-
Πως μπορεί να είναι ευκαιρία ενα ¨τυχερό παιχνίδι¨ ;
Φυσικά πατάνε πάνω στην απελπισία του κόσμου, που περιμένει με ελάχιστα χρήματα μήπως βγάλει παραπάνω.
Δεν ειναι μόνο ελληνικό φαινόμενο βέβαια αυτό.
-
Ο χρήστης loumidis15 έγραψε:
Καλημέρα παρέα!
Παρότι διαβάζω χρόνια το φόρουμ συνήθως αποκομίζω ιδέες και συμβουλές και μετά αποχορώ.Ανοίγω θέμα όμως αναφορικά με το νέο παιχνιδι του οπαπ σκράτς(aka νέο ξυστό ) για το οποίο γίνεται χαμός εδω και μερικές εβδομάδες.Έχωντας παίξει μερικές φορές (συνολικά περίπου 10 ευρά) δέν μου έχει κάνει εντύπωση μιάς και τα κέρδη είναι μόνο 1 ευρώ απο τον λαχνό του 1 ευρού.Επίσης μερικοί φίλοι έχουν παίξει και αυτοί και παρότι είναι αρχή του παιχνιδιού ούτε αυτοί έβγαλαν κάτι,ενώ σήμερα μου είπε ένας ότι μοίρασε είδη σε έναν τυχερό μισο εκατομμύριο.
θεωρώ οτι μετά το στοίχημα όλα τα άλλα είναι παραγκωνισμένα ,όμως θα ήθελα να ακουστούν απόψεις για αυτο το νέο δημιούργημα του Οπαπ.ευκαιρία λοιπόν ή κλασσική απάτη?
το αναμενόμενο κέρδος αυτών των παιχνιδιών είναι ΜΕΙΟΝ Χ € και έχει μετρηθεί πολύ πριν βγει το παιχνίδι αυτό στην αγορά
δεν υπάρχουν δίκαια τυχερά παίγνια
-
Φυσικά και είναι ευκαιρία, θέλει και σκέψη; Τρέξε πριν τα δώσ...εεε...πάρουν οι άλλοι!
-
Για όσους κάνουν μελετημένες κινήσεις και δεν πιανονται κορόιδα, το ΣΚΡΑΤΣ! είναι μια σχεδόν (edit: σβήστε το σχεδόν) σίγουρη επένδυση. Πραγματικά, αν προσέξεις κάποια πράγματα δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις χαμένος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις πρόσβαση στην Κυβέρνηση ωστε να πάρεις τον έλεγχο του ΟΠΑΠ. Η ανεξάντλητη δεξαμενή των άρρωστων με τον τζόγο και το γεγονός οτι κανείς δε μπορεί να σε ελέγξει εγγυώνται για τα κέρδη σου.
-
Θα συμφωνήσω,άν ήταν κάτι κερδοφόρο δέν θα το έβγαζε κάν ο όπαπ.Πολλα γερόντια πάντως έχουν αρχήσει να ξύνουν απο ότι είδα,συνεπώς απο το Κινό πάμε στο σκράτς.
Τα καλύτερο έιναι να κρατάει κανείς τα χρήματα για σουβλάκια και πίτσες -
Τα καλύτερο είναι να κρατάει κανείς τα χρήματα για σουβλάκια και πίτσεςΔιατροφολογος:Συμφωνω
Καρδιολογος:Συμφωνω
Νεκροθαφτης:Συμφωνω -
Επαιξα 1 € και πηρα 1 @.
Ερχεται ενας κυριουλης στην δουλεια καθε εβδομαδα και πουλαει λαχεια. Και τωρα ειχε και σκρατς!!!
Οποτε λεω να παιρνω 1 την εβδομαδα!!! -
ναι ντάξει το 1 την βδομάδα δεν πείραξε κανέναν αλλα και πάλι...
Η πιο μεγάλη απάτη μάλλον το ΚΙΝΟ βέβαια...έχω παίξει ελάχιστα,αλλα παίζει συχνά καλός φίλος και 'τυχαία' τα νούμερα βγαίνουν πάντα κολλητά ή σε σχεδιάκια....Γ ανάποδο Γ,Π και δέν συμμαζεύεται....
Απορώ ούτε τα προσχήματα δέν κρατάνε πλέον εκεί...ή εγώ είμαι πολυ άτυχος ή μας δουλεύουν ...20 νούμερα απο τα 80 βγαίνουν,και τυχαία σκάνε δίπλα ή απο πάνω απο αυτά που έπαιξα εγώ....
Seems Legit -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Επαιξα 1 € και πηρα 1 @.Ερχεται ενας κυριουλης στην δουλεια καθε εβδομαδα και πουλαει λαχεια. Και τωρα ειχε και σκρατς!!!
Οποτε λεω να παιρνω 1 την εβδομαδα!!!Κάνεις συλλογή από @@;
-
ελα μωρε..Λοττο τζοκερ κλπ να χω παιξει 5 φορες στην ζωη μου.
Με το σκρατς νιωθω οτι θα ερθει!!!το € ε
-
Απορώ ούτε τα προσχήματα δέν κρατάνε πλέον εκεί...ή εγώ είμαι πολυ άτυχος ή μας δουλεύουν ...20 νούμερα απο τα 80 βγαίνουν,και τυχαία σκάνε δίπλα ή απο πάνω απο αυτά που έπαιξα εγώ....
Seems Legitπαίζονται ξέρω γω κάποιες 1000δες δελτία σε κάθε κλήρωση αλλά ο κωλοοπαπ έχει βάλει εσένα στο μάτι και την στήνει για να βγαίνουν τα διπλανά νούμερα. Μήπως έχετε πλακωθεί με το μελισσανίδη?
