-
ε κλασσικα, θα ανανοινωσουν τοσα και θα ειναι 140
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε κλασσικα, θα ανανοινωσουν τοσα και θα ειναι 140μα για Audi μιλάμε...τους αρχι-πριμιουμ...δεν πρέπει να τα κρύβουν αυτά...
-
125 θα ειναι τα αλογακια του Audi
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε κλασσικα, θα ανανοινωσουν τοσα και θα ειναι 140Μόνο τα δημοσιογραφικά
-
Θα ανακοινώνουν 120 αλλα η δυναμομετρηση του περιοδικου 'Ich bin ein Berliner' θα δείχνει 149
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To A3 θα χασει την αξια του οταν βγει το ΤFSI 1.4 (νομιζω δεν ειναι 100% βεβαιο οτι θα βγει) ,το C30 θα πωλείται δυσκολα στην Ελλαδα.
Οτι και να παρει απο τα δυο,χαμενος θα ναι εκτος αν το κρατησει μεχρι να το λιώσει...Καλυτερα να ψαξει ενα μετάχειρο premium,το οποιο θα μπορει κιολας να το αγορασει αμεσα και να μην μπλεξει με χρονους παραδοσης...
Εαν πρεπει να παρει καποιο απο τα δυο,ας διαλεξει με κριτηριο την καταναλωση,αυτο για να μην πω με περιστροφικη ριψη νομισματος.
ή ένα 'μεταχειρισμένο' μόνο στα χαρτιά
-
λιγα πραγματα για το C 30 1,800
- τρομερη ποιοτητα εσωτερικου διακοσμου, απιστευτα πλαστικα , τρελο φινιρισμα, απλη ποιοτητα που κανει απλα μπαμ.
- ελαφρως περιεργη εργονομια στην πρωτη ματια αλλα πιστευω οτι συνηθιζεται.
- παρα πολυ καλος επιλογεας ταχυτητων. θετικοτατος, γρηγορος, ακριβεστατος, μικρες διαδρομες , πολυ καλυ αισθηση
- εξαιρετικη θεση οδηγησης , σωστη εργονομικα και απολυτα ανετη
- πολυ καλος κινητηρας που αποδιδει κυριως προς τα ψηλα, βοηθουμενος απο το κοντο κιβωτιο. πολυ καλες επιδοσεις
- τρελη ηχομωνωση
- παρα πολυ καλη ποιοητα κυλισης
πολυ καλα σε αισθηση και αποδοση φρενα - πισω καθονται 2 ατομα με μικρες παραχωρησεις
- μικρος χωρος αποσκευων αλλα οχι απαγορευτικος για βαλιτσες 2 ατομων.
- θα μπορουσε ο μπροστινος διακοσμος να ηταν πιο ανετος
- τιμονι μετριο σε αισθηση αλλα με καλο βαρος και καλουτσικη σαφηνεια.
σιγουρα αποτελει την επιλογη μου στην prenium κατηγορια, χαλαρα κιολας .
ποπολαρος choice : 1.800 εκδοση momentum με εξτρα μονο τα φωτα xenon.
-
Έτσι...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λιγα πραγματα για το C 30 1,800- τρομερη ποιοτητα εσωτερικου διακοσμου, απιστευτα πλαστικα , τρελο φινιρισμα, απλη ποιοτητα που κανει απλα μπαμ.
- ελαφρως περιεργη εργονομια στην πρωτη ματια αλλα πιστευω οτι συνηθιζεται.
- παρα πολυ καλος επιλογεας ταχυτητων. θετικοτατος, γρηγορος, ακριβεστατος, μικρες διαδρομες , πολυ καλυ αισθηση
- εξαιρετικη θεση οδηγησης , σωστη εργονομικα και απολυτα ανετη
- πολυ καλος κινητηρας που αποδιδει κυριως προς τα ψηλα, βοηθουμενος απο το κοντο κιβωτιο. πολυ καλες επιδοσεις
- τρελη ηχομωνωση
- παρα πολυ καλη ποιοητα κυλισης
- πολυ καλα σε αισθηση και αποδοση φρενα
- πισω καθονται 2 ατομα με μικρες παραχωρησεις
- μικρος χωρος αποσκευων αλλα οχι απαγορευτικος για βαλιτσες 2 ατομων.
