-
Κάναμε update το firmware (τώρα τελευταία έχω μπλέξει με τα firmware περιέργως) και όλα καλά. Πήγα στην V32, πριν είχα V22.
Έχω περιέργεια να δω τι διαφορές έχει σε σχέση με πριν γενικά σαν firmware.
-
-
@ DimitriS60
Το έχω δεί από κοντά αυτό το μοτέρ, όπως και 3 άλλα Alpina εδώ στην αντιπροσωπεία.....έκατσα και μέσα στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σαλόνι.....άλλα κόλπα βρε παιδιά....
.....όνειρο......
-
Η απόφαση πάρθηκε τελικά, αυτές θα πάρω σε κανα 2 εβδομάδες περίπου που θα έχω τα Ευρώπουλα....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Η απόφαση πάρθηκε τελικά, αυτές θα πάρω σε κανα 2 εβδομάδες περίπου που θα έχω τα Ευρώπουλα....Αν σου πω ότι δε μου αρέσουν θα σε στεναχωρήσω?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η απόφαση πάρθηκε τελικά, αυτές θα πάρω σε κανα 2 εβδομάδες περίπου που θα έχω τα Ευρώπουλα....
Αν σου πω ότι δε μου αρέσουν θα σε στεναχωρήσω?
+1
-
Όχι Νίκο, καθόλου.....για την τσέπη μου είναι υπεραρκετές και απ'ότι είδα και στις παραπάνω φωτό, είναι αρκετά 'κακό' με δαύτες....
Επίσης, τα λάστιχα που δίνει ο τύπος - αν και είναι παντελώς άσχετα & low cost - εντούτοις έχουν πολύ καλή βαθμολογία από χρήστες εδώ
-
Η απόφαση πάρθηκε τελικά, αυτές θα πάρω σε κανα 2 εβδομάδες περίπου που θα έχω τα Ευρώπουλα....με γειες!!!!!
καταπληκτικες ειναι....
μου αρεσουν πολυ πολυ...
η Ε90 δεν ειναι μικρο αμαξι για να θελει πεντακτινες του πανε αυτες με πολλες ακτινες...θα δεις πως θα δεσει...το κανει κακο και κομψο ταυτοχρονα....
αντε και μπλακλαιν φωτακια στο μελλον με καμμια 100αρα και εισαι τζιτζι...απιστευτες ειναι και θελουμε και φωτο οταν.....
-
Όχι Νίκο, καθόλου.....για την τσέπη μου είναι υπεραρκετές και απ'ότι είδα και στις παραπάνω φωτό, είναι αρκετά 'κακό' με δαύτες....
Επίσης, τα λάστιχα που δίνει ο τύπος - αν και είναι παντελώς άσχετα & low cost - εντούτοις έχουν πολύ καλή βαθμολογία από χρήστες εδώ
Έψαξες να βρεις μήπως υπάρχει κάτι σε ζάντες BMW? Ταιριάζουν καλύτερα νομίζω στο αυτοκίνητο σου και επίσης είναι γνήσιες και όχι replica και συνεπώς πιο ανθεκτικές.
Άποψή μου πάντα βεβαίως
-
Βασικά έψαχνα για γνήσιες Νο 159 εδώ και 8 μήνες αλλά δεν έβρισκα με λιγότερα από 450€ μεταχειρισμένες (χωρίς λάστιχα) και οι καινούργιες κόστιζαν 650€ (πάλι χωρίς λάστιχα) ή 1100€ με λάστιχα (καινούργια)....
Αποφάσισα λοιπόν να δώσω μόνο 650€ για όλο το σετ καινούργιων, μιας και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψη και η 1η προτεραιότητά μου πλέον (εδώ)
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
με γειες!!!!!
καταπληκτικες ειναι....
μου αρεσουν πολυ πολυ...
η Ε90 δεν ειναι μικρο αμαξι για να θελει πεντακτινες του πανε αυτες με πολλες ακτινες...θα δεις πως θα δεσει...το κανει κακο και κομψο ταυτοχρονα....
αντε και μπλακλαιν φωτακια στο μελλον με καμμια 100αρα και εισαι τζιτζι...απιστευτες ειναι και θελουμε και φωτο οταν.....
Τι είναι τούτο ωρέ??
-
Πολύ ωραίες οι ζάντες. Γενικά μου αρέσουν οι βαθιές ζάντες, αυτές που οι ακτίνες δεν φτάνουν στο χείλος, ειδικά όταν υπάρχει αυτή η επίπεδη γυαλιστερή επιφάνεια.
Προσωπικά θα προτιμούσα οι ακτίνες να είναι μαύρες (καλύτερη αντίθεση με το γυαλιστερό χείλος και με τα δισκόφρενα από μέσα) και λιγότερες (ευκολότερο καθάρισμα). Κάποια τέτοια μοντέλα της Beyern (μάρκα ειδικευμένη σε BMW), το mesh που μοιάζει πολύ με το δικό σου και το five μου έχουν κλέψει την καρδιά.... (και τις είχα βρει και σε πολύ καλές τιμές χωρίς ή με λάστιχα στο αγγλικό www.alloywheels.com) -
Κι εγώ σε BMW θα έβαζα ή μαμά ή BBS, αλλά ...δεν σημαίνει πως έχω και δίκιο!
