-
Γνωριζει κανεις λεπτομεριες για τα εργοστασιακα xenon??? Στα ποσα Kelvin δουλευουν οι λαμπες τους??
-
Σήμερα άλλαξα δίσκο γιατί σκόρταρε από τότε που άλλαξα μηχανή και θεώρησα ότι ο δίσκος τα έφτυσε!!
Αποτέλεσμα.
Ο δίσκος είχε μπει ανάποδα!!! Και για την 325 είναι πολύ διαφορετικός από την 320!!!
Το αυτοκίνητο άλλαξε....είναι σαν να πήρα 25 άλογα!!!!!
Ωραίοι μάστορες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σήμερα άλλαξα δίσκο γιατί σκόρταρε από τότε που άλλαξα μηχανή και θεώρησα ότι ο δίσκος τα έφτυσε!!Αποτέλεσμα.
Ο δίσκος είχε μπει ανάποδα!!! Και για την 325 είναι πολύ διαφορετικός από την 320!!!
Ωραίοι μάστορες!!!
Τελικά θέλει μεγάλη τέχνη για να είναι τόσο μ@@@@ς ο 'μηχανικός' που το έφτιαξε.
-
Αν εσπαγε θα πάθαινα πολλή μεγάλη ζημιά!!!
Και το χειρότερο είναι ότι επάνω στον δίσκο γράφει 'Motorenseide'!!!(προς τον κινητήρα)!!!!
-
Μετά αντί για Motorenseide θα εξηγούσες στο μηχανικό τι είναι το homocide (όχι, δεν έχει σχέση με τον homo-tazio, αυτή τη φορά).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σήμερα άλλαξα δίσκο γιατί σκόρταρε από τότε που άλλαξα μηχανή και θεώρησα ότι ο δίσκος τα έφτυσε!!Αποτέλεσμα.
Ωραίοι μάστορες!!!
Ρε τι απίστευτοι τύποι που κυκλοφορούν!
-
σε εξουσιοδοτημένο ή ανεξάρτητο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν εσπαγε θα πάθαινα πολλή μεγάλη ζημιά!!!Και το χειρότερο είναι ότι επάνω στον δίσκο γράφει 'Motorenseide'!!!(προς τον κινητήρα)!!!!
getriebeseide γραφει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
σε εξουσιοδοτημένο ή ανεξάρτητο;Τι σημασια εχει ρε lkar?
Το θεμα ειναι οτι ακομα και σε ανεξαρτητο ο επαγγελματιας να ειναι ευσυνηδητος αι να μπορει/θελει να αναλαβει τυχον σφαλμα η ελατωμα ανταλλακτικου?Η μηπως στα εξουσιοδοτημενα δεν κανουν μαλακιες?
Απλα εδω στο ελλαδισταν το προβλημα ειναι αλλου.
Ο καθε ασχετος που θελει να ασχοληθει με το αυτοκινητο τηναλλη μερα πηρε αδεια εξασκησεως επαγγελματος κι οποιον παρει ο χαρος.Υπαρχει ομως και η αλλη οψη του νομισματος.
Αν ο kouk τον επελεξε γιατι το σαινι τον κατεβασε σασμαν με 50 η 100 ευρω.......σορυ alla καλα να παθειΑυτοι ειναι που εχουν μαμησει την αγορα κι εχει κι εχει χασει την εμπιστοσυνει ο πελατης
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Tι σημασια εχει ρε lkar?
Η μοναδική, αλλά σημαντική, είναι ότι αν σου κάνουν τέτοια @@ σε εξουσιοδοτημένο θα σε καλύψουν. Στο οποιδήποτε ανεξάρτητο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Tι σημασια εχει ρε lkar?
Η μοναδική, αλλά σημαντική, είναι ότι αν σου κάνουν τέτοια @@ σε εξουσιοδοτημένο θα σε καλύψουν. Στο οποιδήποτε ανεξάρτητο;
Εγω προσωπικα εχω καλυψει ελατωμα ανταλλακτικου και σε πληροφορω οτι υπαρχουν επαγγελματιες που θελουν πρωτα το χαμογελο του πελατη.
Απλα ξερεις ποια ειναι η διαφορα?
Οτι για οτι κανουν θελουν να πληρωθουν,χωρις τα γυφτικα νεοελληνικα παζαρια κλπ ευτραπελα.Απ τηναλλη υπαρχουν απειρες περιπτωσεις αντιπροσωπειων που οχι μονο δεν εχουν καλυψει τα αυτονοητα σε θεμα εγγυησης σε καινουρια αμαξια αλλα ουτε λογος για ατελεια συνεργειου.........ασε, το εχουμε δει το εργο
-
Τον τοποθέτησε ο μηχανικός που μου άλλαξε τον κινητήρα. Δεν ήταν επιλογή μου και δεν είχε να κάνει με τα χρήματα.
Motorenseide γράφει. Εχω κρατήσει και τον παλιό. Valeo.
lkar, ασε. Και σε επίσημα συνεργεία έχω 'ωραίες' ιστορίες να σου πω.
Σπάσιμο όλων των βιδών στα μουαγιέ και καταστροφή της κρεμαγιέρας λόγω λάθος ρύθμισης του αεροκλειδου σου κάνει?
Και επιπλέον να μην σου λένε τίποτα και να σε αφήνουν να φύγεις!!
Και όταν σπάει (μόλις βγήκα από το συνεργείο, ευτυχώς) να σου λένε ότι δεν φταίνε αυτοί, αλλά η βίδα έχει ταινία τεφλόν από το εργοστάσιο (έτσι το βρήκα) και πρέπει να την πληρώσεις!! Και τελικά να πληρώνεις με μια έκπτωση να σου φτιάξουν αυτό που σου χάλασαν?Δυστυχώς, οι καλοί επαγγελματίες δεν έχουν σχέση με το αν είναι επίσημοι ή όχι αντιπρόσωποι.
20 χρόνια σε ανεξάρτητο μηχανικό κάνω όλες μου τις εργασίες. Στον Γιαλούρη. Και δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Motorenseide γράφει. Εχω κρατήσει και τον παλιό. Valeo.
sachs η luk βαζουμε ρε μαστορα
αλλα θα μου πεις bmw ειναι
-
Αααα....ναι! Λάθος!! SACHS!!!! Αυτό βάλαμε, όπως πάντα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αααα....ναι! Λάθος!! SACHS!!!! Αυτό βάλαμε, όπως πάντα!!getriebeseide γαραφει ρε το κερατο μου
Τι χαζα αμαξια ειναι αυτα ρε γμτ
-
Να σου στείλω τον δίσκο?
-
καλα δεν επιμενω,αλλα στα δικα μας ετσι γραφει.
θα μου πεις τωρα ασχολουμαστε με σοβαρα αμαξια.........στειλτον να στον καρφωσω να τον ξαναβαλεις μεχρι να παρεις κανα Α4 να σε δει ο θεος
-
Αν αλλάξω αυτοκίνητο...με βλέπω με καμιά Junior ή πάλι καμιά Delta!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν αλλάξω αυτοκίνητο...με βλέπω με καμιά Junior ή πάλι καμιά Delta!φροντισε μονο να ειναι κατα τα γεραματα.....
Οι αυτοκτονιες παιρνουν και δινουν
-
BMW FORUM