-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και γω θ' αφήσω τη Fiat μάλλον λίαν συντόμως
Αυτό με κάνει προδότη;Αμα πας σε Ιαπωνα φυσικα και οχι...
asds Καλώς ήλθες Γιώργο.
Πασχάλη τις βαλίτσες γρήγορα.
Πες στον μικρο,βαριεμαι τωρα...
Πάρε τις βαλίτσες του ανθρώπου, μην έχουμε άλλα κυριακάτικα
Μου σηκωθηκε η τριχα...!!!
-
καλησπέρα κι απο εμένα. καλώς σας βρήκα.
-
Καλώς ήρθες Σκωτσέζε!
-
Kαλωσηρθες scotseze...
Κrus ρωτα τον ανθρωπο αν χρειαζεται κατι...
-
scotsezos καλώς όρισες.
-
tazie για βάλε τον φίλο σου τον pasxo να κουβαλήσει που κάθεται
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
tazie για βάλε τον **φίλο **σου τον pasxo να κουβαλήσει που κάθεταιΆκου να σου πω. Ως εδώ μπορώ να ανεχτώ πολλά αλλά αυτό όχι.
Ακούς εκεί φίλος μου.
-
-
Οκ φραγκισκε επιτελους ελαμψε η αληθεια,σ ευχαριστω..
-
Μα που είναι οι τρόποι μου??
Καλησπέρα κι από μένα παιδιά, γράφτηκα στο φόρουμ πριν μερικές μέρες, με αφορμή την αναζήτηση νέου αυτοκινήτου, αλλά με σκοπό τη γενικότερη και πιο άμεση ενημέρωση για το χώρο, αλλά και για λίγη καλή παρέα..
Διαβάζω καιρό το περιοδικό και το site αλλά όλο ανέβαλλα την εγγραφή και στο φόρουμ..
Τέσπα.. είμαι σίγουρος ότι θα βρω ό,τι ζητάω αφού ήδη από τις πρώτες επαφές με τα υπόλοιπα μέλη, φαίνεται πως πρόκειται για μια υγιή και φιλική παρέα..
Αυτά προς το παρόν από μένα.. τα λέμε μέσα..
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
...ήδη από τις πρώτες επαφές με τα υπόλοιπα μέλη, φαίνεται πως πρόκειται για μια υγιή και φιλική παρέα..Ωραία. Αφού εντοπίστηκε το πρόβλημά σου (δεν έχεις μπει στα σωστά θέματα προφανώς), θα κάνεις μια θεραπεία στο Pub-Σουβλατζήδικο, Posts προς Θεσσαλονικείς, θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ατιμωρητί και στο 95% του Αντιλόγου. Μαλώνουμε ακόμα και για καροτσάκια supermarket, για κολωνάκια για αίθουσα αναμονής και ελαφρώνουμε αυτοκίνητα με τη βοήθεια της Gilly Diet. Απαντούμε σε ερωτήματα περί φαλάκρας, μόνο ενότητα 'Γιατί μπαμπάααα;' δεν υπάρχει, αλλά θα εγκαινιαστεί σύντομα.
Η θεραπεία θα πετύχει αν καταλάβεις ότι μιλάμε για υγιέστατη σωματικά και κατεστραμμένη ψυχικά παρέα δεκάδων ατόμων με φιλική διάθεση.
-
Καλοσώρισες kovathe.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραία. Αφού εντοπίστηκε το πρόβλημά σου (δεν έχεις μπει στα σωστά θέματα προφανώς), θα κάνεις μια θεραπεία στο Pub-Σουβλατζήδικο, Posts προς Θεσσαλονικείς, θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ατιμωρητί και στο 95% του Αντιλόγου. Μαλώνουμε ακόμα και για καροτσάκια supermarket, για κολωνάκια για αίθουσα αναμονής και ελαφρώνουμε αυτοκίνητα με τη βοήθεια της Gilly Diet. Απαντούμε σε ερωτήματα περί φαλάκρας, μόνο ενότητα 'Γιατί μπαμπάααα;' δεν υπάρχει, αλλά θα εγκαινιαστεί σύντομα.
Η θεραπεία θα πετύχει αν καταλάβεις ότι μιλάμε για υγιέστατη σωματικά και κατεστραμμένη ψυχικά παρέα δεκάδων ατόμων με φιλική διάθεση.
Αυτό ακριβώς εννοούσα **υγιή **παρέα funky.. ευχαριστιέμαι να σας διαβάζω..!
-
Τα αμάξια σου είναι αυτά;
Αλλά μίκρυνε λιγάκι την υπογραφή σου...Καλώς ήρθες!
-
kovathe Καλωσηρθες,αλλα επειδη εδω δεν εχουμε δημοκρατια σε αντιθεση με το τι πιστευουν οι περισσοτεροι,σε παρακαλω να βαλεις την Ιταλικη σημαια που εχω για αβαταρ στην υπογραφη σου.Αυτη ομως και μονο αυτη..
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ωραία. Αφού εντοπίστηκε το πρόβλημά σου (δεν έχεις μπει στα σωστά θέματα προφανώς), θα κάνεις μια θεραπεία στο Pub-Σουβλατζήδικο, Posts προς Θεσσαλονικείς, θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ατιμωρητί και στο 95% του Αντιλόγου. Μαλώνουμε ακόμα και για καροτσάκια supermarket, για κολωνάκια για αίθουσα αναμονής και ελαφρώνουμε αυτοκίνητα με τη βοήθεια της Gilly Diet. Απαντούμε σε ερωτήματα περί φαλάκρας, μόνο ενότητα 'Γιατί μπαμπάααα;' δεν υπάρχει, αλλά θα εγκαινιαστεί σύντομα.
Αυτό ακριβώς εννοούσα **υγιή **παρέα funky.. ευχαριστιέμαι να σας διαβάζω..!
Αν μικρύνεις και την υπογραφή σου θα είναι όλα μια χαρά!!! [Ο κακός mod!]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα αμάξια σου είναι αυτά;
Αλλά μίκρυνε λιγάκι την υπογραφή σου...Καλώς ήρθες!
Δυστυχώς όχι όλα πλέον, και δεν έβαλα το πρώτο πρώτο που ήτανε Yugo .. Είναι όμως κατά χρονολογική σειρά, μόνο που το Corolla ήταν σε κίτρινο, το CRX σε μπλε, αλλά το ραλάκι είναι αυτό..
Αν μικρύνεις και την υπογραφή σου θα είναι όλα μια χαρά!!! [Ο κακός mod!]
Ουπς.. δεν πρόσεξα πόσο μεγάλη βγήκε..
Καλύτερα τώρα??Καλώς σας βρήκα παιδιά..
-
Καλως τονα
-
την καλησπερα μου σε ολους...
-
Kαλησπέρα και σε σένα!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!