-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
nai...
Υπάρχουν κι άλλοι...
πολλοι παρα πολλοι.......
τρελλοι...αλλα ωραιοι τρελλοι......Για πες... Για πες...
Ποιούς εννοείς;αφου ξερεις ρε Αναστασια.......
αυτοι που γραφουν........Εγώ δεν ξέρω τίποτα!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
nai...
Υπάρχουν κι άλλοι...
εσυ δεν ξερεις ?
γατουλινι.......... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
nai...
Υπάρχουν κι άλλοι...
εσυ δεν ξερεις ?
γατουλινι..........Εγώ δεν ξέρω τίποτα, Θόδωρε...
-
Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι που καταντάτε σουβλατζίδικο 5-6 θέματα εκτός από το σουβλατζίδικο
Πόσο δύσκολο είναι να βάζετε στο σουβλατζίδικο το σουβλατζο-quote που μόλις γράψατε; Εύκολο είναι. ΔΕΝ πατάμε 'Υποβολή', κάνουμε copy όλο το κείμενο και paste εκεί. Επίσης, για chat τέτοιου τύπου, υπάρχει και το msn.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι που καταντάτε σουβλατζίδικο 5-6 θέματα εκτός από το σουβλατζίδικοΠόσο δύσκολο είναι να βάζετε στο σουβλατζίδικο το σουβλατζο-quote που μόλις γράψατε; Εύκολο είναι. ΔΕΝ πατάμε 'Υποβολή', κάνουμε copy όλο το κείμενο και paste εκεί. Επίσης, για chat τέτοιου τύπου, υπάρχει και το msn.
Οκ ρε Κρους...
Λαθος....... -
Συγνώμη κι από μένα...
-
Γεια....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Γεια....Δεν θα μας συστηθείς;
-
Γεια....
Δεν θα μας συστηθείς;
Ουπς!... ξέχασα το savoir vivre!
Τα λέμε εδώ και δυο-τρεις μέρες, αλλά μόλις τώρα είδα το τόπικ των newbies, οπότε είπα να πω ένα γεια...
Dirtoulios
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Γεια....
Δεν θα μας συστηθείς;
Ουπς!... ξέχασα το savoir vivre!
Τα λέμε εδώ και δυο-τρεις μέρες, αλλά μόλις τώρα είδα το τόπικ των newbies, οπότε είπα να πω ένα γεια...
Dirtoulios
-
TNXS
Τα λέμε εδώ γύρω!
-
Καλησπερα και απο μενα και Καλη Χρονια!Με λενε Χριστοφορο ειμαι απο Πατρα αλλα για την ωρα μενω μονιμα Πολωνια.Εχω ενα Clio με αναρτηση Weitec,φρενα Brembo και ζαντολαστιχα πιο φαρδια γιατι τα 1500 χλμ απο Πολωνια-Ανκονα δεν εβγαιναν εργοστασιακα .Ψαχνω να αγορασω κατι πιο μεγαλο και απο οτι βλεπω εχει εδω να διαβασω πολυ πραμα...
-
Καλώς ήρθες Χριστόφορε. Καλό διάβασμα και καλά ποσταρίσματα.
-
Ο χρήστης Gazelos έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα και Καλη Χρονια!Με λενε Χριστοφορο ειμαι απο Πατρα αλλα για την ωρα μενω μονιμα Πολωνια.Εχω ενα Clio με αναρτηση Weitec,φρενα Brembo και ζαντολαστιχα πιο φαρδια γιατι τα 1500 χλμ απο Πολωνια-Ανκονα δεν εβγαιναν εργοστασιακα .Ψαχνω να αγορασω κατι πιο μεγαλο και απο οτι βλεπω εχει εδω να διαβασω πολυ πραμα...Καλωσήρθες Χριστόφορε στην παρέα μας!
Καλά ποσταρίσματα! -
Καλώς τον!
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Με λένε Αριστοτέλη είμαι 21 ετών μένω Αγιά Παρασκευή και κατα καιρούς Καλαμάτα,και έχω ένα Grande Punto Sporting
Ξέχασα να σας πω...είμαι ξάδελφος του pad... -
Ο χρήστης telistzo έγραψε:
.είμαι ξάδελφος του pad...Αλλη συμφορα να μη σε βρει ρε φιλε.
Καλοσωρισες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.είμαι ξάδελφος του pad...
Αλλη συμφορα να μη σε βρει ρε φιλε.
Καλοσωρισες.
Καλώς σας βρήκα!
-
Ο χρήστης telistzo έγραψε:
Με λένε Αριστοτέλη είμαι 21 ετών μένω Αγιά Παρασκευή και κατα καιρούς Καλαμάτα,και έχω ένα Grande Punto Sporting
Ξέχασα να σας πω...είμαι ξάδελφος του pad...Καλοσώρισες Αριστοτέλη στην παρέα μας! Καλό διάβασμα και καλά ποσταρίσματα!
Α! Ας τους να λένε! -
Ξέχασα να σας πω...είμαι ξάδελφος του pad...Καλοσώρισες Αριστοτέλη στην παρέα μας! Καλό διάβασμα και καλά ποσταρίσματα!
Α! Ας τους να λένε!Σωστη η Αναστασια.....
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!