-
Ο χρήστης extensa0365 έγραψε:
Δε το βλέπω να παίζει το site που μου δωσεs Bill...Mάλλον θα προτιμήσω το imageshack.Thanks πάντωs.Mπορούμε να ανεβάσουμε φώτοs και μετά τη δημοσίευση μιαs αγγελίαs;
Βεβαιως και μπορεις.Απλα πατας το κουμπι της τροποποιησης μηνυματος και βαζεις τις φωτο που θες .
-
γεια χαρα και απο μένα... συγχαρητήρια πολυ ενεργό forum
-
Καλως μας ηρθες!!!
-
Γεια σας παιδία!!!
Το όνομα μου είναι Άγγελος είμαι από την Κύπρο, κατοικώ στην Λεμεσό, σύντομα θα αποκτήσω το Peugeot 308 CC και γενικά εχθές έγινα μέλος στο φόρουμ και εύχομαι σιγά σιγά να ενταχθώ στο κλίμα και στην όμορφη παρέα σας!!! -
Γεια σου Άγγελε, καλώς ήρθες και καλώς να αποκτήσεις και το αμάξι που επιθυμείς
-
Καλώς ήλθες. Ευκαιρία με το καινούριο αμάξι σου να μας περιγράψεις και τις εντυπώσεις σου απο τις Κυπριακές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων-service κλπ.
Και καλοτάξιδο . Οτι πρέπει για την Κύπρο, που εχει ζεστό καιρό τον περισσότερο χρόνο.
Edit : Βάλε και καμμιά Κυπριακή συνταγή εδώ -
Καλώς σας βρήκα!!!
Ναι, βέβαια, όταν θα το πάρω θα σας λεω τις εντυπώσεις μου!
Όσο για τις κυπριακές συνταγές...χεχε προτιμώ μόνο να τρωω παρά να ξέρω από συνταγές, χαχα! -
Καλησπερα παιδια, αλλος ενας Κυπριος στο φορουμ, ειμαι ο Γιωργος απο τη Λευκωσια και οδηγο ενα Audi TTS
-
Καλωσηρθες φιλε!!!!
Καλα ποσταρισματα!!!
-
Καλως σας βρηκα παιδια , ειμαι ο Βασιλης, σπουδαζω Πατρα, μενω στο Ριο (προσωρινα για τις σπουδες) και οδηγω μια Xantia II 1,8i 16V του 1998.
-
-
Γεια σου ρε Βαγγελη Αρχοντα.
Ωραιο φορουμ παιδια, βεβαια ειναι πολυπλοκο σχετικα λογω του ογκου του. Μπραβο ομως. -
Βρε βρε...καλως τον!
-
Καλως μας ηρθες γειτονα!Καλο διαβασμα!
Αιγιωτης εδω!
-
γεια σου ρε billara
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για το καλωσορισμα. Να ειστε παντα καλα.
-
Καλώς ήρθες Βασίλη
-
Ευχαριστω, καλως σας βρηκα
-
Καλώς σας βρήκα και εγώ παίδες
-
Καλως ηρθες
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!