-
-
MPOYAXAXAXAXA!!!!
-
Παμπ μου το κανατε το μαγαζι...
-
Βρε εσεις καθίστε να με γνωρίσετε πρώτα και μετά βγάλτε συμπεράσματα για το τι πέφτει και ΑΝ πέφτει
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παμπ μου το κανατε το μαγαζι...εδώ θα συμφωνήσω
-
Ο χρήστης barbie έγραψε:
@Euripides Δεν τίθεται θέμα παντόφλας ....**ακόμα **
Τουλάχιστον δεν είσαι αιθεροβάμων.
Μίλησε κανείς;
-
Εκεί που είσαι ήτανε, κι εκεί που είναι θα'ρθεις!
-
φτου σκορδα, μακρυα απο μας ρε! διαβαζουν και μικρα παιδια!
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
φτου σκορδα, μακρυα απο μας ρε! διαβαζουν και μικρα παιδια!Κακό δεν είναι. Άσε να μαθαίνουν.
-
Τα παιδιά να διαβάζουν και να μαθαίνουν... Οι 'ΦΛΑΠ' να μην τα διαβάζουν μόνο...
-
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να περάσω κι εγώ από δώ;
Ξέρω, ξέρω... Πολύ νωρίς το θυμήθηκα!
-
Όταν φτάσεις τα 1000 posts, πέρνα να παρουσιαστείς.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν φτάσεις τα 1000 posts, πέρνα να παρουσιαστείς.Ναι...
Γιατί θα έχω επαίτιο! -
Γεια σας. Μιχαλης απο Χανια, και εχω στην κατοχη μου ενα Seat Ibiza FR, μαυρο, 5/2006, με Intercooler απο Ibiza Cupra με inox σωληνωσεις, φιλτροχωανη JR, σκαστρα απο Audi S3, 'αγελαδα' Forge, προγραμμα Unitronic 1+, αναρτηση Weitec Coilover HICON GT, μπαρομετρο-πυρομετρο Greedy 52mm, ζαντες απο Audi RS4 17'', με λαστιχα Fulda Carat 215/40/17, και κατι αλλα ψιλα. Μερα που βρηκα για εγγραφη...
Χρονια Πολλα σε Ολους! -
Μιχάλη όλες οι μέρες καλές είναι να μπεις σε μια παρέα!
Καλωσόρισες και χρόνια πολλά! -
Ο χρήστης MihalisFr έγραψε:
... Μερα που βρηκα για εγγραφη...
Χρονια Πολλα σε Ολους!Μια χαρά είναι η μέρα.
Χρόνια σου πολλά και καλώς ήλθες. -
Χρονια Πολλα Μιχαλη και καλως μας βρηκες... Καλη διαμονη... Μισο να παρω τις βαλιτσες σου..
Τον γερο απο πανω μη του δινεις σημασια...ειναι σα να μη μιλησε...
-
Pasxo αυτός σε πατάει ρε μάλλον...
-
Ο χρήστης MihalisFr έγραψε:
Γεια σας. Μιχαλης απο Χανια, και εχω στην κατοχη μου ενα Seat Ibiza FR, μαυρο, 5/2006, με Intercooler απο Ibiza Cupra με inox σωληνωσεις, φιλτροχωανη JR, σκαστρα απο Audi S3, 'αγελαδα' Forge, προγραμμα Unitronic 1+, αναρτηση Weitec Coilover HICON GT, μπαρομετρο-πυρομετρο Greedy 52mm, ζαντες απο Audi RS4 17'', με λαστιχα Fulda Carat 215/40/17, και κατι αλλα ψιλα. Μερα που βρηκα για εγγραφη...
Χρονια Πολλα σε Ολους!Καλώς όρισες Μιχάλη, και Χρόνια Πολλά!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!