-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το ξέρω οτι έγινε συγχώνευση.
To ρόλο του Ζορρό των κουρασμένων από τα ανούσια posts πάω να παίξω Αντρέα.
Ακόμα και έτσι να είναι, είπε 'καλώς ήλθες' στο ίδιο άτομο σε 2 διαφορετικά θέματα.
Αυτό μου λέει 2 πράγματα... ή δεν προσέχει τι και πού ποστάρει (αν και το βλέπω δύσκολο να μην είδε οτι ήταν το ίδιο άτομο και στα 2 θέματα) ή ποστάρει έτσι απλά για να ποστάρει.
Της έχω πει και δημοσίως και κατ' ιδίαν στο msn οτι αυτή η τακτική κουράζει και δεν άλλαξε τίποτα. Και πριν πεις οτι είμαι παράξενος, τότε δεν είμαι ο μόνος παράξενος σε αυτό το φόρουμ, έχουν κουραστεί και άλλοι από αυτό το 'δεν-έχω-τι-να-πω-και-απλά-ανεβάζω-ποστς-με-+-1-και-εμότικονς-κτλ'.
Αυτά...Κάθε φορά που γράφω κάτι ή που κάνω κάποιο λάθος είσαι ο μόνος που πετάγεται, και μου την λέει.
Το πόσες ώρες σπαταλάω εγώ στον υπολογιστή και πόσες από αυτές θα είναι μέσα στο forum αυτό είναι δικό μου θέμα. Όπως επίσης και το πόσες απαντήσεις θα δώσω. Από την στιγμή που δεν προσβάλω/θίγω/βρίζω κάποιο μέλος του φόρουμ με τα λεγόμενά μου δεν έχεις δικαίωμα να με κατηγορείς.
Νομίζω πως πλέον εσύ αρχίζεις να γίνεσαι κουραστικός, με αυτά που γράφεις. Το αυξάνω τα ποστ μου είναι και αυτό που κάνεις εσύ, αμέσως μετά από κάποιο δικό μου ποστ: +1ποστ, +ποστ, +18αρια bold, και τόσα άλλα, που δεν θα μπω καν στον κόπο να τα ψάξω, γιατί δεν έχει νόημα. Και αρχίζω να αναρωτιέμαι, μήπως είναι αυτός ο σκοπός σου.
Αν θεωρείς ανούσια και περιττά αυτά που γράφω απλά μην δίνεις σημασία και μόλις βλέπεις το nick μου μην τα διαβάζεις. Φιλικά πάντα.Υ.Γ. Να ζητήσω συγνώμη από τους mods, για το off topic, το οποίο και δεν πρόκειται να συνεχίσω.
-
Το να ποστάρει κανείς συχνά δεν απαγορεύεται από τον κανονισμό του Forum, αν τουλάχιστον δε δημιουργεί τεχνικό πρόβλημα (που δεν μπορεί να τεκμηριωθεί στην προκείμενη περίπτωση). Και δυστυχώς ο μηχανισμός του Forum δε δίνει προς το παρόν δυνατότητα 'ignore' συγκεκριμένου χρήστη. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του.
(Moderator nass)
-
Ο taurus δεν είναι ο μόνος που το έχει επισημάνει. Το έχω κάνει και γω παλιότερα.
Το πρόβλημα δεν είναι το συχνό ποστάρισμα αλλά το ανούσιο και μάλιστα σε άσχετα θέματα.
Αφού υπάρχουν συγκεκριμένα τόπικ γι' αυτό το λόγο (πχ pub-καφετέρια) δε βλέπω το λόγο να γίνεται αυτό σε όλα τα άλλα, σχετικά με την αυτοκίνηση θέματα.
Στη τελική αυτό ακριβώς είναι και το φόρουμ (αυτοκίνησης), υπάρχουν άπειρα άλλα για κουβέντα, τσατ, αμπελοφιλοσοφίες, βλακειούλες κλπ κλπ...PS: Το spamming όμως απαγορεύεται σε όλα τα φόρα...
-
ρε παιδιά έλεος ΟΛΟΙ (including me) βγαίνουμε off topic (κακώς μεν) σε πολλά θέματα, και κακώς το συνεχίζουμε εδώ και επίσης έλεος που κάθεστε και ασχολείστε με τα posts των άλλων.
Εβρισε ή πείραξε κανέναν?
Οχι -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Κάθε φορά που γράφω κάτι ή που κάνω κάποιο λάθος είσαι ο μόνος που πετάγεται, και μου την λέει.Mάλλον μεροληπτείς...
