-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
.......
PuntoLord ειμαι ΠΟΛΥ περιεργος να δω ΠΟΣΟ θα αυξηθει η καταναλωση σου οταν ερθεις Ελλαδα...Εγώ να δείς.....
.....εάν μειωθεί όμως δεν ξέρω τι θα κάνω....
-
Ο χρήστης diwali33 έγραψε:
Σου εστειλα το mail. Τι εννοεις επιτοπου? Φανταζομαι θελουν χρονο για να μπουνεχεις μειλ...
αν τα παραγγειλουν μπαινουν σε λιγες ωρες...τα μπλακλαιν τα πηρα μονος μου απο Ιταλια 240Ε...δεν ξερω ποσο κανουν Ελλαδα.
coyote εννοειται οτι δεν ειναι Ταπερ αλλα εχει αισθηση ομως...
τωρα αν σου αρεσει το Φεις Λιφτ σεβαστοτατον!!!
BMW ειναιPuntoLord μην λες αστειακια.....
-
τα ίδια ... νοιώθω, από το rallye ---> volvo. πλέον κοιτάω αρκετά συχνά τον αριστερό καθρέφτη και νοιώθω πως εκεί που τέλειωνε η 3η στο rallye ....τελειώνω την 4η στο volvo ....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εμένα παιδιά αυτές οι ατάκες ότι το FL εχει χειρότερη ποιότητα δεν το πιστεύωΑπό θέμα ποιότητα έχω διαβάσει ότι ειναι καλύτερο (γι αυτό και το πήρα) Το έχω 2 βδομάδες)
Τωρα για την ομορφιά. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το FL γι αυτό και το πηρα
Τωρα, όταν αγοράζεις κάτι που είναι εδώ το αγοράζεις όπως είναι. Το πακέτο advantage υπήρχε παλιά ενώ τώρα δεν υπάρχει
Νομίζω ότι η τιμή του όμως ήταν κοντά στα 37, άρα με την ηλιοροφή θα είχε κοντά στα 38500Τωρα σχετικά με το αμάξι μιας και πήγα και λίγο εθνική οδό
Πολύ ωραίο στο δρόμο αλλά προερχόμενος από του TYPE-R ομολογώ ότι είχα ξεχάσει ότι αργεί να αρπάξει το αμάξι και είναι πιο αργό. Δεν είχα συνηθίσει να μου κολλάνε στα 160 και να πρέπει να κάνω στην Ακρη.. (το στρώνω κιόλας)
Με το ταπερ ότι και να ερχόταν από πίσω επιτάχυνα μέχρι 210 και μετά έκανα στην άκρη (εχετε ακουσει την πεθερά μου!!!!)Πάντως μιλούσαμε με τη γυναίκα μου και τα παιδιά πίσω κανονικά και δεν φώναζε κανένας.... (κουρτινάκια ο βλάχος (εγώ δηλαδή) κλιματισμός και άνεση στις στροφες...
δε κουραστηκαν τα χερια μου καθολου....
αυτα....Το τάπερ ήταν όμως περίπου 300 κιλά ελαφρύτερο και 30 άλογα ισχυρότερο!!!! κοίτα καταναλώσεις που θα έχεις όμως...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
-
Περισύ βλέπαμε 5 σεζον του 24 ενώ τωρα είμαστε και (και όχι μόνο) fun του greys anatomy
Δηλωση με νόημα. Ο κόσμος αλλάζει
-
Γερνάς
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πολύ ωραίο στο δρόμο αλλά προερχόμενος από του TYPE-R ομολογώ ότι είχα ξεχάσει ότι αργεί να αρπάξει το αμάξι και είναι πιο αργό. Δεν είχα συνηθίσει να μου κολλάνε στα 160 και να πρέπει να κάνω στην Ακρη.. (το στρώνω κιόλας)
Με το ταπερ ότι και να ερχόταν από πίσω επιτάχυνα μέχρι 210 και μετά έκανα στην άκρη (εχετε ακουσει την πεθερά μου!!!!)αυτα....
Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα την 'παλέψεις' εύκολα.
Το type r είναι αμαξάρα.Αν έπαιρνες 325 ίσως να μην ήταν αισθητή η διαφορά.
Εύχομαι καλά χλμ! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Με το ταπερ ότι και να ερχόταν από πίσω επιτάχυνα μέχρι 210 και μετά έκανα στην άκρη (εχετε ακουσει την πεθερά μου!!!!)αυτα....
Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα την 'παλέψεις' εύκολα.
Το type r είναι αμαξάρα.Αν έπαιρνες 325 ίσως να μην ήταν αισθητή η διαφορά.
Εύχομαι καλά χλμ!αν ειχε μείνει 2500 κυβικά, μπορεί
3000 όχι
Πάντως με 180 πάει πολύ καλά στην Εθνική. Οι 17αρες που εχω πατάνε καλά.
