-
Για να κάνω μια ερώτηση...
Σ έναν Η/Υ του γραφείου, ένας υπάλληλος έκανε κατά λάθος Cut Paste ένα folder. Απ ότι είπε, τον μάρκαρε κατά λάθος και τον έριξε μέσα σ έναν άλλο φάκελο. Το θέμα είναι οτι ο νέος φάκελος έχει όνομα 5b42521f κτλ και ΔΕΝ μπορώ να τον βγάλω από κεί!!
Λέει χαρακτηριστικά ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση!1 Τι διάολο φάκελος είναι τούτος;;;;
2 Υπάρχει περίπτωση να βγει απο κει μέσα ή σφίνωσε και πρέπει να ξαναφτιάξω τα σχέδια
;;;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Για να κάνω μια ερώτηση...Σ έναν Η/Υ του γραφείου, ένας υπάλληλος έκανε κατά λάθος Cut Paste ένα folder. Απ ότι είπε, τον μάρκαρε κατά λάθος και τον έριξε μέσα σ έναν άλλο φάκελο. Το θέμα είναι οτι ο νέος φάκελος έχει όνομα 5b42521f κτλ και ΔΕΝ μπορώ να τον βγάλω από κεί!!
Λέει χαρακτηριστικά ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση!1 Τι διάολο φάκελος είναι τούτος;;;;
2 Υπάρχει περίπτωση να βγει απο κει μέσα ή σφίνωσε και πρέπει να ξαναφτιάξω τα σχέδια
;;;
Δοκίμασες απλά να αντιγράψεις τα σχέδια αντί να τα μετακινήσεις έξω απο τον προβληματικό φάκελο;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σάββα, για το θόρυβο στα ηχεία, μάλλον είναι πολύ δυνατά η προενίσχυση από την κάρτα και δημιουργεί παραμόρφωση. Αυτό ή κάτι τρέχει με τους οδηγούς (μου έχουν συμβεί και τα δύο).Δοκίμασε πρώτα να χαμηλώσεις την ένταση από το εικονίδιο στο taskbar (αν δεν έχει, Πίνακας Ελέγχου -> Ηχοι και Συσκευές αναπαραγωγής). Επίσης απενεργοποίησε (με mute) όποια είσοδο δε χρησιμοποιείς (πχ Line In, Mic In κλπ).
Σάββα πήγαινε στα audio properties των Windows και κάνε mute το 'Cd Player' καθώς και το 'Line In' και 'Mic In' (οταν δεν χρησιμοποιείς το μικρόφωνο εννοείται)...
τίποτα τα ίδια....
-
Δοκίμασες να βάλεις το jack σε άλλη είσοδο?
-
ναι....αν και το έχω στην σωστή...
-
Δοκίμασα αλλά πλέον ο φάκελος είναι κλειδωμένος - δεν επιρέπεται η πρόσβαση!
Φυσικά ούτε αντιγραφή επιτρέπεται...
Ξεκινάω τα σχέδια απ την αρχή... -
Έχω εγκατεστημένο norton antivirus κάνω αρκετά συχνά live update ,αλλά τώρα τελευταία κάποιο μ.....κ.....site άνοιξα και βγαίνει ένα υπερενοχλητικό παραθυράκι που επιμένει ότι έχω κολλήσει ιό ,ο οποίος ευθύνεται για την πτώση σύνδεσής μου ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και επιμένει να κάνω scan και free download . Ενοείται ότι δεν κάνω τίποτα τέτοιο εφόσον έχω norton antivirus ,αλλά πως θα ξεφορτωθώ το ενοχλητικό παραθυράκι?
-
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά;
60
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά;ΟΧΙ.
Πλακίτσα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ερώτηση.
Τις τελευταίες ημέρες, όταν κάνω update το Antivir, μου ζητάει να κάνω reset τον υπολογιστή για να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές!!! Οχι όλες τις φορές όμως...
Καμιά ιδέα?
Reset ζητα οταν κανει αναβαθμιση της search engine,οταν βαζει τα νεα definitions δεν ζητα.Νομιζω δηλαδη.
Εχει αλλαξει και η ημερομηνια που ληγει,εχει παει τωρα στις 31-05-07.
Είχα Norton παλαιότερα οπότε οι επανεκκινήσεις στις αναβαθμίσεις ήταν συχνότατο φαινόμενο. Τι να μας πει τώρα μια επανεκκίνηση στους 6 μήνες.
Μια απορία. Δύο φορές τη τελευταία εβδομάδα μόλις κάνει αναβάθμιση το antivir εξαφανίζεται από τη γραμμή εργασιών (έτσι δε λένε τη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης; ) το εικονίδιο με την ομπρέλα του antivir.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό; -
παίζοντας LFS δεν μου έκανε αυτό το κριτς κριτς στα ηχεία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση.
Τις τελευταίες ημέρες, όταν κάνω update το Antivir, μου ζητάει να κάνω reset τον υπολογιστή για να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές!!! Οχι όλες τις φορές όμως...
Καμιά ιδέα?
Reset ζητα οταν κανει αναβαθμιση της search engine,οταν βαζει τα νεα definitions δεν ζητα.Νομιζω δηλαδη.
Είχα Norton παλαιότερα οπότε οι επανεκκινήσεις στις αναβαθμίσεις ήταν συχνότατο φαινόμενο. Τι να μας πει τώρα μια επανεκκίνηση στους 6 μήνες.
Μια απορία. Δύο φορές τη τελευταία εβδομάδα μόλις κάνει αναβάθμιση το antivir εξαφανίζεται από τη γραμμή εργασιών (έτσι δε λένε τη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης; ) το εικονίδιο με την ομπρέλα του antivir.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό;Ναι. Το 'έτρεξα' και είδα ότι ήταν απενεργοποιημένο!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση.
Καμιά ιδέα?
Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό;Κλεινει η ομπρελα και ξανανοιγει μολις φορτωσει την αναβαθμιση που κατεβασε,ετσι κανει σε εμενα τουλαχιστον.
-
[quote='dpurpler']Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά;
60
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κλεινει η ομπρελα και ξανανοιγει μολις φορτωσει την αναβαθμιση που κατεβασε,ετσι κανει σε εμενα τουλαχιστον.
Δε λέω για αυτό. Η ομπρέλα εξαφανίζεται εντελώς. Μόνο με επανεκκίνηση διορθώνεται.
-
μου το έκανε παλαιότερα σε παλιότερη έκδοση του.
πλέον δεν ξέρω γιατί δεν έχω antivir. -
[quote='pasxos'][quote='dpurpler']Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά;
60
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Έχω εγκατεστημένο norton antivirus κάνω αρκετά συχνά live update ,αλλά τώρα τελευταία κάποιο μ.....κ.....site άνοιξα και βγαίνει ένα υπερενοχλητικό παραθυράκι που επιμένει ότι έχω κολλήσει ιό ,ο οποίος ευθύνεται για την πτώση σύνδεσής μου ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και επιμένει να κάνω scan και free download . Ενοείται ότι δεν κάνω τίποτα τέτοιο εφόσον έχω norton antivirus ,αλλά πως θα ξεφορτωθώ το ενοχλητικό παραθυράκι?Κάποιος καμιά ιδέα?
-
Για ρίξε ένα ad-ware και ένα spybot s&d...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
παίζοντας LFS δεν μου έκανε αυτό το κριτς κριτς στα ηχεία.Βρήκαμε τη λύση! Θα χρησιμοποιείς τον υπολογιστή μόνο για να παίζεις LFS!
Και να μπαίνεις στο forum, για το οποίο δε χρειάζονται ήχοι.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]