Νομίζω πως πλέον εσύ αρχίζεις να γίνεσαι κουραστικός, με αυτά που γράφεις. Το αυξάνω τα ποστ μου είναι και αυτό που κάνεις εσύ, αμέσως μετά από κάποιο δικό μου ποστ: +1ποστ, +ποστ, +18αρια bold, και τόσα άλλα, που δεν θα μπω καν στον κόπο να τα ψάξω, γιατί δεν έχει νόημα. Και αρχίζω να αναρωτιέμαι, μήπως είναι αυτός ο σκοπός σου.
Ναι, πες μου τώρα οτι τρολλάρω κιόλας!
Θες να κάνουμε μια έρευνα, να πάρουμε 100 τυχαία ποστ του καθενός και να δούμε σε τι ποσοστό είναι σχετικά ή άσχετα με το θέμα, ουσιαστικά ή ανούσια?
Ποτέ είπα οτι εγώ δεν ξεφεύγω? Όλα όμως έχουν ένα μέτρο, δε νομίζεις?Αν θεωρείς ανούσια και περιττά αυτά που γράφω απλά μην δίνεις σημασία και μόλις βλέπεις το nick μου μην τα διαβάζεις. Φιλικά πάντα.
Δυστυχως ή ευτυχώς αυτό δε γίνεται, όχι τουλάχιστον πριν μπει στο φόρουμ η επιλογή ignore list. Και όσα σου είχα πει στο μσν τότε φιλικά ήταν (πάντα), αλλά δεν απάντησες με αυτόν τον τρόπο, είπες 'ΟΚ, έχεις δίκιο'... Αυτό μου λέει ένα από τα δύο παρακάτω
α) ή από το ένα σου έμπαινε και από το άλλο σου έβγαινε, πράγμα που με προσβάλει, αν δε θες να με ακούσεις καλύτερα να μην συζητήσεις καθόλου μαζί μου
β) ή το έπαιξες διπλωματία, πράγμα που επίσης με προσβάλει, προτιμώ να έχω απέναντί μου έναν ευθύ άνθρωπο που θα μου πει 'άει σιχτήρ, σε γράφω στα κομπαλίκια μου και θα κάνω ό,τι γουστάρω', παρά κάποιον που θα το παίξει σύμφωνος και από μέσα του θα λέει 'ναι, καλά...'Over and out και από μένα.-
-
Και γιατί δεν πάτε να λύσετε το πρόβλημα που δημιουργήσατε στο MSN, στο MSN?
-
go home ολοι ρε!
-
+00 στον ΚΟΥΚ
-
4τροχοίτης από παιδί , μεγάλωσα με Κ.Κ. με Σ.Χ , πέρασαν τα χρόνια αλλάξαμε όλοι ο ΚΚ δεν γράφει για αυτοκίνητα ( σόρρυ boss) ο ΣΧ δεν τρέχει πια , εγώ έχω λίγα γκρίζα στο κεφάλι το παιδί-4τροχοί- άλλαξε αλλά όλοι εδώ σαν μια μεγάλη οικογένεια
καλώς σας βρήκα
-
Καλοσωρισες Ερέτη.
-
Καλή μέρα σε όλους. Λέγομαι Πέτρος και αυτή τη στιγνή οδηγάω ένα Fiat Seicento αχαχα. Είμια όμως σε αναζήτηση νέου και θέλω τα φώτα σας. Αν ειναι και xenon καλύτερα. τηα κάνω ένα ανάλογο post στο thread που πιστεύω ότι κολλάει.
-
Ο χρήστης Petr@n έγραψε:
Fiat Seicento αχαχαFiat Seicento αχαχα? Όπως λέμε gti?
Δεν το ξέρω αυτό το μοντέλο....Καλωσήρθες φίλε!
-
Καλώς ορίσατε παιδιά. καλή παραμονή.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλοσωρισες Ερέτη.Καλώς σας βρήκα HUNDER και tazio
-
Kαλως τους
-
Welcome!
-
Καλωσήρθες Ερέτη, καλωσήρθες Petr@n! Καλά ποσταρίσματα...
-
καλησπερα!χαιρετω ολα τα μελη,το ονομα μου ειναι αντρεας απο πατρα,ελπιζω να τα λεμε..
-
Ασερφ;
Πλάκα κάνω, υπάρχει χρήστης με τα ίδια στοιχεία με σένα. Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα.
-
Ναι, είναι απάνιος συνδυασμός το Αντρέας-Πάτρα..
Καλωσήρθες!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!