- θα μπορουσε ο μπροστινος διακοσμος να ηταν πιο ανετος
- τιμονι μετριο σε αισθηση αλλα με καλο βαρος και καλουτσικη σαφηνεια.
σιγουρα αποτελει την επιλογη μου στην prenium κατηγορια, χαλαρα κιολας .
ποπολαρος choice : 1.800 εκδοση momentum με εξτρα μονο τα φωτα xenon.
Καλά όλα αυτά αλλά οι κινητήρες του δεν είναι λίγο γερασμένοι? Δεν έβαλαν καν τον 1.6 με τα 115 άλογα. Είδα τώρα στο ford modeo ότι θα υπάρχει κινητήρας 1,6 με 125 (1,6 Duratec Ti-VCT με 110 και 125 ίππους) . Αν το C30 είχε έναν συγχρονο κινητήτρα 1.6 η έστω 1,8 με άμεσο ψεκασμό και ιπποδύναμη αντίστοιχη του ανταγτωνισμού θα το θεωρούσα και εγώ άριστη επιλογή. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πλάνο για το μέλλον να μπει κάτι καινούργιο. Ξέρετε τίποτα? Υπάρχει ο ενδιαφέρον diesel 1.6 με τα 115 αλλά νομίζω δεν εισάγεται στην ελλάδα. Αυτός θα έρθει?
-
ο 1.800αρης ειναι του μοντεο και πιστεψε με ειναι μια χαρα κινητηρας. αποδιδει οσο πρεπει , καταναλωνει οσο πρεπει... κυριλε καταστασεις
-
εχει βαρος οσο του μοντεο?
ο 1.8 του μοντεο ειναι καλος απλα το βαρος του μοντεο μου φανηκε αρκετο...
αν και τα 1,6 που υπαρχουν στη συγκριση ειναι αντιστοιχα αργα... -
Το Volvo λόγω σχεδίασης και επειδή δεν έχει γεμίσει (και ούτε πρόκειται) ο κόσμος απο δαυτα.
@νδρέας
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχει βαρος οσο του μοντεο?ο 1.8 του μοντεο ειναι καλος απλα το βαρος του μοντεο μου φανηκε αρκετο...
αν και τα 1,6 που υπαρχουν στη συγκριση ειναι αντιστοιχα αργα...νομιζω το C30 εχει ελαφρως πιο κοντο κιβωτιο, οποτε και δενει μια χαρα. το αμαξι παντως κινειται αξιοπρεπεστατα.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Υ.γ
Subaru Imprezza 2.0 160HP 4WD
+100000000
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Υ.γ
Subaru Imprezza 2.0 160HP 4WD
+100000000
-1000000
Μα είστε σοβαροί? Σουμπαρού ιμπρέζα? Αφού τα άλλα έχουν τα καλύτερα σηματάκια!!Καταρχάς βάλτε ένα φόρντ φόκους δίπλα στο βόλβο και δείτε πόσο αναβαθμισμένο τεχνολογικά είναι το βόλβο
α) Ανεξάρτητες πίσω θέσεις (πρωτοποριακή τεχνολογία αναπτυγμένη σε συνεργασία με τη ΝΑΣΑ)
β) Τρύπια κονσόλα (αισθητική παρέμβαση εμπνευσμένη από το πίνακα του πικάσο)
γ) Φτιάχνεται στη σουηδία (για πήγαινε να δουλέψεις στο σουηδικό κρύο εσύ μπορείς?)Ακόμα βάλτε ένα σκόντα οκτάβια δίπλα στο αούντι και θα βρείτε ακόμα πιο μεγάλες τεχνολογικές αναβαθμίσεις όπως:
α) Σήμα με 4 κύκλους (συντελεί στην άυτόματη απάντηση γκόμενας 'αχ ναι, τι ωραίο!!!' στην φράση 'έχω άουντι')
