-
Ο χρήστης cranfield APE έγραψε:
Γεια σας μόλις έγινα μέλος στο forum... Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να ανεβάσω ένα link και να μπορούν οι άλλοι απευθείας να μπαίνουν σε αυτό? Έγραψα το link αλλά δν τα κατάφερα...Kαλως ηλθες.Το λινκ επειδη εισαι νεος στο φορουμ δεν ειναι ενεργο.Θα το φτιαξω εγω .
-
Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Καλημέρα και από μένα, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ.
Με λένε Κώστα, 43 ετών, κάτοικος Αθηνων.
Είμαι κάτοχος ενός Ford Focus 1.6 μοντ. 2007.....καλός σας βρήκα .. -
Καλημερα και απο μενα..
Ονομαζομαι Χρηστος ειμαι 26 ετων {αισιως} και βρισκομαι στην νυφουλα του βορρα την Θεσσαλονικη..
Ενεργο μελος σε αρκετα φορουμ αυτοκινησης και ασχολουμαι με αυτο το αντικειμενο απο τα 17 μου {ενα απο τα ειδωλα μου ηταν ειναι και θα ειναι ο Ιαβερης} καθως ανεκαθεν μου αρεσε το αυτοκινητο .
Τωρα ειμαι κατοχος μιας Corolla 1.4 Privilage του 2007..
Ελπιζω να μαθω ακομα ποιο πολλα απο το Forum σας σε οτι αφορα τον τομεα της αυτοκινησης και να συνεισφερω και εγω οσο μπορω σε αυτο.. -
welcome ...
-
Καλημέρα σε όλους, νέο μέλος κι εγω, απο Αθήνα
-
Καλησπερα σε όλους, νέο μέλος κι εγω, απο Αθήνα
-
καλός τον Στάθη και σιδεροκέφαλος μέσα στο φόρουμ.
-
Ευχαριστω πολυ
-
welcome ...
-
χεραιτω την παρέα μαι λένε τασο έχω δυο πεδακια μένω Πειραιά και έχω μια γρια ένα sierra rs 500
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΙΚΑ
-
Καλώς ήρθες Τάσο, αν και σε μένα είσαι γνωστός από το sierra club...
-
Σαραντη κάλος σαι βρήκα και από εδώ
-
καλησπερα σας ονομαζομαι Μαριος και θα ειμαι εντος της ευδομαδας κατοχος του νεου chevrolet aveo sedan diesel 95 ιππους
-
Καλησπέρα,με λένε Γιώργο,είμαι από Θεσ/νίκη 48 ετών και έχω στην κατοχή μου(όσο αντέχω ακόμη),ένα Hyundai Santa Fe 2.7 mod 2004 και ένα Suzuki Swift 1.3 mod 2006.Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό το forum και το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρων.Αγαπώ την αυτοκίνηση και την τεχνολογία του ήχου και της εικόνας.Αυτά προς το παρών,καλά ταξίδια!
-
Χάρης από Άργος, κάτοχος tuscon 2000cc
Καλώς σας βρήκα!
-
Καλωσηρθατε παιδια!!
-
καλησπερα και απο μενα!!! εχω ενα slk του 2005, μια ''γιαγια'' 190(απο εκει και το ονομα) του '92 και ενα κορσακι του 2005!!
-
καλησπέρα στην κοινότητα! Ονομάζομαι Φώτης, μηχανικός στο επάγγελμα και χρόνια ασθενής με την αυτοκίνηση. Κυνηγάω κάθε τι μηχανοκίνητο εντός και εκτός συνόρων και τα τελευταία χρόνια 'φοβάμαι' να οδηγάω ένα Μ3 (δύσκολοι καιροί)...Ελπίζω με τον καιρό να γνωρίσω πολλούς από εσάς και προσωπικά σε 'μάσες', πίστες ή και πονηρές αυτοκινητοβόλτες.
-
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!