-
πω ρε φίλε...τι δύσκολο που είναι.
έπαιξα μισή ώρα και σταμάτησα... -
πώς μπορώ να ξεκλειδώσω ένα συμπιεσμένο αρχείο .rar ....?
-
Εσύ είσαι στο Ζ;
Εννοείς του έχουν βάλει κωδικό, ε;
-
Του έχουν βάλει κωδικό...και ζητούν λεφτά!
όχι δεν είμαι εγώ αλλά ελπίζω σε λίγο καιρό να είμαι....
-
Δεν παίζει να το σπάσεις... έχω ένα πρόγραμμα, αλλά πρέπει να του δηλώσεις μέγιστο αριθμό χαρακτήρων και τον τύπο αυτών. Αλλά και πάλι θέλει άπειρη ώρα. Πρόγραμμα είναι;
-
βρήκα ένα πρόγραμμα trial αλλά θέλει ένα 6ωρο...κι έχω dual core @2,13GHz.
-
Ε δεν λέει. Πρόγραμμα είναι το ραρισμένο; ;
-
όχι ένα βίντεο που έψαχνα με μηχανές....
το έχω βάλει...είναι στο 35%... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το έχω βάλει...είναι στο 35%...ασε τα rar και πιασε τη τιμονιερα ΡΕ!!!
bty, αερα τα παιζει το μηχανημα τα richard burns rally & gtr2 που δοκιμασα. Με τα γραφικα στο φουλ φυσικα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
bty, αερα τα παιζει το μηχανημα τα richard burns rally & gtr2 που δοκιμασα. Με τα γραφικα στο φουλ φυσικα.
ναι τώρα θυμήθηκες να μπεις....
άντε γεια τώρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι τώρα θυμήθηκες να μπεις....
άντε γεια τώρα.ειχα δουλεια
ουτε εγω προλαβα να παιξω πολυ, μια ιδεα ηθελα να παρω για να δω κυριως πως παει το μηχανημα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ερώτηση.
Τις τελευταίες ημέρες, όταν κάνω update το Antivir, μου ζητάει να κάνω reset τον υπολογιστή για να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές!!! Οχι όλες τις φορές όμως...
Καμιά ιδέα?
Reset ζητα οταν κανει αναβαθμιση της search engine,οταν βαζει τα νεα definitions δεν ζητα.Νομιζω δηλαδη.
Εχει αλλαξει και η ημερομηνια που ληγει,εχει παει τωρα στις 31-05-07.
Είχα Norton παλαιότερα οπότε οι επανεκκινήσεις στις αναβαθμίσεις ήταν συχνότατο φαινόμενο. Τι να μας πει τώρα μια επανεκκίνηση στους 6 μήνες.
Μια απορία. Δύο φορές τη τελευταία εβδομάδα μόλις κάνει αναβάθμιση το antivir εξαφανίζεται από τη γραμμή εργασιών (έτσι δε λένε τη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης; ) το εικονίδιο με την ομπρέλα του antivir.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό;Ναι. Το 'έτρεξα' και είδα ότι ήταν απενεργοποιημένο!!!
Εμενα μου το κάνει μόνο με SP2 και μόνο όταν τρέχει και το Kerio (αλλα μένει ενεργοποιημένο και ασ μη δείχνει την ομπρέλα). Με SP1 δεν μου το κάνει.
Απλά κάνε diable πρσωρινά το Kerio για όση ώρα κάνει update το Antivir και μόλις ξαναβγει η ομπρέλα ξανακάνε enable το Kerio.
-
Τι είναι το Ζ?
-
...αυτο που βγαζουν οι ταμιακες στο τελος της ημερας!
(τι κερδιζω?)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι είναι το Ζ?το Ζ είναι η μηχανή μου ρε!
Κawasaki Ζ1000.http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 135#750135
-
Α μάλιστα, δεν το είχα συνδυάσει με το νέο σου avatar. Εχω σταματήσει να τα προσέχω πλέον, αλλάζουν πιο γρήγορα κι από τα λάδια του Πασχάλη...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α μάλιστα, δεν το είχα συνδυάσει με το νέο σου avatar. Εχω σταματήσει να τα προσέχω πλέον, αλλάζουν πιο γρήγορα κι από τα λάδια του Πασχάλη...γιατί πρέπει να μένουν ίδια....?
-
Καλοταξιδη Σαββα..Αυριο μπουκλακια θα χω μεσα τα selenia..να δουμε τι λενε κι αυτα..
-
Σελένια ξελένια, το ίδιο με τα προηγούμενα θα πουν κι αυτά:
'θα πεθάνουμε άδοξα μέσα σε ιταλικό'...
-
ασχετο, αλλα τα σελενια ξερουν απο πριν!
ειναι κομμαντα ρε!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]