Καλορίζικες εύχομαι!
-
με γειες!!!!!
καταπληκτικες ειναι....
μου αρεσουν πολυ πολυ...
Τι είναι τούτο ωρέ??
ειναι τα φωτακια πισω που δεν κανουν το L το τυπικο....
σαν τις φωτο απο το δικο μου αν θυμασαι....αυτες οι ζαντες PuntoLord μοιαζουν με κατι μεταξυ BBS/ CSL
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πολύ ωραίες οι ζάντες. Γενικά μου αρέσουν οι βαθιές ζάντες, αυτές που οι ακτίνες δεν φτάνουν στο χείλος, ειδικά όταν υπάρχει αυτή η επίπεδη γυαλιστερή επιφάνεια.
Προσωπικά θα προτιμούσα οι ακτίνες να είναι μαύρες (καλύτερη αντίθεση με το γυαλιστερό χείλος και με τα δισκόφρενα από μέσα) και λιγότερες (ευκολότερο καθάρισμα). Κάποια τέτοια μοντέλα της** Beyern (μάρκα ειδικευμένη σε BMW), το mesh** που μοιάζει πολύ με το δικό σου και το five μου έχουν κλέψει την καρδιά....Σαν αυτές εννοείς?
(και τις είχα βρει και σε πολύ καλές τιμές χωρίς ή με λάστιχα στο αγγλικό http://www.alloywheels.com)
Στο site που αναφέρεις οι τιμές είναι πολύ υψηλές, αδικαιολόγητα θα έλεγα.......στο δικό μου (Ebay) είναι σχεδόν 50% λιγότερο...
-
Προσωπικά θα προτιμούσα οι ακτίνες να είναι μαύρες (καλύτερη αντίθεση με το γυαλιστερό χείλος και με τα δισκόφρενα από μέσα) και λιγότερες (ευκολότερο καθάρισμα). Κάποια τέτοια μοντέλα της** Beyern (μάρκα ειδικευμένη σε BMW), το mesh** που μοιάζει πολύ με το δικό σου και το five μου έχουν κλέψει την καρδιά....Σαν αυτές εννοείς?
(και τις είχα βρει και σε πολύ καλές τιμές χωρίς ή με λάστιχα στο αγγλικό http://www.alloywheels.com)
Στο site που αναφέρεις οι τιμές είναι πολύ υψηλές, αδικαιολόγητα θα έλεγα.......στο δικό μου (Ebay) είναι σχεδόν 50% λιγότερο...
Τι λάστιχα θα βάλεις??
Σήμερα είδα διαφορές με το νέο software! Καταρχάς φτιάχτηκε το πίσω windshield washer...δουλεύει πιο σωστά. Κατά δεύτερον βελτιώθηκε η απόκριση στο γκάζι χαμηλά, κάτω από τις 2Κ και μετά τις 2Κ είναι πιο γραμμικό. Επειδή δε το πίστευα...το ίδιο μου είπε και ο brother που τον 'έχωσα' (δεν τον χάλασε ) να το πάει Σπανό για το update.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γενικά μου αρέσουν οι βαθιές ζάντες, αυτές που οι ακτίνες δεν φτάνουν στο χείλος, ειδικά όταν υπάρχει αυτή η επίπεδη γυαλιστερή επιφάνεια.Γνωρίζω καλά πως ο Όνυξ είναι μέγας πολέμιος της καγκουριάς, γι' αυτό ακριβώς και θα τον πειράζω εφ' εξής εφ' όρου ζωής, εξ αφορμής αυτού του ποστ, που αποτελεί ολίσθημά του!
Ο ΟΝΥΞ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ 'ΠΑΤΟΥΡΑ'
(έτσι λέγεται στα καγκούρικα, αγαπητέ, αυτό που περιέγραψες)Από επιείκεια, δεν θα συμπεριλάβω τη χλευαστική αυτή κραυγή στην υπογραφή μου, προς ώρας!
-
Κάναμε update το firmware (τώρα τελευταία έχω μπλέξει με τα firmware περιέργως) και όλα καλά. Πήγα στην V32, πριν είχα V22.Έχω περιέργεια να δω τι διαφορές έχει σε σχέση με πριν γενικά σαν firmware.
120i-phone
-
μην του το θυμιζεις....
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Κάναμε update το firmware (τώρα τελευταία έχω μπλέξει με τα firmware περιέργως) και όλα καλά. Πήγα στην V32, πριν είχα V22.
Έχω περιέργεια να δω τι διαφορές έχει σε σχέση με πριν γενικά σαν firmware.
120i-phone
....άστα...έχω μπλέξει με τη τεχνολογία!
Αλλά μάλλον βρήκα σωτηρία ...δε λέω τίποτα ακόμα.
BMW FORUM