-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
@HF Ο teleatlas για iGO είναι φρίκη για Ελλάδα. Οπωσδήποτε βάλε Navteq.
με έβαλες σε σκέψη...
θα δοκιμάσω κ εγώ. Ποιος είναι ο τελευταίος ; Εχω Q1 2010,υπάρχει νεότερος ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με έβαλες σε σκέψη...
θα δοκιμάσω κ εγώ. Ποιος είναι ο τελευταίος ; Εχω Q1 2010,υπάρχει νεότερος ;
2010.Q2
-
Τρέχει κάποιος iGO σε Android;
Ψάχνω να βρω το sys.txt και δεν το βρίσκω πού διάβολο είναι!
Το κινητό το έχω κάνει root πάντως.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τρέχει κάποιος iGO σε Android;Ψάχνω να βρω το sys.txt και δεν το βρίσκω πού διάβολο είναι!
Δεν έχω android, αλλά δες εδώ: /data/data/com.navngo.igo/javaclient/content/
-
Μπα, το έχω κοιτάξει εκεί, αλλά μέσα στο data δεν έχω κάτι...
Μήπως δεν έχει γίνει σωστά root το κινητό, κάτσε να ρωτήσω στο τοπικ για το Android...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μήπως δεν έχει γίνει σωστά root το κινητό, κάτσε να ρωτήσω στο τοπικ για το Android...
Μήπως είναι τίποτα hidden files που πρέπει να τα ενεργοποιήσεις για να εμφανίζονται;
-
Μήπως είναι τίποτα hidden files που πρέπει να τα ενεργοποιήσεις για να εμφανίζονται;
Υποτίθεται για να τα δεις πρέπει να έχεις root access (linuxοειδές είναι, τι περίμενες! ), αλλά αν και το έχω κάνει temporary root, μέσα στο data folder, δεν βλέπω τίποτις!
-
Κλείνοντας, να κάνω μια διόρθωση. Η Navteq, πρώτα κυκλοφορεί τους χάρτες για Nokia και μετά για Navigon. Μητρική εταιρεία βλέπεις, αν δεν την υποστηρίξουμε, τι θα γίνει;
Ευχαριστώ.Εννοούσα απο τα σοβαρά προγράμματα πλοήγησης, όχι το ovi maps.
Μερικές παρατηρήσεις και απο εμένα.
Διαφωνώ οτι δυο χάρτες ίδιας χρονολογίας θα είναι ακριβώς ίδιοι.
Παράδειγμα ο τελευταίος χάρτης του destinator που δεν γίνεται compile απο την Gi και αν και έχει τα δεδομένα της δεν είναι το ίδιο αξιόπιστος.Επίσης δε μπορούμε να ξέρουμε τι χρονολογίας είναι τα δεδομένα, ειδικά απο εταιρείες όπως η Gi που βγάζει μια ανανέωση χάρτη τον χρόνο.
Το Ovi, αν εξαιρέσεις τις ειδοποιήσεις για κάμερες, είναι μια χαρά πρόγραμμα. Και 3D κτήρια έχει και πληροφορίες λωρίδας και τελευταίους χάρτες και όλα. Στην έκδοση που θα βγει (3.06) προσθέτει αρκετά πράγματα, βάζει χειρισμό με 2 δάχτυλα σε capacitive οθόνες (symbian^3) όπως στο iphone, κίνηση με ΜΜΜ και γενικά είναι πλέον πλήρες και το κυριότερο δωρεάν.
Δύο παρατηρήσεις:
-
Το πρόβλημα που ανέφερες είναι πρόβλημα compile καθαρά. Μπορεί μια εταιρεία να μην έχει περάσει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσε ή να μην έχει κάνει σωστό compile. Θυμήσου τους 114, 115 για Destinator που ο 1ος ήταν χάλια τελειώς και μέσα σε 1-2 εβδομάδες έφτιαξε τον 2ο για να διορθώσει τα προβλήματα που υπήρχαν. Τα ίδια και με το iGO, τα ίδια και τώρα με το Destinator και τα προβλήματα στο search. Να μην πω για sygic και ΤΑ που δεν έδειχνε την αριστερή στροφή από Πέτρου Ράλλη προς Λ. Κηφισού ή για CIT που στην Ήπειρο γίνεται αλλαλούμ με αρκετούς δρόμους.
