-
Γειά σας είμαι η mamadok από θεσσαλονίκη, είμαι ολοκαίνουργο μέλος ....στο φορουμ όχι στα χρόνια και ελπίζω κι εγώ να βρώ ενδιαφέροντα θέματα εδώ .
-
Καλώς ήρθατε!
-
Kαλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!
Και καλώς σας βρίσκω στο forum, σας κανω και ποδαρικό.
Σαν υποψήφιος αγοραστής -νέου- αυτοκινήτου ελπίζω να βρω εδώ χρήσιμες πληροφορίες! -
sexybabaya
να καλωσορίσουμε το νεότερο μέλος μας,
ξέρετε τι θα κάνει αυτός. -
Καλώs σαs βρήκα
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
-
[quote='Baleniac']Καλώs σαs βρήκα
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ [/quote --Γιώργοs απο Κορινθία--
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Γεια σας.Είμαι ο into-megane κοντεύω τα 29 και οδηγώ μία πανέμορφη κατάμαυρη Megane cc 1.6 phase II.Το αμάξι τα σπάει, χαλαρά από τα αυτκίνητα της δεκαετίας.
αν και η πρώτη δεκαετία κανονικά ξεκινάει το 2001 και τελειώνει τέλος του 2010.
καλως ηρθες
-
Είσαι κακός...
-
εγω;
γιατι το λες αυτο; -
Γεια σας (εστω και λιγο καθυστερημενα). Ειμαι Γιωργος, 18 χρονων, φοιτητης στην Κομοτηνη και τον Μαρτιο ισως παρω το πρωτο μου αυτοκινητο (Ποιο ακριβως ακομα το ψαχνω αλλα η πλαστιγγα γερνει λιγο υπερ του νεου Fiesta)
-
καλημέρα
πάντα γυρνάμε στην πρώτη μας αγάπη, έτσι κι εγώ μετά από πολλά πολλά χρόνια μπήκα στο φόρουμ των 4τροχών για να μοιραστώ μαζί σας τα κοινά μας ενδιαφέροντα. Καλή χρονιά σε όλους, είμαι ο Στέφανος από Θεσσαλονίκη και κάπου σε κάποιο υπόγειο ίσως επιβιώνουν ακόμη από την υγρασία τεύχη, που διάβαζα και τον αριθμό της σελίδας, για το mirafiori και άλλα σύγχρονα οχήματα της εποχής. -
καλώς ήρθατε
έχουμε 2 γιώργηδες με focus -
Καλως μας ηρθατε!
-
καλως σας βρηκα ολους!! ειμαι απο νεο ηρακλειο αττικης και εχω ενα alfa romeo 147 ενδιαφερομαι για αρκετα παραγματα,και πιστευω πως βρηκα το σωστο forum
θα τα λεμε! -
Γεια σας και απο μενα!!!! ειμαι 20 χρονων και οδηγω ενα γκλφ ΙΙ 'κληρονομια' απ'τους γονεις... ελπιζω οπου να'ναι να το αλλαξω και ειμαι σιγουρος πως οταν χρειαστει θα βρω μεγαλη βοηθεια απ'το φορουμ!!! να'στε καλα!!
κατι τετοιο εχω... (οχι οτι ενδιαφερει κ πολλους απλα κανω δοκιμη για ανεβασμα...) -
Παιδά καλώς ήρθατε και καλά ποσταρίσματα
-
Καλησπερα και απο εμενα.
Ειμαι 18 και οδηγω ενα seat cordoba
(του πατερα μου ειναι και ελπιζω σε λίγο καιρο να παρω ενα δικο μου)
(ενα VW GOLF H SEAT IBIZA) -
Γεια σας συνταξιδιώτες των 4Τ
Το όνομά μου είναι Τάκης, επιστρέφω στο forum μετά από πολύ καιρό, προσωπικοί λόγοι και αλλαγές σημαντικές στις επαγγελματικές δραστηριότητες με κράτησαν μακριά, ελπίζω πως θα μπορέσω να συμμετάσχω πιό ενεργά στη πορεία του 'ταξιδιού' μας.
Ευχαριστώ, Τάκης. -
ΤΑΣΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΑΥΤΟΚ/ΜΗΧΑΝΗΣ Κ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΛΙΜΟΖΙΝΑ ΤΟΥ 1996 4200ΚΒ 8.60 ΜΑΚΡΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤ.ΕΠΙΣΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΕΙΚΑ ΜΙΑ ROS-ROY ΤΟΥ 1983 ΑΥΤΟΜΑΤ. ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΑΣΜΑ ΚΑΛΟ 8Α ΗΤΑΝΣε παρακαλώ γράφε με μικρά γράμματα. Τα κεφαλαία σε δείχνουν σαν να φωνάζεις και είναι πολύ κουραστικά στο διάβασμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. mod
-
Χαιρετώ όλη την παρέα! Το όνομά μου είναι Νίκος, 34 ετών από Αθήνα και είμαι από μικρός φίλος της αυτοκίνησης ξεκινώντας από τους 2 τροχούς ενώ στην συνέχεια πέρασα στους 4.
Τώρα συνυπάρχω με ένα Mazda 3 mps μοντέλο 2009. Αυτά τα ολίγα για αρχή στην πορεία θα γνωριστούμε καλύτερα!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!