-
-
Καλά Νίκο (van Horton...εεε....Orton! )...αλλά φέρε το τέρας την επόμενη φορά!!
-
Χρήστο (Λάππα) η περιγραφή της διαδρομής για να φτάσεις, άπαιχτη! Σε λίγο καιρό όμως θα μπορείς να μας βρεις by the force!!!
-
Kimis, άσε τα πολλά λόγια και άρχισε τα ξεματιάσματα στον γρουσούζη σου! Που μας τον έβαλες και φάτσα μπάτσα!!! Και είναι και σαν να παίζει σε έργο για την Αναγέννηση με τόσο make up!!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:- Καλά Νίκο (van Horton...εεε....Orton! )...αλλά φέρε το τέρας την επόμενη φορά!!
Και θα φερει ο κουκος την μωβ ωραια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
3. Kimis, άσε τα πολλά λόγια και άρχισε τα ξεματιάσματα στον γρουσούζη σου! Που μας τον έβαλες και φάτσα μπάτσα!!! Και είναι και σαν να παίζει σε έργο για την Αναγέννηση με τόσο make up!!!Φωτισμος είναι αστοιχειωτε!
Εσενα θα ξεματιασω!! Αλλα όχι ετσι (μεταφορικα) αλλά ετσι (κυριολεκτικα) που ελεγε κι ο Ορέστης Μακρής!!
-
Φωτισμός ε? ...Ναι καλά....100 κιλά πούδρα του βάλανε!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΚrusenBlaster τον αποκαλει ο Κοϊκούτε block baster να ήτανε...τον καημένο το σπυρέτο που δεν είχε και τα κέφια του χτές...τελικά το πολύ καθισιό βλάπτει...
ήρθα κι εγώ μετά απο πολύυυυυ καιρό και θύμηθηκα τον πρώτο καιρό στο φορουμ που πάλι 'γαμο' τράπεζα κάναμε, μαζεύοντας 35-40 άτομα...
να'μαστε καλά να μαζευόμαστε πάντα έτσι και περνάμε καλά...Ξέχασα ν'αναφέρω οτι ο Δήμαρχος Καλυβίων μας έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ....για την βοήθεια που προσφέρουμε στην οικονομία του Δήμου
-
Ας μου λυσει καποιος μια απορία;Ο tazio εφαγε;
Εμπειρια εγραψα ο λαδεμπ....ς;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ας μου λυσει καποιος μια εμπειρία;Ο tazio εφαγε;Να ήσουν εκεί να μέτραγες μπουκιές ρε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ας μου λυσει καποιος μια εμπειρία;Ο tazio εφαγε;
Να ήσουν εκεί να μέτραγες μπουκιές ρε
Δεν κανω παρεα με τον αθλιο ρε Σπυρο.Αν κανονιστει συναντηση που δεν θα ειναι αυτος,ο ολυμπιος και ο κουκ,ευχαρίστως.Αντε γιατι θελω να δω κι απο κοντα και το αστερι. Α! Και να τσαγιασω και τον ρατανπλαν..
-
Έτσι ε? Καλά ρε λαδέμπορα!!!!
-
Λοιπόννν ναμε και εγώωω.....
Καταρχήν χάρηκα πάρα πολύ για όσους γνώρισα.......
όπως το περίμενα δεν υπήρχε η καρυδόπιτα με παγωτό , άρα τα γαλακτομπούρικα επέστρεψαν στην βάση τους. υποθέτω το πρόβλημα ήταν το παγωτό
θα ήθελα να καταγγείλω τον Wagner669 επειδή ψεύδεται ... ο τύπος έσκασε απο το πολύ φαγητό αλλά για να προκαλέσει εντυπώσεις, λέει ότι έμεινε νηστικός .... Για να καταλάβεται έφαγε την μισή μπριζόλα του μόνο.......είχε μείνει το κόκκαλο και 5 πόντους κρέας γύρω γύρω..... Κοκορέτσι το τσάκισε όλο χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας τι έγινε..... μάρτηράς μου ο ταζιο....