-
μακαρι να ημουνα ο μονος που το βρισκει υποπτο...το γεγονος οτι τα δελτια πανε σε καποια βαση δεδομενων και απλα εμεις μετα βλεπουμε μια οθονη με κιτρινες τελειες το θεωρω τουλαχιστον αξιο διερευνυσης....Στο τζεοκερ τουλαχιστον βλεπεις κατι μπαλακια να πηγενουν σε τρπες...στο στοιχημα επισης βλεπεις μπαλα με τα ματια σου..
τελοσπαντων δεν παιζω κινο και δν με νοιαζει,απλα λεω οτι με ξενιζει σαν περιστατικο -
Η διαφορά λοιπόν είναι ότι στο τζόκερ σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου ενώ στο κινο σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κάνουν πιο hightec στήσιμο? Να σου πω κάτι εντυπωσιακό? Δε στήνουν τίποτα!(άντε να στήνουν το τζόκερ την πρωτοχρονιά) Παρόλαυτα όποιο παιχνίδι του οπαπ/καζίνο κλπ παίξεις, στο τέλος θα είσαι μειον
εδιτ για να το θέσω πιο σωστά, μπορεί και να τα στήνουν, αλλά δεν χρειάζεται να τα στήσουν για να σου τα φάνε
-
δυστυχώς συμφωνώ....
Καλυτερα τα χρήματα στην τσέπη...Υ.Γ. Ή στο 'εδώ παπάς εκεί παπάς' για σίγουρα κέρδη
-
μακαρι να ημουνα ο μονος που το βρισκει υποπτο...το γεγονος οτι τα δελτια πανε σε καποια βαση δεδομενων και απλα εμεις μετα βλεπουμε μια οθονη με κιτρινες τελειες το θεωρω τουλαχιστον αξιο διερευνυσης....Στο τζεοκερ τουλαχιστον βλεπεις κατι μπαλακια να πηγενουν σε τρπες...στο στοιχημα επισης βλεπεις μπαλα με τα ματια σου..
τελοσπαντων δεν παιζω κινο και δν με νοιαζει,απλα λεω οτι με ξενιζει σαν περιστατικοNo comment
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
τελοσπαντων δεν παιζω κινο και δν με νοιαζει,απλα λεω οτι με ξενιζει σαν περιστατικοNo comment
Στο περίπου εννοούσα...you get the point....
δεν εννοω τον μουρίνιο βέβαια το ελληνικό πρωτάθλημα που για να δεις ολόκληρο μάτς θες κολλοίριο -
Στην Ιταλια ειχαν βρει οτι καποιο τυχερο παιχνιδι το ειχε...αναλαβει η μαφία για να μην ειναι τοσο τυχερο.
Δεν υπαρχει παιγνιο που δεν μπορει να στηθει (απο ζαρια εως αγωνας CL),αλλα υπαρχουν και βαθμοι δυσκολιας πχ φανταζομαι οτι θα ειναι αρκετα ευκολο να ξερει καποιος σχετικος/αρμοδιος/με προσβαση συνδυασμό αριθμών που δεν εχει παιχτει και αρα ΔΕΝ κερδιζει στο τζοκερ.Αν ομως θες να στησεις την δικη σου εξαδα,αυτο εκτος του οτι προφανως θα ειναι απειρως δυσκολοτερο,ενεχει και τον κινδυνο να μοιραστεις τα κερδη με αλλους που τυχαια θα εχουν κανει τον ιδιο συνδυασμο.
Στο ΣΚΡΑΤΣ πως διασφαλιζεται το μη στησιμο;
Λογισμικο με εκτυπωτη που τυπωνει...τυχαια και χωρις print preview; -
Μα ΓΙΑΤΙ να τα στήσουν? Τι νόημα έχει? Γιατί να μπλέξουν? Η ρουλέτα χρειάζεται στήσιμο για να έχει ένα μόνιμο κέρδος το καζίνο? Η ίδια αρχή χρησιμοποιείται σε όλα, ρυθμίζουν τα ποσοστά ακριβώς εκεί που θέλουν. Ας βγάζει ένας κάθε τόσο 5 εκατομύρια στο τζόκερ, καλό για τη δημοσιότητα, ο οπάπ έχει βγάλει ήδη πολλαπλάσιο ποσό
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο ΣΚΡΑΤΣ πως διασφαλιζεται το μη στησιμο;
Λογισμικο με εκτυπωτη που τυπωνει...τυχαια και χωρις print preview;Λέει κάπου ότι κερδίζει κάθε 'λαχείο' ;
loumidis15 σε αναγκάζει κάποιος να συμμετέχεις σε κινο λοτο τζοκερ κλπ;
-
Στο παραδειγμα της ρουλετας,αν εγω εχω το καζινο,παιρνω την γκανιοτα (αν ολα πανε καλα και δεν μπαινω μεσα απο λειτουργικα ή απο κλεφτες), αλλα γιατι να μην παρω και τις φορες που θα κερδισει η ρουλετα και να πολλαπλασιασω τα λεφτα μου;
Αν τωρα δεν ειμαι ο μαγαζατορας και ειμαι καποιος τριτος με ικανοτητες/γνωσεις/και προσβασεις,προφανως υπαρχουν πολλοι λογοι να θελω να στησω το παιχνιδι!Επι ΟΠΑΠ και Κοκκαλη καποιοι φιλοι του Πατερουλη κερδιζαν συνεχεια,αλλα αυτο ηταν αλλη ιστορια,νομιμοποιουσαν τα μαυρα τους παιρνοντας κερδισμενα δελτια.Φανταζομαι καπως ετσι και ο Τιγρης θα οδηγησει την ΑΕΚ στην κατακτηση του πρωταθληματος
ΤΖΟΚΕΡ και τζόγος γενικότερα....