- 

Καλως ηλθες sefis!! 
 Καλη διαμονη!!(δεν πιστευω να σε τρομαξα ε? ) 
- 

Καλώ ήρθατε παιδιά. 
- 

Καλως σας βρηκα και εγω!! 
- 

Καλοσώρισες φίλε,άν και νομίζω ότι πρέπει να εκπροσωπείς φυσικό πρόσωπο καί όχι κάποιο κλάμπ για να είσαι σύμφωνος με τους κανονισμούς του φόρουμ 
- 

Ο χρήστης HUNTER έγραψε: 
 Καλοσώρισες φίλε,άν και νομίζω ότι πρέπει να εκπροσωπείς φυσικό πρόσωπο καί όχι κάποιο κλάμπ για να είσαι σύμφωνος με τους κανονισμούς του φόρουμAσε τις πλαγιες ερωτησεις και ρωτα ευθεως . Σε ταραξε το ΚΙΑ Καλως μας βρηκες ! εισαι ο η η 
 ετσι ρωτανε HUNTER
- 

Με είδες να ρωταω κάτι; 
- 

Νικο με λενε παιδια!!Χαρικα που ειμαι κοντα σας! Ζηταω προκαταβολικα συγνωμη..Εαν ενοχλει το λινκ να το βγαλω δεν εχω κανενα προβλημα!! 
- 

Γεια και από εμένα, μόλις έφτιαξα και το προφίλ μου! 
- 

Πώς σε λένε, από πού είσαι; 
- 

Ο χρήστης erou έγραψε: 
 Γεια και από εμένα, μόλις έφτιαξα και το προφίλ μου!Καμία σχέση με ΠΟΙΑΘ ? 
- 

ΚΙΑ CLUB καλώς ήλθατε (ολόκληρο club δε μπορεί να είναι μόνο ένας ) Ο χρήστης erou έγραψε: 
 Γεια και από εμένα, μόλις έφτιαξα και το προφίλ μου!Φτιάξε και το ανφάς και είσαι έτοιμος. 
 Καλώς ήλθες.
- 

Σε ευχαριστουμε πολυ..αλλα εδω ειμαι σαν φυσικο προσωπο και οχι σαν club..Σεβομενος τους εδω κανονισμους 
- 

καλώς σας ξαναβρίσκω παίδες 
- 

Καλως (ξανα)ηλθες! που ειχες παει? 
- 

εδώ ήμουν αλλά πιό υπαιθρίως..για την ακρίβεια άνευ δικτύου και χρόνου.. 
- 

Καλώς ξανά ήλθες λοιπόν. 
- 

Μη βαράτε βρε παιδιά . Σε λίγο το βλέπω να μπανάρετε τους χρήστες (κ δή τα νέα μέλη) με το που ανοίγουν τόπικ σε λάθος μέρος . Ενηγουεη . Το γουελκαμ μου το είπα μια φορά . Καλημέρα 
- 

Ο χρήστης Liana έγραψε: 
 Μη βαράτε βρε παιδιά .Σε λίγο το βλέπω να μπανάρετε τους χρήστες (κ δή τα νέα μέλη) με το που ανοίγουν τόπικ σε λάθος μέρος . Ενηγουεη . Το γουελκαμ μου το είπα μια φορά . Καλημέρα Aυτό που λες δεν πρόκειται αν γίνει. Το πολύ πολύ να σε υποχρεώσουμε να ψηφίσεις τι είναι καλύτερο, η νουτέλα ή η μερέντα. Απλά σκέψου όλα τα νέα μέλη να άνοιγαν ένα καινούριο θέμα για να πουν ένα γεια...Θα γινόταν ένας μικρός πανικός. Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα, καλά ποσταρίσματα, αλλά δεν μας συστήθηκες. 
- 

Ο χρήστης Liana έγραψε: 
 Μη βαράτε βρε παιδιά .Δε βαράμε εδώ, συνήθως τρώμε. 
 Καλώς ήλθες.
- 

Ο χρήστης tazio έγραψε: Μη βαράτε βρε παιδιά . Δε βαράμε εδώ, συνήθως τις τρώω από την Barbie 
 Καλώς ήλθες.Καλωσόρισες κι από μένα Liana! 

Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!