-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
:hmmm: ΟΚ, η Μ3 πικάπ ήταν πρωταπριλιάτικο που είχε ανακοινωθεί από καιρό, η Μ5 που είναι;Η Μ5 έχει παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους αλλά υπάρχει εμπάργκο το οποίο λήγει στις 7 Απριλίου.
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα διαρρεύσει μέχρι τότε.
εδιτ:
Και μια φώτο:
Η Μ5 είναι πίσω, σκεπασμένη.
-
Καλημέρα,
ήρθε το πακέτο από Γερμανία με το BMW Performance Power Kit, σε λίγες μέρες η τοποθέτηση.......παρακάτω πρόχειρες φωτό:
Εναλλάκτης αέρα-αέρα με Λάστιχο στεγανοποίησης
Βασική μονάδα ελέγχ. DDE EU4 Performance ειδικά τροποποιημένη για το δικό μου μοτέρ, με βάση το VIN
Σωλήνας πίεσης υπερπλήρωσης
Περίβλημα ανεμιστήρα με ανεμιστήρα
Πλακέτα BMW PERFORMANCE και διάφορα μικρο-εξαρτήματα
-
Άντε καλό μπάσιμο! Περιμένουμε εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Άντε καλό μπάσιμο!...και καλό σπάσιμο
-
τα καινούρια πίσω φωτιστικά σώματα ειναι ομολογουμένως πολύ ομορφα, το προβλημα ειναι όμως οτι τα τοποθετούν αυτούσια σε ΟΛΑ τα μοντέλα.
μέχρι στιγμης μοναχα η σειρά 1 δεν τα εχει βαλει, αναμένουμε όμως εξελίξεις και εκει...
το βρισκω απαράδεκτο και πραγματικα εαν θα ειχα μια 7αρα θα συγχυζόμουν να εβλεπα τον ιδιο κώλο στα μικροσκοπικά αδερφακια του.
-
-
στο 8ο δευτερολεπτο τι ειναι...;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η Μ5 έχει παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους αλλά υπάρχει εμπάργκο το οποίο λήγει στις 7 Απριλίου.
Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα διαρρεύσει μέχρι τότε.
Σωστά πρόβλεψες
Leaked M5 pics from the event in GarchingBMW M3 Pick-Up in detail and presentation: April's Fool jone 2011 BMW M Garching
-
Η M5 σε κόκκινο θα είναι
-
Παίζει το ενδεχόμενο να βγει Χ1 σε ///Μ έκδοση?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Παίζει το ενδεχόμενο να βγει Χ1 σε ///Μ έκδοση?Ναι, παίζει.
Ψήνεσαι?
-
Παίζει το ενδεχόμενο να βγει Χ1 σε ///Μ έκδοση?Που σ΄αγορι μου ???
Μερικοι λενε οτι μπαινει κανεις στον σωστο δρομο, κανοντας τις σωστες ερωτησεις..
Χωρις πλακα , κανα Χ1 με τον Ν54 τον κανονικο διτουρμινο απο Ζ4 και 1Μ ΙΣΩΣ βγει... (αν και νομιζω οτι θα προτιμηθει να γινει κατι τετοιο με το Χ3 και οχι με το Χ1)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ναι, παίζει.
Ψήνεσαι?
Ψήνομαι, ψήνομαι!
Πήγαινα για πολλά χλμ με μία τέτοια σήμερα στην Πατρών Κορίνθου μία μπρος μία πίσω για να τη μελετήσω οπτικά και έχει και σοβαρή εμφάνιση και ωραίες γραμμές και είναι και σχετικά χαμηλή. Μία έκδοση Μ με καμιά 370-380 άλογα θα έσπερνε. 'Ηδη βέβαια δεν προσφέρεται με τα 300 άλογα?
Mango2, που είσαι ?!?! Χάθηκα λίγο είναι η αλήθεια. Παντρεύτηκα, έγινα μπαμπάς, σοβαρεύτηκα (σήμερα η μπέμπα έκανε και το πρώτο της προσωπικό ρεκόρ ταχύτητας με (ασφαλή, κοντερίσια) 250 χλμ/ώρα ). Μια Χ1Μ όπως καταλαβαίνεις λοιπόν θα με βόλευε τα μάλα! Της συγχώρεσα της BMW τις μαλακίες με τα Χ5Μ, Χ6Μ όταν έβγαλε (βγάζει) τη νέα Μ1! Οπότε με μία Χ1Μ μπορεί και να σβήσει και ότι άλλο απόμεινε από ντροπές.
-
Θα βγει και Χ3Μ και Χ4Μ.
Μ για όλους!
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Που σ΄αγορι μου ???
Μερικοι λενε οτι μπαινει κανεις στον σωστο δρομο, κανοντας τις σωστες ερωτησεις..