β) Μικρότερος χώρος αποσκευών (έτσι δεν μπορούν να σου βάλουν μεγάλη βόμβα στο πόρτ μπαγκάζ)Φυσικά και τα 2 προσφέρονται σε σημαντικά υψηλότερες τιμές αλλά είναι καλό αυτό γιατί έτσι τα παίρνουν μόνο οι ευγενικοί/πανέξυπνοι/μορφωμένοι άνθρωποι
Η μπεμβέ δε προσφέρει εξαιρετικές πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως
α) Ειδικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας (δεν τραβάει, οπότε ούτε που το σκέφτεσαι το προσπερασμα)
β) Το αντικλεπτικό σύστημα ΚΑΣΑΠΑ (Κρισμπανγκλικό Αυτόματο Σύστημα ΑΠώθησης Ανθρώπων) που δουλέυει με τη βοήθεια του πρωτοποριακού ντιζάιν της
γ) Το μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία και οι χειρότεροι χώροι (όχι πείτε μου εσείς μπορείτε να το κάνετε το μαγικό αυτό?)Για το άθλιο αμάξι το Σουμπαρού τώρα τι να πω? ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!!!
τώρα κάτι λεπτομερειούλες όπως πραγματική τετρακίνηση, μπόξερ μοτέρ με 80 ίππους στο λίτρο και κράτημα παντού και πάντα τα διαφημίζουν λες και έχουν φτίαξει το τέλειο αμάξι οι αθεόφοβοι ιάπωνες!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
-1000000
Μα είστε σοβαροί? Σουμπαρού ιμπρέζα? Αφού τα άλλα έχουν τα καλύτερα σηματάκια!!Καταρχάς βάλτε ένα φόρντ φόκους δίπλα στο βόλβο και δείτε πόσο αναβαθμισμένο τεχνολογικά είναι το βόλβο
α) Ανεξάρτητες πίσω θέσεις (πρωτοποριακή τεχνολογία αναπτυγμένη σε συνεργασία με τη ΝΑΣΑ)
γ) Φτιάχνεται στη σουηδία (για πήγαινε να δουλέψεις στο σουηδικό κρύο εσύ μπορείς?)Ακόμα βάλτε ένα σκόντα οκτάβια δίπλα στο αούντι και θα βρείτε ακόμα πιο μεγάλες τεχνολογικές αναβαθμίσεις όπως:
α) Σήμα με 4 κύκλους (συντελεί στην άυτόματη απάντηση γκόμενας 'αχ ναι, τι ωραίο!!!' στην φράση 'έχω άουντι')
β) Μικρότερος χώρος αποσκευών (έτσι δεν μπορούν να σου βάλουν μεγάλη βόμβα στο πόρτ μπαγκάζ)Φυσικά και τα 2 προσφέρονται σε σημαντικά υψηλότερες τιμές αλλά είναι καλό αυτό γιατί έτσι τα παίρνουν μόνο οι ευγενικοί/πανέξυπνοι/μορφωμένοι άνθρωποι
α) Ειδικό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας (δεν τραβάει, οπότε ούτε που το σκέφτεσαι το προσπερασμα)
β) Το αντικλεπτικό σύστημα ΚΑΣΑΠΑ (Κρισμπανγκλικό Αυτόματο Σύστημα ΑΠώθησης Ανθρώπων) που δουλέυει με τη βοήθεια του πρωτοποριακού ντιζάιν της
γ) Το μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία και οι χειρότεροι χώροι (όχι πείτε μου εσείς μπορείτε να το κάνετε το μαγικό αυτό?)Για το άθλιο αμάξι το Σουμπαρού τώρα τι να πω? ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!!!
