-
Αλητεία.
-
Αν δεν ψηφισεις Νουτέλα όμως θα σου κάνουμε πολεμο νεύρων!
Το λιάνα...απο το σουζούκι?
Καλως ήρθες!
Πάσχο έχουμε καινούργιο κόσμο έλα να πάρεις τις βαλίτσες.....ο ΓεροΤατσιο, ξεκουτιανε ακομα εδω είναι οι βαλίτσες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν δεν ψηφισεις Νουτέλα όμως θα σου κάνουμε πολεμο νεύρων!ΜΕΡΕΝΤΑ κλασσικά ρε σεις. Τι Νουτέλα λέτε τώρα
-
Α για σε παρακαλώ!!! Νουτέλα uber alles!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α για σε παρακαλώ!!! Νουτέλα uber alles!!!!ε, περί ορέξεως ... ΜΕΡΕΝΤΑ
-
Βρε! ΝΟΥΤΕΛΑ! Με πραλίνα και φουντούκια!!! Το τέλειο πρωινό/απογευματινό γενικώς!!!
-
ΚΟΥΚ....πολυ δημοκρατία έχει πέσει μου φαίνεται!
-
-
Καλησπερα, ειμαι η Εμμανουελα κ ειμαι απο την Αθηνα.. Οδηγαω ενα toyota yaris 1.3 μοντελο 2001 και ελπιζω να με βοηθησετε η να μου πειτε τροπους που μπορω να ανεβασω μερικα αλογα για να τραβαει καλυτερα..Επισης αν υπαρχουν κ αλλες κοπελες εδω θα χαρω να μιλησω μαζι τους
-
καλώς ήρθες Εμμανουέλα
κοπέλες θα βρεις αλλά δύσκολα αφού δεν αντέχουν με τους εγκάθετους εδώ
πλάκα κάνω, φυσικά και υπάρχουν(κοπέλες, όχι εγκάθετοι )
-
Καλώς την Εμμανουέλα,πέρνα,κάτσε,σαν στο σπίτι σου.
-
Eυχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... Ειμαι σιγουρη οτι θα μου λυσετε αποριες για το αμαξι μου..
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
Ειμαι σιγουρη οτι θα μου λυσετε αποριες για το αμαξι μου..Εξαρταται απο το τι αμαξι ειναι...
Καλωσηλθες!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλώς ήρθες Εμμανουέλακοπέλες θα βρεις αλλά δύσκολα αφού δεν αντέχουν με τους εγκάθετους εδώ
πλάκα κάνω, φυσικά και υπάρχουν(κοπέλες, όχι εγκάθετοι )
Μην δεις κοπελα εχασες τα λογια σου
Καλως ηρθες Εμμανουελα!
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
Καλησπερα, ειμαι η Εμμανουελα κ ειμαι απο την Αθηνα.. Οδηγαω ενα toyota yaris 1.3 μοντελο 2001 και ελπιζω να με βοηθησετε η να μου πειτε τροπους που μπορω να ανεβασω μερικα αλογα για να τραβαει καλυτερα..Επισης αν υπαρχουν κ αλλες κοπελες εδω θα χαρω να μιλησω μαζι τους@Michael - Amott
-
το πολυ το διαβασμα...
-
Δικαιολογίες... αλλού είναι το πρόβλημα...
-
Emmanouela καλώς ήλθες.
Τις ερωτήσεις σου καλύτερα να τις κάνεις στο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9082 εκεί κάτι θα ξέρουν οι κάτοχοι Toyota για να σου πουν. -
Καλησπέρα από έναν ακόμη καινούριο...
-
Καλώς ήρθες!!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!