-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Είσαστε σάπιοι και οι 3!Που να σας πέσει η μικροτερη μπριζόλα ρε!
Κανένα πρόβλημα έχω σκοπό να φάω μπιφτέκι.
-
-
Καλά να περάσετε ΡΕ!
Ζηλειααααα....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είσαστε σάπιοι και οι 3!
Που να σας πέσει η μικροτερη μπριζόλα ρε!
Κανένα πρόβλημα έχω σκοπό να φάω μπιφτέκι.
Τηλέφωνο στο μαγαζί:
'Ελα μαστροΚώστα, τι γίνεται, ο Ολύμπιος είμαι, όλα καλά? Να σου πω, θυμάσαι που μου έλεγες προχθές για κάτι κιμάδες που είχατε κρύψει από το Υγειονομικό? Ναι, ναι, αυτούς τους μουχλιασμένους. Τους πέταξες? Οχι? Α ωραία, κράτα μου 2 μερίδες γι'απόψε. Οχι, μη φοβάσαι, θα εξαφανίσω τα στοιχεία. Εγινε, να'σαι καλά, τα λέμε από κοντά.'
-
Γιάννη τον λένε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αστονα ρε, ας χαθεί, τι με νοιάζει εμένα.Και μάλιστα για ακόμα πιο εγγυημένο αποτέλεσμα (να χαθεί), δώστε του το τηλέφωνο της Funis να έρθουν (δηλαδή να πάνε, όπου κι αν είναι αυτό) μαζί.
Kαλα...πλακα κανεις;;;;
Ποιος θα μαζεψει τα πιατα;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αστονα ρε, ας χαθεί, τι με νοιάζει εμένα.
Και μάλιστα για ακόμα πιο εγγυημένο αποτέλεσμα (να χαθεί), δώστε του το τηλέφωνο της Funis να έρθουν (δηλαδή να πάνε, όπου κι αν είναι αυτό) μαζί.
Kαλα...πλακα κανεις;;;;
Ποιος θα μαζεψει τα πιατα;;;;Ωχ μεγάλε την έκανες. Χάρηκα που σε γνώρισα, έστω και σε ψηφιακή μορφή.
-
Εγω δε χαρηκα που γνωρισα εσενα.......
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω δε χαρηκα που γνωρισα εσενα.......Εσύ κότα αν δεν έρθεις σήμερα μη ξαναμιλήσεις.
-
Ωραια,χαρηκα για τη διαμονη μου εδω μεσα τότε...
-
Ερθεις δεν έρθεις μην ξαναμιλήσεις.
Νίκο, εγώ ξέρω τον Κώστα.
edit: άσε που το μαστροΓιάννης δε μου καθόταν σωστά, μου θύμιζε Marcello.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αστονα ρε, ας χαθεί, τι με νοιάζει εμένα.
Και μάλιστα για ακόμα πιο εγγυημένο αποτέλεσμα (να χαθεί), δώστε του το τηλέφωνο της Funis να έρθουν (δηλαδή να πάνε, όπου κι αν είναι αυτό) μαζί.
Kαλα...πλακα κανεις;;;;
Ποιος θα μαζεψει τα πιατα;;;;Ωχ μεγάλε την έκανες. Χάρηκα που σε γνώρισα, έστω και σε ψηφιακή μορφή.
Σιγα μωρε....
Αυτη θα ρθει 11....
Εγω 10μιση θα χω κατεβασει τις σοδες μου και ρευομαι στ αμαξι καθ οδον για το σπιτι -
Βάγκνερ.....αν έρθει η Funis σε παρακαλώ κάτσε μακριά μου και σε αντίθετη κατεύθυνση, μην με πάρει κανα πιάτο ξόφαλτσο!
Ο πάσχος δεν θα έρθει έφαγε 60 μπριζόλες σε κάτι καγκούρικες ζάντες!
-
Eρώτηση...πόσο κοντά είναι το αστυνομικό τμήμα σε σχέση με τη στρογγυλή πλατεία που είπαμε;
Να υπολογίσω τα laps
-
Περίπου 600 μέτρα.
-
Πω ρε fgkajfoadofsdk
Ούτε ένα lap δεν θα προλάβω. Θα πεταχτεί στον πρώτο γύρο ο πουλ οβερ δε γαιδαρ...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Eρώτηση...πόσο κοντά είναι το αστυνομικό τμήμα σε σχέση με τη στρογγυλή πλατεία που είπαμε;Να υπολογίσω τα laps
Δώστου να γυρίσει, η πλατεία έχει προτεραιότητα οι είσοδοι έχουν όλοι stop.
-
Για όλες τις θαμώνες ισχύει το ίδιο?
Ακούς εκεί όλοι οι είσοδοι...
-
who let the dogs out?
(κοινως.. ας τον μαζεψει καποιος!)
ρε ταζιο!
τι ειναι αυτα ρε συ!
ετσι ειπαμε? -
Ελα ντε. Ξέχασε ότι συνήθως οι πλατείες (και δη η συγκεκριμένη) είναι στρογγυλές και όχι ευθείες.
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...