-
Για προγραμμα τηλεορασης μπορω να βοηθησω...επισης προγραμμα ποτε εχει η pizza hut φάε οσο μπορεις με Χ €, για γυμναστικη να ρωτησεις αλλου....μην πω σε άλλο φορουμ!
-
Κάπως έτσι όπως τα λέει ο rat....
Εδώ θα βρεις :5Χ10 σετ παϊδάκια για άσκηση των εσωτερικών κοιλιακών
3Χ10 σετ μοσχαρίσιες για άσκηση των μυών της κάτω γνάθου
7Χ10 σετ μπύρες για άσκηση της ουροδόχου κύστης
5Χ10 σετ γουρουνοπούλα για άσκηση του περικαρπίου με την κίνηση του μαχαιριούΣυμπληρώστε για 2 βραδινό πρόγραμμα γυμναστικής.....
-
Sirgus σε τι σωματικη κατασταση βρισκεσαι?
Σε ενδιαφερει να δυναμωσεις η να χασεις παχακια?
Σε καθε περιπτωση για ασκησεις με βαρακια ριξε μια ματια εδω
http://www.sport-fitness-advisor.com/du ... cises.html
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Sirgus σε τι σωματικη κατασταση βρισκεσαι?Σε ενδιαφερει να δυναμωσεις η να χασεις παχακια?
Σε καθε περιπτωση για ασκησεις με βαρακια ριξε μια ματια εδω
http://www.sport-fitness-advisor.com/du ... cises.html
άψογος!
Κοίτα..παχάκια δεν έχω... αδύνατος προς κανονικός μάλλον είμαι και σκοπός δεν είναι να γίνω ντουλάπα .. θα το έλεγα απλά γυμναστική.
Ξέρω ότι δεν μπορώ να πετύχω πολλά αφού δεν έχω κάποια όργανα αλλά αυτές οι ασκήσεις που βλέπω (αρκετά κλασσικές και γνωστές) μάλλον θα είναι μια καλή αρχή!
Ότι άλλο έχουμε δεκτό!
-
Σε γενικες γραμμες με βαρακια υπομονη και επιμονη και πληθος ασκησεων
σε συνδυασμο με μονοζυγο, Pushups και κοιλιακους μπορεις να πετυχεις αρκετα καλα αποτελεσματα. Τα Fancy μηχανηματα δεν σημαινει απαραιτητα αποτελεσματα σημασια εχει να κανεις οτι εχεις.Απαραιτητη προυποθεση να εχεις βαρακια τουλαχιστον 10 κιλων* και οχι κατι 3κιλα η 5κιλα που ειναι κυριως για γυναικες και παιδια.
Χωρισε το προγραμμα σου σε ομαδες ΠΧ
Ποδια-Στηθος-Δικεφαλοι
Ομους-Πλατη-Τρικεφαλοι
ειναι ο συχνοτερος χωρισμος σε ομαδες, και θα κανεις 1 μερα την μια ομαδα μια την αλλη. Μην καταπονεις καθε μερα την ιδια ομαδα (πχ μην κανεις καθε μερα δικεφαλους γιατι κανεις περισσοτερο κακο παρα καλο)
*Σε καθε ασκηση θα πρεπει να σου βγαινουν περιπου 10 επαναληψεις και κανε 3 σετ απο καθε ασκηση. Αν σου βγαινουν ευκολα πανω απο 12 επαναληψεις σερι πρεπει να παρεις μεγαλυτερα βαρακια.
-
Ευχαριστώ
κάποιοι μου είπαν ότι για αρχή και κυρίως για να δυναμώσω, θα ήταν καλό, τον πρώτο μήνα ας πούμε να κάνω πολύ περισσότερες επαναλήψεις με πολύ λιγότερα κιλά.
τι λες?
-
Εγω γυμναζομαι χρονια,βαρακια 10 κιλων χρησιμοποιω σε πολυ λιγες περιπτωσεις.Αμα αρχισεις κατευθειαν ετσι δεν θα δεις ποτε αποτελεσμα,απλα θα μπορεις καποια στιγμη να τα σηκωνεις ανετα, χωρις να εχεις αναπτυξει ουτε την εμφανιση σου ουτε την φυσικη σου κατασταση.
