Λογικό είναι να μου αρέσει που κερδίζει.
Κανένα πρόβλημα το να είναι κάποιος 'φαν', αλλά όταν αυτό φτάνει στο επίπεδο της παρωπίδας (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα) τότε σίγουρα χαλάει το πράμα.
Από ότι έχω καταλάβει εδώ μέσα ο 'ψηλός' έχει πολλούς φαν...οπότε τα περι συναγωνισμού τα ακούω λίγο βερεσέ.
Αν εννοείς εμένα, θα σου πω μόνο, πόσο λίγο - καθόλου με ξέρεις.
Πάντα 'υποστηρίζω' όλους εκτός από τον πρώτο, πάντα μέσα σε κάποια όρια. Το γιατί είναι απλό.
Σε όλα τα αθλήματα θέλω να βλέπω συναγωνισμό, γι΄αυτό εξάλου δεν υπάρχουν;
Διαφορετικά θα έπαιζα τάβλι με τον υπολογιστή μου στο επίπεδο εύκολο και θα ήμουν μια χαρά. -
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΔΗΛΩΣΕ:
'EINAI ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ'
ΕΙΔΙΚΕΣ :
LOEB 6
SORDO 3HIRVONEN 3
ATKINSON 2
Θυμαται κανεις πως ειναι ο κανονισμος για την επιλογη ελαστικων ενος ραλλυ, νομιζω 1 μηνα πριν επιλεγεις ολα και οποια σετ θα χρησιμοποιησεις;
nass;;
-
H αυτοκρατορια του Loeb βρισκεται στην ακμη της, κανενας Gronholm και κανενας Solberg δεν μπορει να τον αντιμετωπισει αυτη τη στιγμη (και λογω αυτοκινητου).
Αλλα ηδη εχει βρεθει ποιος θα τον σταματησει στο μελλον: S O R D O κύριοι!! -
Φραγκίσκο δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά μιλάω.
Ξέρεις τι μου αρέσει ...όλοι έλεγαν πριν αρχίσει το champ ...θα έχει προβλήματα νεότητας η C4, δεν θα είναι ανταγωνιστική κτλ κτλ και τώρα όλοι δίνουν μεγάλο μερίδιο επιτυχίας στο αμάξι. Ο Λεμπ δηλ είναι κουλός; Με Xsara το πήρε πέρσι έναντι Focus 06 ...και τότε η Xsara ήτανε;
-
elteo
Ας παρουμε τα χρονια που ηταν πρωταθλητης ο Μακινεν.
1996:Ειχε 5 νικες στις 9. Σαινζ,ΜακΡει οι αλλοι νικητες
1997: 4/14. Οι αλλοι ηταν οι Λιατι,Ερικσον,Μακ Ρει,Σαινζ.
1998: 5/13. Σαινζ,Μπερνς,Μακ Ρει,Οριολ.
1999: 4/14. Μακ Ρει,Μπουγκαλσκι,Κανκκουνεν,Μπερνς,Οριολ.Ο Λεμπ παλι ειχε:
2004: 6/16.Οι αλλοι ηταν οι Μαρτιν,Σολμπεργκ,Σαινζ,Γκρονχολμ,
2005: 10/16. Σολμπεργκ,Γκρονχολμ,Ντυβαλ.
2006: 8/16. Γκρονχολμ,Χιρβονεν.Με μια απλη ματια βλεπεις ποσα θηρια ειχε ο καθενας να αντιμετωπισει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φραγκίσκο δεν αναφέρομαι σε σένα, γενικά μιλάω.Ξέρεις τι μου αρέσει ...όλοι έλεγαν πριν αρχίσει το champ ...θα έχει προβλήματα νεότητας η C4, δεν θα είναι ανταγωνιστική κτλ κτλ και τώρα όλοι δίνουν μεγάλο μερίδιο επιτυχίας στο αμάξι. Ο Λεμπ δηλ είναι κουλός; Με Xsara το πήρε πέρσι έναντι Focus 06 ...και τότε η Xsara ήτανε;
Έπαψα να μιλώ για τα νέα μοντέλα και τα πιθανά προβλήματα νεότητας από το 1986 (πρώτη χρονιά με τα GRA αντί των GRB) τότε που όλοι οι 'ειδικοί' έβλεπαν πριν αρχίσει η χρονιά σαν φαβορί τα Mazda 323 αλλά ήλθε η Lancia και τα πελέκησε.
Στο μόνο που είχα μια απορία για τη C4 είναι αν θα μπορέσει ο Loeb να τη στήσει τόσο σωστά όσο είχαν στήσει την xsara οι προκάτοχοί του.'Κουλός' σίγουρα δεν είναι (μονόχειρας ήταν για λίγους μήνες ) αλλά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο κι αν δε το βλέπουμε και επικεντρωνόμαστε μόνο στον οδηγό (ακόμα και η FISA έβγαλε το όνομα του συνοδηγού από τα αυτοκίνητα) όλα είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας.