τώρα κάτι λεπτομερειούλες όπως πραγματική τετρακίνηση, μπόξερ μοτέρ με 80 ίππους στο λίτρο και κράτημα παντού και πάντα τα διαφημίζουν λες και έχουν φτίαξει το τέλειο αμάξι οι αθεόφοβοι ιάπωνες!!
ε καλά κόψε κάτι...
edit: 80 ίππους στο λίτρο ; lets see :
ενδεικτικά ....εκεί κοντά στην τιμή του υπάρχουν (26k)....
- VW Golf 1.4GT 121 ίπποι
- Renault Clio RS 2.0 100 ίπποι
- Οpel Astra OPC 2.0T 120 ίπποι
- Citroen C4 2.0 VTS 90 ίπποι
μην μου μιλήσεις για το STi γιατί εκεί πάμε στα 50+ χιλιάρικά και έχει άλλο ανταγωνσιμό... ...το φτωχούλι WRX των 38+ χιλιάδων έχει μόλις 92 άλογα...
-
Ναι....το Volvo δεν φτιάχνεται Σουηδία αλλά στο Γκένκ στο Βέλγιο παρέα με το S40/V50.
Για τα υπόλοιμα ντάξει δεν σχολιάζω.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-1000000
ε καλά κόψε κάτι...
edit: 80 ίππους στο λίτρο ; lets see :
ενδεικτικά ....εκεί κοντά στην τιμή του υπάρχουν (26k)....
- VW Golf 1.4GT 121 ίπποι
- Renault Clio RS 2.0 100 ίπποι
- Οpel Astra OPC 2.0T 120 ίπποι
- Citroen C4 2.0 VTS 90 ίπποι
μην μου μιλήσεις για το STi γιατί εκεί πάμε στα 50+ χιλιάρικά και έχει άλλο ανταγωνσιμό... ...το φτωχούλι WRX των 38+ χιλιάδων έχει μόλις 92 άλογα...
α) Εννοείται πως δεν μιλάμε για τούρμπο, με τούρμπο βγαίνουν όσα άλογα θες...
β) Δεν αναφέρομαι στα μικροτζιτιάι όπως το κλειώ γιατί θέλουμε να έχουμε και χώρους...
γ) Προφανώς υπάρχουν καλύτερα μοτέρ ατμοσφαιρικά μοτέρ (Μπεμβέ, τογιότα, χόντα) απλά δεν ξέρω αν έχουν την ησυχία, την χαμηλή κατανάλωση και την ελαστικότητα του μοτέρ της σουμπαρού, μιάς και βασίζονται σε τροποποιήσεις υπάρχοντων μοτέρ με πιο άγριες ρυθμίσειςΒασικά ήθελα να τονίσω το πόσο μου τη σπάνε αυτοί που παίρνουν ένα αμάξι γνωρίζοντας ότι με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα πολύ καλύτερο αμάξι αλλά τελικά παίρνουν ένα με καλύτερο σηματακί στο καπώ...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Βασικά ήθελα να τονίσω το πόσο μου τη σπάνε αυτοί που παίρνουν ένα αμάξι γνωρίζοντας ότι με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα πολύ καλύτερο αμάξι αλλά τελικά παίρνουν ένα με καλύτερο σηματακί στο καπώ...
Επιλογή τους είναι ρε αδερφέ.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Βασικά ήθελα να τονίσω το πόσο μου τη σπάνε αυτοί που παίρνουν ένα αμάξι γνωρίζοντας ότι με τα ίδια λεφτά θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα πολύ καλύτερο αμάξι αλλά τελικά παίρνουν ένα με καλύτερο σηματακί στο καπώ...
Επιλογή τους είναι ρε αδερφέ.
σωστα ετσι κι αλλιως στην ελλαδα ζουμε που σχεδον ολοι ειναι πουλ-μουρ
premium κατασταση