-
Αν θέλει κάποιος να κινηθεί Ήπειρο, να ΜΗΝ, χρησιμοποιήσει navteq, εκτός και αν κινείται μόνο σε κεντρικά σημεία ή έχει διάθεση να βοηθήσει στη διόρθωση λαθών. Το λέω από την πείρα των 5-6 διορθώσεων που τους έχω ήδη στείλει και δεν ξέρω πότε θα τις κάνουν. Υπάρχουν λάθη πολλά. Πχ δρόμοι που είναι πλέον κεντρικοί εδώ και 2-3 χρόνια (περνάει το ΚΤΕΛ από εκεί) τους έχει κατηγορία χωματόδρομου, ενώ είναι του ίδιου επιπέδου με τους προηγούμενους κεντρικούς που έκαναν τη σύνδεση χωριών μεταξύ τους. Άλλοι δρόμοι λείπουν, ονομασίες οδών σε χωριά είναι ανύπαρκτες κτλ κτλ. Σε αυτά τα μέρη, προτιμώ ΤΑ/Gi και Sygic παρά Ovi / Sygic με Navteq.
Ευχαριστώ.
-
-
Καλά σιγά να μη θυμάμαι κάθε έκδοση του destinator.
Το θέμα είναι οτι σταμάτησε να κάνει το compilation η gi όταν έληξε η αποκλειστική συνεργασία της με την MLS και ξαφνικά οι χάρτες απέκτησαν πολλά προβλήματα, ενώ τα δεδομένα υπήρχαν.Η CIT απ'ό,τι είχα καταλάβει είχε δουλέψει σε χάρτινους χάρτες, ούτε καν google earth και ίσως γι'αυτό βλέπεις λάθη.
Κάνε αναφορά λαθών και είναι πολύ καλοί, θα τα διορθώσουν. Σε πολλά σημεία είναι οι μοναδικοί που έχουν σωστή κάλυψη.Τώρα πρέπει να πούμε οτι στην επαρχία και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κάποιοι χάρτες υπερέχουν έναντι άλλων. Βλέπεις στην περιοχή που κυκλοφορείς ποιός είναι ο καλύτερος και δουλεύεις με αυτόν.
Τέλος να πω οτι ο τελευταίος της teleatlas που δοκίμασα πρόσφατα έχει πολλές βελτιώσεις. Τον δοκίμασα σε tomtom, δεν ξέρω αν αυτή η έκδοση έχει κυκλοφορήσει και για iGO. Θα το δω και θα σας πω. -
Μία ερώτηση:
Επειδή δεν έχω κάποιο navigon στα χέρια μου και επειδή ενός φίλου κολάει με το που ανοίγει, γνωρίζεται αν έχει reset button ή αν με κάποιον τρόπο γίνεται restore στα factory defaults. Νομίζω έχει την 8410.
Σε περιπτωση που δεν φτιάξει, υπάρχει κάπου αντιπροσωπεία? -
Sorry που πεταγομαι καθώς δεν έχω παρακολουθήσει ολο το θέμα, αλλά από τη δική μου πείρα το Tom-Tom είναι θεϊκό. Το έχω χρησιμοποιήσει και Ελλάδα και εξωτερικό και είναι παρά πολύ αξιοπιστό.
-
Σαν τα χιονια!!!
-
Εμένα πάλι το tom tom δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά.
Σόρυ που ξαναρωτάω, ξέρει κανένας την αντιπροσωπεία της navigon? Αν σου χαλάσει ένα navigon που το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό που πας για να στο φτιάξουν?
Thanks
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Μία ερώτηση:
Επειδή δεν έχω κάποιο navigon στα χέρια μου και επειδή ενός φίλου κολάει με το που ανοίγει, γνωρίζεται αν έχει reset button ή αν με κάποιον τρόπο γίνεται restore στα factory defaults. Νομίζω έχει την 8410.
Σε περιπτωση που δεν φτιάξει, υπάρχει κάπου αντιπροσωπεία?To δικό μου navigon έχει reset. Επίσης πιστεύω πως μπορείς να το κάνεις με το navigon fresh
-
Ο χρήστης sreak έγραψε:
Εμένα πάλι το tom tom δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά.Σόρυ που ξαναρωτάω, ξέρει κανένας την αντιπροσωπεία της navigon? Αν σου χαλάσει ένα navigon που το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό που πας για να στο φτιάξουν?
Thanks
Nortec Hellas.
-
Thanks!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σαν τα χιονια!!!...ta xionia mporei na mhn hr8an hr8a egw omws
sorry gia thn paren8sh
-
Σκέφτομαι για το παρακάτω :
http://eu.mio.com/el_gr/moov-s505_overv ... atures.htm
Ακούω γνώμες ! -
Σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα Navigon 40.
Διαφορετικά κινέζος με τα μισά. -
Η αλήθεια είναι ότι και για το Navigon 40 ψήνομαι
Το Mio τι χάρτες τρέχει?
Το πηρα αποφαση...GPS