-
Έχει παρει το αυτι μου πως κυκλοφορουν κάτι φωτό...
Ε Βασίλη;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει παρει το αυτι μου πως κυκλοφορουν κάτι φωτό...Ε Βασίλη;
το δεξί η το αριστερό???
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
Απο την άλλη δεν συζητάμε ότι ο Wagner669 μαζί με τον ταζιο και τον αγιο βασίλη είπιανε πάνω απο 50 κοκα κολες όλοι μαζί ......
Η δε κοπέλα ανάμεσα απο Wagner669, αγιο Βασίλη και απέναντι απο τάζιο,τσάκισε όλο το ψωμί.... και ειδίκα αυτό με το σουσάμι......θα επανέλθω.......
Ο άγιος βασίλης είμαι εγώ?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Απο την άλλη δεν συζητάμε ότι ο Wagner669 μαζί με τον ταζιο και τον αγιο βασίλη είπιανε πάνω απο 50 κοκα κολες όλοι μαζί ......
Η δε κοπέλα ανάμεσα απο Wagner669, αγιο Βασίλη και απέναντι απο τάζιο,τσάκισε όλο το ψωμί.... και ειδίκα αυτό με το σουσάμι......θα επανέλθω.......
Αν έφερες εσύ τα δώρα στον ταζιο, ναι εσύ είσαι ....
-
Αρα κάτι ήξεραν και με βάφτισαν Νικόλα ε? Να το αλλάξω σε Santa Claus (Αγιος Νικόλαος)?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καμία 40αριά κιλά παραπάνω μια ντεκαπάζ και είσαι έτοιμος!
-
Και βάλε, και βάλε...
-
Ο χρήστης papagalos έγραψε:
:
Η δε κοπέλα ανάμεσα απο Wagner669, αγιο Βασίλη και απέναντι απο τάζιο,τσάκισε όλο το ψωμί.... και ειδίκα αυτό με το σουσάμι......θα επανέλθω...
Αυτό θα το θυμάμαι.
Καλά ήταν παιδιά, πότε θα είναι το επόμενο;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λαχανάκια Βρυξελλών είναι;
Οχι....
Αλλα αν κρινω απο την περιγραφη της διαδρομης.... μαλον ειναι το επομενο αβαταρ σου...*Κανε αναβαθμιση στους χαρτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα χουν λυσει αυτα τα προβληματα.....
Τωρα εχει αλλο..... Κεντρεο - > Αγ. Παρασκευη.....
Σε 2 σημεια σου λεει να κανεις δεξια και να φυγεις απο την Μεσογειον και 200 μετρα μετα, ξανα-μανα αριστερα.....Για να ξαναμπεις στη Μεσογειν.... * -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ας μου λυσει καποιος μια εμπειρία;Ο tazio εφαγε;
Ναι ρε εφαγε που τον φαγατε εσυ και ο χαιτης και ο ενας και ο αλλος.
Και εφαγε οχι μονο το φαι του αλλα και ....Ταυρε για ανεβασε τη φωτο με την barbie να δει το πανελληνιον τι ετοιμαζοταν να δωσει στον Φρανκυ.
Παρών...
Οσονούπω πατέρα...
-
Νίκο, πραγματικός ήρωας ο papagalos, που τόλμησε να εμφανιστεί δίχως το γαλακτομπούρεκο (από τον Κανατά;). Όσο για εμάς: μας έδωσε 'φτερά', το να βρεθούμε μετά από ένα εξάμηνο απομόνωσης, χωρίς παιδιά.
Ευχαριστούμε την καταπληκτική παρέα για την όμορφη βραδιά. Κρίμα που δε μπορέσαμε να μιλήσουμε με περισσότερους. Στην επόμενη μάζωξη ή παγκόσμια συνάντηση (πόσες άλλες θα χάσουμε;) θα έχουμε περισσότερο χρόνο.
Όσο για την επιστροφή, οι ευχές σας έπιασαν τόπο. Είχαμε πολύ καλό ταξίδι (στο δρόμο ήμασταν σχεδόν μόνοι μας), παρέα με ένα καταπληκτικό φεγγάρι. Να είστε όλοι καλά!
-
Αντε ρε Κωσταααααα
-
Δεν είμαι στη δουλειά και πρέπει πρώτα να περάσω το photoshop στον υπολογιστή του σπιτιού μου...
-
Αλήθεια, το σκεφτόμουν αλλά ξέχασα να το γράψω...
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΑΓΑΜΕ????
-
Αυτό θα πει ετεροχρονισμένη σκέψη. Τι στο καλό στόκο έχει μέσα στο κεφάλι του; Μπα μάλλον κοπριά.
-
Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό που μετά από τόσους αιώνες, θυμάσαι ακόμα τα αστεία που λέγατε στο δημοτικό.
-
Ρε ανοίχτε κανα παραθυρο ρε λεμέδες...
-
Εσύ όξω από το θέμα γρήγορα. Εδώ γράφουν μόνο όσοι εμφανίζονται, οι νερόκοτες όχι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε ανοίχτε κανα παραθυρο ρε λεμέδες...Εχεις δίκιο, τώρα που ήρθες κάτι μύρισε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
οι νερόκοτες όχι.Κι ο κουκος με τον Ολυμπιο γιατι ειναι μεσα;
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...