-
Skye, πάρε εσύ το αμαξάκι κάνε 2 σπριντάκια, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βάλεις πωλητήριο! Και δεν μιλάω απο θέμα οργάνωσης ή ασφάλειας -ας πούμε ότι αυτά φτιάχνουν αύριο το πρωί 100%- ξέρεις τι είναι να έχεις ένα 106 Ν2 ίσως και χωρίς μπλοκέ ακόμη και με μαμα κ/π να 'γράφεις' την ειδική με ένα τυχαίο αμάξι γνωστού ή φίλου -γιατί το αυτοκίνητο που γράφεις δεν μπορεί να έχει μπάκετ, εξάτμιση κλπ- και να γράφει ο χ συναγωνιζόμενος σου με εμπειρία και παλμαρέ με ένα 106 πιο εξελιγμένο απο το αγωνιστηκό σου?
Ασε, χέστα...σαπίλα!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό και ομολογώ ότι και εγώ λυπάμαι αλλά όχι για σένα αλλά για τους Ελληνικούς αγώνες που περιμένουν μάταια σωστή προβολή από ανθρώπους του χώρου όπως εσύ!!!! Να είσαι καλά.
Πες μας ένα χώρο που γνωρίζεις, τυγχάνει καλής προβολής και συμπεριφέρεται στο μέσο θεατή καλύτερα από ότι ο χόρος των ελληνικών αγώνων.
Όποιος το απαντήσει κερδίζει δώρο έκπληξη. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σκαι,δεν παραδεχεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι εμπλεκομενοι σε αγωνες που λογω της ιδιοτητας τους εχουν γνωσεις γυρο απο το αντικειμενο που αλλοι,δεν τις εχουν,αλλα θα ηθελαν?(και κατ επεκταση καποιοι,λιγοτεροι ισως, γνωριζοντας οτι δεν εχουν τις γνωσεις κανουν χρηση αυτων χωρις πραγματικα να ξερουν για τι πραγμα μιλανε)
σαφεστατα και υπαρχουν.
το θεμα ειναι οτι εσυ ειπες σα δικαιολογια οτι δεν παει κοσμος στο φορουμ των ελληνικων αγωνων επειδη υπαρχουν ατομα που γνωριζουν και θα γινουν ρεζιλι επειδη δε θα μπορουν να κανουν τους ξερολες (δηλαδη λογικη 'μου κλεψανε το σπιτι αλλα το βραδυ εχω καλεσει ενα φιλο να δουμε champions league, και το προβλημα μου ειναι το 2ο').
για σενα απ'οτι καταλαβα, ο εκ των εσω μπορει να κανει τον ξερολα γιατι ειναι εκ των εσω, ενω καποιος καινουργιος δεν εχει καν θεση οχι στους αγωνες, ουτε καν στο φορουμ!!
τεσπα καταλαβετε κατι. ολοι εχουμε μια ιδεα τι παιζει. μπορει να μην ξερουμε τα πραγματα οπως οι αμεσα εμπλεκομενοι και αυτο ειναι σιγουρο, αλλα καποια πραγματα τα γνωριζουμε οσοι εχουμε οδηγικες ανησυχιες και οι πιο πολλοι εχουμε ψαχτει σε καποια φαση της ζωης μας να τρεξουμε και οι ιδιοι. μαντεψε γιατι δεν το καναμε, και αναρωτησου γιατι ολοι θεωρουν οτι ειναι σαπια τα πραγματα..
γιατι οταν εγω φιλε παρω ενα αμαξακι κ πρεπει να ανταγωνιστω τον καθενα που'ναι οχτακοσιων ετων και εχει ολα τα κονε, και χωνω στο αμαξι το ενα, το αλλο, και παλι δεν ειναι ποτε αρκετο και ουτε καν μπορω να τρεχω, και βλεπεις τι κατασταση επικρατει, τοτε λογικο ειναι να μη γραφεις ουτε στο φορουμ..
δε θελω να το αναλυσω αλλο, εξ'αλλου για σενα και εγω ενας που θελει να κανει τον ξερολα ειμαι.. αλλο αν ζω στο εξωτερικο και παιζει να'χω δει αμαξια και αγωνες που οι μαστρο-μητσοι 67 ετων που μπαινουν και κατεβαζουν χριστοπαναγιες στο φορουμ, και θα επρεπε να χουν βγει στη συνταξη απο τοτε που πηρε πρωταθλημα ο μπαοκ τελευταια φορα παιζει να μην εχουν δει ουτε σε βιντεο..με φιλικους χαιρετισμους,
ο θα- ηθελα- να- κανω- τον- ξερολα, σκαι
Η απαντηση στο ερωτημα μου ειναι στο μπολντ.
Ολο το υπολοιπο που γραφεις,βασιζεται σε υποθεση(εις) και συμπερασμα(τα) δικο σου! -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό και ομολογώ ότι και εγώ λυπάμαι αλλά όχι για σένα αλλά για τους Ελληνικούς αγώνες που περιμένουν μάταια σωστή προβολή από ανθρώπους του χώρου όπως εσύ!!!! Να είσαι καλά.
Πες μας ένα χώρο που γνωρίζεις, τυγχάνει καλής προβολής και συμπεριφέρεται στο μέσο θεατή καλύτερα από ότι ο χόρος των ελληνικών αγώνων.
Όποιος το απαντήσει κερδίζει δώρο έκπληξη.Δηλαδή τώρα θα πρέπει να ζηλέψουμε και την παράγκα του ποδοσφαίρου?
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;