-
Για σας παιδια με λενε Γιαννη ειμαι απο Μαρουσι και εχω μια 156 JTS Selespeed καλως ηρθα...
-
Kαλώς μας βρήκες Γιάννη με την κούκλα σου!
-
Καλώς ήρθες Γιάννη!
Σ'έφερε ο πάσχος για ενισχύσεις? -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κυριος,αμα θες να μιλησουμε για τα χοντακια παμε παμπ..Αντε γιατι εχω και κατι βαλιτσες να κουβαλησω και με ενοχλεις..
Ακου ζηλευω...
σε ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα φιλε πασχος...εχεις δικιο που δεν ζηλευεις....πληροφοριες λενε οτι η επομενη γενια φιατ θα φορα κινητηρες χοντα
Λαθος κανεις φιλε τουρμπολαγε,η Φιατ εχει ανοδικη πορεια,δεν ειναι αναγκη για πισωγυρισματα...
μα, επειδη εχει ανοδικη πορεια θα βαλει κινητηρες honda μπας και την διατηρησει
-
Ο χρήστης 156_JTS έγραψε:
Για σας παιδια με λενε Γιαννη ειμαι απο Μαρουσι και εχω μια 156 JTS Selespeed καλως ηρθα...καλως ηρθες φιλε γιαννη -συνονοματε και απο εμενα
-
Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
Κυριος,αμα θες να μιλησουμε για τα χοντακια παμε παμπ..Αντε γιατι εχω και κατι βαλιτσες να κουβαλησω και με ενοχλεις..
Ακου ζηλευω...
σε ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα φιλε πασχος...εχεις δικιο που δεν ζηλευεις....πληροφοριες λενε οτι η επομενη γενια φιατ θα φορα κινητηρες χοντα
Λαθος κανεις φιλε τουρμπολαγε,η Φιατ εχει ανοδικη πορεια,δεν ειναι αναγκη για πισωγυρισματα...
ωραίο σε βρίσκω θα τα πάμε καλά
-
156_JTS
Καλωσηρθες Γιαννη με την κουκλα σου... Αuthorised Rotax kart products; Για δωσε λεπτομερειες..
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καλώς ήρθες Γιάννη!
Σ'έφερε ο πάσχος για ενισχύσεις?Δε χρειαζεται ρε,οι Φιατιστι και κατ επεκταση οι Αλφιστι ειμαστε παντου..
Ακου ζηλευω...
ωραίο σε βρίσκω θα τα πάμε καλά
-1...
-
156_JTS Καλώς ήλθες και καλά ποσταρίσματα.
-
Καλα ρε 2 ατομα ηρθαν, κανεις δεν πηρε τις βαλιτσες τους?
Πασχο μπαινεις που μπαινεις εδω και γεμιζεις λαδια τον χωρο υποδοχης τουλαχιστον κανε καμια δουλεια!
Καλως ηρθατε παιδια!
-
Καλημέρα σε όλους!!!! Αν και έχω ήδη ποστάρει σε άλλα θέματα έιπα και εγω να καλωσοριστώ στο φορουμ!!!! Με λένε Τόλη και (θα) έχω Opel Corsa 1,4...
-
Καλως τον οπελακια!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλως τον οπελακια!Όχι που δε θα τον υποδεχόσουν.
Καλώς όρισες ak20.
-
Καλώς τον
πες μου ότι βράδυασε και ακόμα να σου βρουν δωμάτιο, κάποιοι εδώ κοπροσκυλάνε
-
καησπερα κι απο μενα και καλως σας βρηκα παιδια..
-
Kαλως τον,περασε.
Καποιος για τις βαλιτσες; ρεεεε.
Α ξεχασα,Σαββατο απογευμα το προσωπικο λιαζεται στη πισινα.
Βολεψου οπως μπορεις και τα λεμε. -
Καλώς σε petranGCC
(το GCC αναφέρεται στον compiler; )
-
Καλώς τον
που το θυμήθηκες Σταύρο
-
petranGCC Καλώς όρισες. Καλά ποσταρίσματα.
-
Γεια σας και από εμένα... Με λένε Άρη και είμαι καλά... Έχω 1 Ν14 sr20ve στην κατοχή μου (αυτό στην υπογραφή μου) το οποίο και βελτιώνω συνεχώς...
-
Καλά ποσταρίσματα
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!