Στην αρχη κανε 3-4 κυκλους με 20ριες σε καθε ασκηση,αυτο πρεπει να το κανεις για περιπου ένα μήνα,τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα.
Παντως χωρις να εχεις ιδεα και να ξεκινας στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα,μην περιμενεις πολλα,κανα τραυματισμο ισως!
Θα συνιστουσα να πας γυμναστηριο για ενα μηνα για να αφομοιωσεις καποια βασικα πραγματα,και μετα συνεχιζεις μονος σου.Αλλωστε τα γυμναστηρια ειναι τιγκα στα πιπινια,το σπιτι σου; -
όχι δεν είναι ακριβώς έτσι....
Λόγω προβλήματος στο γόνατο πήγαινα gym για περίπου 7 μήνες αναγκαστικά συχνά.
Το πρόβλημα στο γόνατο πέρασε, και σύντομα διαπίστωσα ότι το γυμναστήριο δεν το αντέχω με τίποτα!!!!!
Άσε που μόνο πιπίνια δεν βλέπω
άρα νομίζω ότι στο σπίτι κάτι θα κάνω, απλά μάλλον αυτό που λες είναι σωστό και πρέπει να αρχίσω για κανά μήνα με λίγα κιλά και αρκετές επαναλήψεις....
-
Εαν ειναι η 1η σου φορα που γυμναζεσαι ποτε τοτε ναι ισως να χρειαζεται να κανεις περισσοτερες επαναληψεις. Το ιδιο και εαν εχεις να γυμναστεις πολυ καιρο.
Γυμναστης δεν ειμαι (το ξεκαθαριζω αυτο) αλλα εγω μονο οταν πρωτοξεκινησα σε γυμναστηριο μου ειπαν για περισσοτερες επαναληψεις απο 10-12.
Συνηθως το λενε για να μην πιαστεις ασχημα την 1η βδομαδα και τα παρατησεις (νομιζω)Tiger Δεν ξερω τη σωματικη σου διαπλαση αλλα προσωπικα ειμαι 85 κιλα και τα 10κιλα στις περισσοτερες ασκησεις (απο οσες κανω με βαρακια εστω) δεν φτανουνε καν.
-
Δηλαδη οταν κανεις τρικεφαλο με το ενα χερι,βαζεις 20κιλο και κανεις 10 επαναληψεις;Εαν ναι,τοτε σου εχω δουλεια (μεταμεσονύκτια,με πολλα bonus,και με ενα αλεξίσφαιρο δώρο).
-
ρε σεις! μην τσακωθούμε με το πόσα σηκώνει ο καθένας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη οταν κανεις τρικεφαλο με το ενα χερι,βαζεις 20κιλο και κανεις 10 επαναληψεις;Εαν ναι,τοτε σου εχω δουλεια (μεταμεσονύκτια,με πολλα bonus,και με ενα αλεξίσφαιρο δώρο).Και για να σου απαντησω 3κεφαλο ελευθερο δεν κανω γιατι ειχα τραυματισμο.
Το 10κιλο παντως που εγω ανεφερα το σηκωνα με το ενα χερι τρικεφαλο πριν τραυματιστω.
Δεν ηρθα με διαθεση ουτε ποζεριας ουτε τιποτα. Δεν εχω ορεξη ουτε ειμαι 18 χρονων να καθισω να ασχοληθω.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ποδια-Στηθος-Δικεφαλοι
Ομους-Πλατη-Τρικεφαλοι
Αυστηρά έτσι?
-
όχι, μπορεις να τα χωρισεις οπως θελεις, απλα ειναι η συνηθεστερη ρουτινα που ακολουθουν οι αρχαριοι για να γυμναζουν συχνα ολες τις ομαδες. Αν κανεις καθε μερα πχ μπορεις να τα παιρνεις και ανα 2...
-
Και επιπλέον όχι βάρη στην ίδια μυική ομάδα κάθε μέρα, αλλά μέρα παρά μέρα το πολύ
-
Μάλιστα!
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ψηλωσα δυο ποντους..πως?
-
Εχασε τα μυαλά του τελευταια,και αμα ελαφρυνει το κεφαλι αποκτας ανωση και ψηλώνεις
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ψηλωσα δυο ποντους..τακούνια?
-
πόσο χρονών είναι ?
Γυμναστήρια και άλλα