Χωρις πλακα , κανα Χ1 με τον Ν54 τον κανονικο διτουρμινο απο Ζ4 και 1Μ ΙΣΩΣ βγει... (αν και νομιζω οτι θα προτιμηθει να γινει κατι τετοιο με το Χ3 και οχι με το Χ1)
Ναι, παίζει.
Ψήνεσαι?
Ψήνομαι, ψήνομαι!
Πήγαινα για πολλά χλμ με μία τέτοια σήμερα στην Πατρών Κορίνθου μία μπρος μία πίσω για να τη μελετήσω οπτικά και έχει και σοβαρή εμφάνιση και ωραίες γραμμές και είναι και σχετικά χαμηλή. Μία έκδοση Μ με καμιά 370-380 άλογα θα έσπερνε. 'Ηδη βέβαια δεν προσφέρεται με τα 300 άλογα?
Mango2, που είσαι ?!?! Χάθηκα λίγο είναι η αλήθεια. Παντρεύτηκα, έγινα μπαμπάς, σοβαρεύτηκα (σήμερα η μπέμπα έκανε και το πρώτο της προσωπικό ρεκόρ ταχύτητας με (ασφαλή, κοντερίσια) 250 χλμ/ώρα ). Μια Χ1Μ όπως καταλαβαίνεις λοιπόν θα με βόλευε τα μάλα! Της συγχώρεσα της BMW τις μαλακίες με τα Χ5Μ, Χ6Μ όταν έβγαλε (βγάζει) τη νέα Μ1! Οπότε με μία Χ1Μ μπορεί και να σβήσει και ότι άλλο απόμεινε από ντροπές.
Συγχαρητήρια!
Έχω χάσει κάτι? Τι BMW πήρες?
-
Αν μπει το Ν54 στο Χ1 το πας 400 αλογακια την ιδια μερα που το παραλαμβανεις.. αλλα θα ειναι παρα πολυ ακριβο.
Σκεψου και το διλιτρο με τα 250 αλογα.. κατι θα παιρνει και αυτο.. και πιο ελαφρυ και πιο οικονομικο...
Καλως τα δεχτηκες , να ειναι γερο !!!
Και βασικα αν βγει Χ1 Μ θα ερθει με μια εργοσασιακη τιμη που ενεργοποιωντας τους φορους πολυτελειας θα το φτασει στα 80Κ.
Σκεφτομαι και εγω ενα Χ1 η ενα Χ3.. διλιτρα και τα 2 ! Το διλιτρο Χ3 θα μου παει ακριβοτερα απο οτι το Ε89 35i ...
Το Χ1 εχει και Μ πακ εδω και αρκετο καιρο. Πας Πατρα ρε ?εγω πολλες φορες τη βδομαδα.. θα σε πετυχω καμια φορα ??
-
Όχι δεν πήρα BMW, Νίκο. Ακόμη με το ταπεινό Γκολφάκι είμαι. Αλλά όπως κάθε σοβαρός ιδιοκτήτης VW που σέβεται τον εαυτό του ζαχαρώνω τις ... BMW !!
Μango, από Γιάννενα γυρνούσα σήμερα που είχα πάει εκτάκτως. Τώρα πια το Κόρινθος-Πάτρα χάλασε με τα έργα. Σκοτώστρα μεν αλλά ήταν 'ωραίος' δρόμος όταν ήταν άδειος. Τώρα όμως θα μείνουμε με τις αναμνήσεις. Παλιότερα πήγαινα πολύ συχνά Αθήνα-Γιάννενα (100.000 χλμ σε 3.5 χρόνια έγραψε το γκολφάκι), τώρα πια όχι τόσο. Είπαμε, σοβαρεύτηκα...
Kαλό !
-
...και στο σωστό χρώμα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...και στο σωστό χρώμα!Ααα, ναι. Το χρωματάκι σου !
-
...και στο σωστό χρώμα!
Ααα, ναι. Το χρωματάκι σου !
Ακριβώς.
Δε χρειάζεται πάντως να ζαχαρώνεις την Χ1Μ...ετοιμάσου για τη 2λτ turbo 28i.
Βεβαίως θα κάνει ένα 55άρι!
Τι παλεύουν?
-
Γενικά η Χ1 έχει το καλό για μένα να είναι κάπως συμπιεσμένη, δηλαδή σχετικά ψηλή από κάτω σε απόσταση από το έδαφος και χαμηλή από πάνω, δεν μοιάζει για ογκώδες SUV που φέρνει κακούς συνειρμούς (ψηλό κέντρο βάρους, κακή συμπεριφορά, βάρκα, κατανάλωση). Δεν ξέρω τι κάνει από χώρους και πού τοποθετείται από κατηγορία (αν αυτό έχει σημασία...) αλλά έχει τα καλά της.
BMW FORUM