Πλήρωμα, μηχανικοί και το άψυχο ( ; ) μέλος της ομάδας το αυτοκίνητο.
Όποια ομάδα το στήσει καλύτερα έχει τον πρώτο λόγο.Ξαναγυρνάμε στην αρχή λοιπόν...... .
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
elteo
Ας παρουμε τα χρονια που ηταν πρωταθλητης ο Μακινεν.
1996:Ειχε 5 νικες στις 9. Σαινζ,ΜακΡει οι αλλοι νικητες
1997: 4/14. Οι αλλοι ηταν οι Λιατι,Ερικσον,Μακ Ρει,Σαινζ.
1998: 5/13. Σαινζ,Μπερνς,Μακ Ρει,Οριολ.
1999: 4/14. Μακ Ρει,Μπουγκαλσκι,Κανκκουνεν,Μπερνς,Οριολ.Ο Λεμπ παλι ειχε:
2004: 6/16.Οι αλλοι ηταν οι Μαρτιν,Σολμπεργκ,Σαινζ,Γκρονχολμ,
2005: 10/16. Σολμπεργκ,Γκρονχολμ,Ντυβαλ.
2006: 8/16. Γκρονχολμ,Χιρβονεν.Με μια απλη ματια βλεπεις ποσα θηρια ειχε ο καθενας να αντιμετωπισει.
ά-κ-υ-ρ-ο εντελώς το παράδειγμά σου.
Πολλές φορές φίλε μου οι αντίπαλοι φαίνονται μικροί και όχι θηρία από την ικανότητα του πρωταθλητή.Ξέχωρα από το παραπάνω ΔΕΝ θεωρώ θηρία τους ΜακΡέι, Οριόλ, Ερικσον Λιάτι κτλ...όχι τουλάχιστον καλύτερους από τους σημερινούς. Αλλες εποχές εκείνες βέβαια. Είναι σαν το δίλημμα Σένα ή Σουμάχερ.
-
Σεβαστη η γνωμη σου αν και δεν συμφωνω.
Αν θεωρεις τον Mc Rae με 25 ,τον Auriol με 20 νικες στο WRC ισαξιους με τους σημερινους ,δεν μπορω να πω τιποτα.
Για τον Λιατι εχεις δικιο αλλα οι 6 νικες του Ερικσον, μου δινουν το δικαιωμα να τον θεωρω καλυτερο απο πολλους σημερινους. -
Θα συμφωνήσω 100% με τον DAP. Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε φοβερός ανταγωνισμός ('97-'04 να μην μιλήσουμε για ακόμα πιο παλιά). Ακόμα και ο Makinen που καθάρισε 4 πρωταθλήματα πάντα είχε ανταγωνισμό μέχρι το τέλος ενώ είχε καταντήσει θεσμός το πρωτάθλημα να παίζεται στο RAC.
Θυμίζω το 2001 και 2003 τους δυο τίτλους της Subaru όπου στα μισά της χρονιάς ο μακαρίτης ο Burns και ο Solberg αντίστοιχα φαινόταν σίγουρο ότι δεν θα τερμάτιζαν καν στο top 4 των οδηγών.
Πολύ περισσότερα εργοστάσια, περισσότεροι 'ψημένοι' οδηγοί.
Δυστυχώς οι Γάλλοι συνεχίζουν τα κόλπα της Peugeot που ήθελε ένα Νο1 οδηγό και τους άλλους κομπάρσους οπότε αφού έχουν το κορυφαίο αυτοκίνητο το πρωτάθλημα κατέληγε 'τσόντα'.
Για να πήγαινε ο Solberg στην Citroen να σου λεγα εγώ... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σεβαστη η γνωμη σου αν και δεν συμφωνω.
Αν θεωρεις τον Mc Rae με 25 ,τον Auriol με 20 νικες στο WRC ισαξιους με τους σημερινους ,δεν μπορω να πω τιποτα.
Για τον Λιατι εχεις δικιο αλλα οι 6 νικες του Ερικσον, μου δινουν το δικαιωμα να τον θεωρω καλυτερο απο πολλους σημερινους.P. Solberg = 13 νίκες
Gronholm =25 νίκες
Ηirvonen = 1 νίκη
Martin = 5 νίκες
Sainz = 4 νίκες (από το 2000 και μετά)βέβαια οι αριθμοί είναι σχετικοί μιας και πολλοί ακόμα δεν έχουν τρέξει τα χρόνια των Auriol και McRae.
-
μάζεψα πολλά video από τον αγώνα στο R40. όποιος δεν είδε την υπερειδική στο Monaco να μη χάσει τα onboard !
http://www.r40.gr -
Δώστε video sto λαό
WRC 2007 - 1ος Γύρος Ράλλυ Monte Carlo