2 δίλιτρα δε θα κρατήσω πάντωςΜπές βγές στην πόλη και γύργα πίσω ήρθα στα 8,7 περίπου και το πατούσαμε στα 170 μέγιστο 180, συνήθως 140. Καίει λιγότερο μου φαίνεται ή το πατας συνιδητά λιγότερο λόγω του οικονομόμετρου (ειναι ψιχολογικό)
Το μόνο που με απασχολεί είναι άν ένα A4 ή c200 θα ήταν πολύ πιο γρήγορο... Ισως σε ροπές αλλά γενικά αν ανέβεις χλμ πρέπει να είναι ίδια. Καθώς Α4 έχουμε στην οικογένεια (αλλά δεν το έχω μπει μέσα σε ταξίδι...) άρα μάλλον δε θα έπαιρνα η c200 είναι ίσως πιο παππουδέ και πολύ πιο ακριβή σε συντήρηση.
Η 320 δε πιστεύω ότι θα έχει τα σερβις της C.2 ερωτήσεις 320
- Πως θερμαίνονται οι καθρέπτες? μόνο αυτόματα?
- εχετε στο πορτπαγκάζ κάτω από την εταζέρια μία μαρκόστενη οπή από την οποία μπορείτε να ακουμπήσετε την εταζέρια... μήκος περίπους 20 και πλάτος 2-3 εκ?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Εμένα παιδιά αυτές οι ατάκες ότι το FL εχει χειρότερη ποιότητα δεν το πιστεύω
Από θέμα ποιότητα έχω διαβάσει ότι ειναι καλύτερο (γι αυτό και το πήρα) Το έχω 2 βδομάδες)
Τωρα για την ομορφιά. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το FL γι αυτό και το πηρα
Τωρα, όταν αγοράζεις κάτι που είναι εδώ το αγοράζεις όπως είναι. Το πακέτο advantage υπήρχε παλιά ενώ τώρα δεν υπάρχει
Νομίζω ότι η τιμή του όμως ήταν κοντά στα 37, άρα με την ηλιοροφή θα είχε κοντά στα 38500Τωρα σχετικά με το αμάξι μιας και πήγα και λίγο εθνική οδό
Με το ταπερ ότι και να ερχόταν από πίσω επιτάχυνα μέχρι 210 και μετά έκανα στην άκρη (εχετε ακουσει την πεθερά μου!!!!)Πάντως μιλούσαμε με τη γυναίκα μου και τα παιδιά πίσω κανονικά και δεν φώναζε κανένας.... (κουρτινάκια ο βλάχος (εγώ δηλαδή) κλιματισμός και άνεση στις στροφες...
δε κουραστηκαν τα χερια μου καθολου....
αυτα....Το τάπερ ήταν όμως περίπου 300 κιλά ελαφρύτερο και 30 άλογα ισχυρότερο!!!! κοίτα καταναλώσεις που θα έχεις όμως...
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
υπάρχει τόπικ που δεν είσαι μέσα
Στο taxis net μεσα
στο BMW μέσα
σε κάτι γερμανικά μέσα
στο forum της BMW μέσα...
Εισαι κινητικός πολύ ή μου φαίνεται? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Στο taxis net μεσα
στο BMW μέσα
σε κάτι γερμανικά μέσα
Εισαι κινητικός πολύ ή μου φαίνεται?...αργόσχολος μάλλον....
Μέσα σ'ολα βρε είμαι....'πανταχού παρών'
-
.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Στο taxis net μεσα
στο BMW μέσα
σε κάτι γερμανικά μέσα
Δώσε μου κι μένα λίγο από τον χρόνο σου...σε παρακαλώ!
-
Bρείτε τις διαφορές...και λιώστε στο γέλιο...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/247313 -
Ο χρήστης pad έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/247313Πέρα από τα bucket, αερανάρτηση, xenon, GPS/Navigation (δηλαδή idrive) κλπ που δεν έχει...έχει τα μισά χιλιόμετρα από τη πραγματικότητα
Έλεος
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/247313Πέρα από τα bucket, αερανάρτηση, xenon, GPS/Navigation (δηλαδή idrive) κλπ που δεν έχει...έχει τα μισά χιλιόμετρα από τη πραγματικότητα
Έλεος
Ρλιξε μια καλύτερη ματιά....έχει πολλά χλμ..
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Έλεος
2380000
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Έλεος
2380000
Σωστοοοοοος!!!
-
.......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Στο taxis net μεσα
στο BMW μέσα
σε κάτι γερμανικά μέσα
μιας και έχεις χρόνο δεν απαντάς και στις 2 ερωτήσεις μου!!!! πιο πάνω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
...........2 ερωτήσεις 320
- Πως θερμαίνονται οι καθρέπτες? μόνο αυτόματα?
- εχετε στο πορτπαγκάζ κάτω από την εταζέρια μία μαρκόστενη οπή από την οποία μπορείτε να ακουμπήσετε την εταζέρια... μήκος περίπους 20 και πλάτος 2-3 εκ?
Απαντήσεις:
-
Δεν ξέρω, δεν νομίζω να είναι θερμαινόμενοι οι δικοί μου, δεν είναι αναδιπλούμενοι αυτόματα και νομίζω πως μόνο αυτοί είναι θερμαινόμενοι.......νομίζω....
-
Δεν ξέρω, θα το δώ αύριο......
Happy??
-
-
Για δείτε λίγο αυτά:
Ιδέα μου είναι ή είναι πολύ φθηνά??? Πόσο κάνουν στην Ελλάδα??
ΥΓ: Να πάρω κανένα ζευγάρι για απόθεμα
BMW FORUM