Απο την άλλη δεν συζητάμε ότι ο Wagner669 μαζί με τον ταζιο και τον αγιο βασίλη είπιανε πάνω απο 50 κοκα κολες όλοι μαζί ......
Η δε κοπέλα ανάμεσα απο Wagner669, αγιο Βασίλη και απέναντι απο τάζιο,τσάκισε όλο το ψωμί.... και ειδίκα αυτό με το σουσάμι......θα επανέλθω.......
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Έτσι ε? Καλά ρε λαδέμπορα!!!!
Με μωβerators σαν κι εσενα δε θελω σχεσεις...
Παντως λεω να ανοιξω καταστημα με τον syele.Αυτος τις πατατες,εγω το λαδι,αντε κι ο Ντινος τη φριτεζα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ας μου λυσει καποιος μια εμπειρία;Ο tazio εφαγε;όχι.....το πιάτο το άφησε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:rant:
Έτσι ε? Καλά ρε λαδέμπορα!!!!
Με μωβerators σαν κι εσενα δε θελω σχεσεις...
Παντως λεω να ανοιξω καταστημα με τον syele.Αυτος τις πατατες,εγω το λαδι,αντε κι ο Ντινος τη φριτεζα....
Ρε παλιοεγκάθετε...θα αμολύσω τον τάζιο να σε σκίσει ρε!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ας μου λυσει καποιος μια εμπειρία;Ο tazio εφαγε;Ναι ρε εφαγε που τον φαγατε εσυ και ο χαιτης και ο ενας και ο αλλος.
Και εφαγε οχι μονο το φαι του αλλα και ....Ταυρε για ανεβασε τη φωτο με την barbie να δει το πανελληνιον τι ετοιμαζοταν να δωσει στον Φρανκυ.
-
Πατερα ρωταω γιατι ολο λεει οτι τρωει τρωει τρωει,και κιλα δε βαζει ο αχαήρευτος..Τι στο καλο; Μονο εγω παιρνω κιλα γμτπ μου; Αλλα νταξει,εχει μια δικιολογια οτι ειναι σφαλμα της φυσης...
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Λοιπον...στα δικα μας τωρα......
Εχετε ακουσει αυτο που λενε για πολλα κερασια και μικρο καλαθι;;;;;
Ε κατι τετοιο επαθα χτες.....
Με ταϊζατε παραμυθια τοσο καιρο για τις μεριδες.....
και για τρεις μερες πριν την συρραξη δεν ετρωγα τιποτα.....
Μονο μια γαλακτος προλαβα και λιγο κοκορετσακι.....
Με αποτελεσμα να φυγω νυστικος!
Χαρηκα που επιτελους σας γνωρισα.
Αλλα την επομενη φορα να χει περισσοτερο φαγητο και ενα ενιαιο τραπεζι!
Αν δεν φωναζα στα γκαρσονια, δεν θα χαμε φαει τιποτα!Προφανώς κάνεις πλάκα
Σοβαρά μιλάει το επιβεβαιώνω.
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Αμάν βρε παιδιά με το Van Horton !!!Θα αναγκαστώ να αλλάξω το **avatar **μου με την παρακάτω φωτό :
Ας μου λυσει καποιος μια εμπειρία;Ο tazio εφαγε;
Να ήσουν εκεί να μέτραγες μπουκιές ρε
Καλά του λες του παλιό μπαγλαμά.
ο ταζιος ηταν σοβαρος (:ysterical:) επειδη συνοδευοταν...
Πάντα είμαι σοβαρός, αλλά με έχετε παρεξηγήσει.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΥΓ. Funis, να κανονισουμε tour για το 'Perfume'
Eννοειται!! Και θα ερθω με το passat για να ταιριαζω στην παρέα σας!!
Δεν ειναι αναγκη! Δεν θα βρουμε λιμανι για να δεσουμε τοσα καραβια! Θεσεις υπαρχουν αφθονες στο πουλμαν μου!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ο ταζιος ηταν σοβαρος (:ysterical:) επειδη συνοδευοταν...
Πάντα είμαι σοβαρός, αλλά με έχετε παρεξηγήσει.
ε, μα τωρα ειναι σα να πηγαινεις γυρευοντας..!
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...