-
Καλώς ήρθες φίλε Λάκη
-
γεια σας παιδες,καλως σας βρηκα!αντρεας απο αθηνα,περιμενω να παραλαβω μεστο ιανουαριο το νεο μου abarth punto evo.
-
Καλωσηρθες φιλε!! Με το καλο να το παραλαβεις!!!
-
Καλως ηρθατε παιδια.
Καλοριζικο και το πυραυλακι. -
καλη σας μερα και χρονια πολλα. με λενε γιαννη ειμαι καινουριος εδω και ειμαι απο σερρες. με ενδιαφερουν θεματα σχετικα με μοτο και αυτοκινητο.ειμαι κατοχος ενος LACETTI 1.6 SX και εχω και ενα YAMAHA XJ6 DIVERSION.
-
Καλωσηλθες φιλε!!! Χρονια πολλα!!!
-
Καλώς ήρθες. Καλά ποσταρίσματα
-
Καλώς σας βρήκα....το όνομα μου είναι Βασίλης και είμαι κάτοχος ενός wrangler tj 4.0 lt, mod 99.....λίγο φτιαγμένο....ασχολούμαι με το χώμα και είπα να μπω να δω τι παίζει και εδώ.....αν και το περιοδικό το διαβάζω και το αγοράζω από το 1977....και σήμερα εξακολουθώ να το θεωρώ το κορυφαίο στο είδος του..
-
Καλωσηρθες φιλε!!! Να το χαιρεσαι το εργαλειο!!!
-
Kαλημερα και καλη χρονια παιδια! Παρακολουθω και ειμαι γραμμενος καμποσο καιρο στο φορουμ αλλα δεν εγραφα ως τωρα...
Ανδρεας λεγομαι και μενω Κατω Πατησια στην Αθηνα!
Οδηγω ενα ibiza 6L 1,4 με τα 101ps!
Ειμαι 20 ετων και απο πιτσιρικας κουβαλαω την τρελα μου για τα αυτοκινητα απο μωρο σχεδον!
Ελπιζω να μαθω (να συνεχισω να μαθαινω δηλαδη) αρκετα πραγματα απο το φορουμ αυτο! -
Καλως μας ηρθες!!!Πολλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις...!!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ KAI ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με λένε ΠΩΛ είμαι καινούριος εδώ και είμαι από Αθήνα με ενδιαφέρουν θέματα σχετικά με μότο και αυτοκίνητα έχω ένα QASHQAI Acenta/Techna S PACK και μια bmw R 1150 GS
-
Καλωσηρθες φιλε κ καλη χρονια!!!
-
Γεια σας φίλοι και φίλες.
-
Καλως ηρθατε παιδια
-
Καλώς σας βρήκα. Με λένε Αλέξανδρο και είμαι φανατικός αναγνώστης του περιοδικού τα τελευταία 9 χρόνια. Όπως θα καταλάβατε είμαι και τρελός fan των Armored Saint. Είμαι υπάλληλος καταστήματος αξεσουάρ και ανταλλακτικών για αυτοκίνητα. Είμαι υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός seat ibiza
-
Καλωσηρθες φιλε!!!
-
Καλως ηρθατε παιδια
-
καλησπερα και απο εμενα.καλη χρονια.
συγχαρητηρια για την δημιουργια και την συμμετοχη ολων στο forum των 4Τ.
με λενε σταυρο και εχω και εγω λιγο κολλημα με τα αυτοκινητα(οπως ολοι εδω μεσα φανταζομαι).
δεν ειμαι κατοχος αυτοκινητου και αληθεια ειναι οτι δεν το επιδιωκω κιολας αφου προσ το παρον βολευομαι με του πατερα μου(honda civic 2000 1.4 hatcback).
δεν διαβαζω 4τροχους τα τελευταια 6 χρονια αλλα προσπαθω να ενημερωνομαι με διαφορους τροπους.
καλη συνεχεια σε ολους μας μεσα σε αυτο το ομορφο forum. -
Καλωσηρθες φιλε κ καλα ποσταρισματα!!!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!