-
Αν και έχω ήδη 4 replies στο ενεργητικό μου είμαι νέο μέλος απο τα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης.Καλώς σας βρήκα
-
Καλωσηρθες Njo...
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Αν και έχω ήδη 4 replies στο ενεργητικό μου είμαι νέο μέλος απο τα δυτικά προάστια της Θεσσαλονίκης.Καλώς σας βρήκαΚαλώς τον!Καπου στις ίδιες γειτονιές κινούμαστε.
-
Παιδιά γεια σας και από εμένα.
Ονομάζομαι Γιώργος Παπαμιχάλης ασχολούμε επαγγελματικά με το καρτ από το 2000 και αντιπροσωπεύω τα μονοθέσια, φόρμουλες και πρωτότυπα, GLORIA στην Ελλάδα.
Μέσα από το forum περιμένω σχόλια, συμβουλές και παρατηρήσεις για το Ενιαίο Πρωτάθλημα Formula GLORIA που ξεκινάμε από το 2008.
Σκοπός μας είναι η διοργάνωση ενός ενιαίου αξιοκρατικού θεσμού στην Ελλάδα, με προσιτούς προυπολογισμούς, υψηλό θέαμα για τους θεατές και έντονες συγκινήσεις και ευχαρίστηση για τους οδηγούς που μπορεί να προσφέρει η οδήγηση ενός μονοθεσίου. -
Καλοσωρισες Γιώργο.Σου ευχομαι μια καλή αγωνιστική χρονια τοσο σε εσενα,όσο και στους συναθλητες σου
Στην ενοτητα 'Ελληνικοι αγωνες' εχει ήδη ανοίξει θεμα για τα φορμουλα-γκλόρια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπα μπα τι βλέπω;νέο φόρουμ! Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Σαββας is back ... χαίρομαι που σας ξαναβλέπω!
Μετά από τόσο καιρό μάλλον πρέπει να σε ξανά καλώς ορίσουμε Σάββα.
-
Για σας παίδες! Είμαι ο Φρίξος και είμαι συντάκτης στο 4ΤΡΟΧΟΙ Κύπρου
Μετακινούμε με ένα ολοκόκκινο (Milano Red baby!!!) Honda Civic Type-R FN2.
Καλώς σας βρήκα!
-
Καλώς όρισες. Καλές δημοσιεύσεις!
-
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι την κούκλα σου
-
Kαλοσωρισες
-
Καλωσόρισες και καλά ποσταρίσματα...
-
Γεια σας παιδια !
Γιαννης εδω
Μολις λιγες μερες εδω και μπορω να πω οτι εχει γινει καταπληκτικη δουλεια !
Καλως σας βρηκα
Καλημερα ,
-
καλημέρα (αν και λίγο καθυστερημένα) και καλως ήρθες...
-
Καλώσήρθες Γιάννη!
-
Καλως σας βρηκα
Ονομα ?
-
Καλησπέρα σε όλους
Κώστας από Μαρούσι
καλώς σας βρήκα και καλά ποσταρίσματα....
-
Καλώς ήρθες Κώστα!
-
Γεια σου Κωστα
Καλως ηρθες
-
Γεια σας και απο εμενα .Με λενε Θαναση και ειμαι οπαδος της αυτοκινησης και των ιταλικων αυτοκινητων!!! Εχω στην κατοχη μου ενα φιατ κουπε 1,8 ατμοσφαιρικο το οποιο δουλευει υπερωριες ως και 9000rpm αναλογα την χρηση!!!! Μου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα μοτερ!!! Ευχαριστω που με δεχτηκατε στο φορουμ σας!!!!!
-
Καλώς ήρθες!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!