-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μήπως είναι ήχος από ανάρτηση;
Όχι δεν είναι γιατί δεν ακούγεται συνεχώς σε κάθε ανωμαλία, αλλά μόνο τότε.
Πέμπτη έχω κλείσει ραντεβού, θα πάω και θα το δούμε.
Λογικά είναι τακάκια και μου έστειλαν μια επιστολή για έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά και εργασία και ευκαιρία είναι να το δω.
Πόσο πάει περίπου για Ε90? Πόσο να υπολογίζω παιδιά?
20-% Poios?
O Σπανός...μου έστειλαν μια επιστολή.
Έκπτωση 20% σε εργασία και ανταλλακτικά.
-
εμενα δε μου στείλανε...
να μου στείλεις τη δικιά σου,
ενας άλλος μου έστειλε -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εμενα δε μου στείλανε...
να μου στείλεις τη δικιά σου,
ενας άλλος μου έστειλεΣτο στέλνω με mail.
Απλά άλλαξε τη προσφώνηση
-
thanks
δεν ισχύει σε μένα
είναι καινούργιο!!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
thanksδεν ισχύει σε μένα
είναι καινούργιο!!!!Α μόνο για τα μεταχειρισμένα του Σπανού ήταν?
Δε το πρόσεξα.
Καλή φάση λοιπόν
-
μεχρι 31/12/2007
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μεχρι 31/12/2007HF χρειάζεσαι κάτι?
Κάνω 20% έκπτωση στο Σπανό.
-
χρειάζομαι πρωτο σερβις,
Πόσο πάει? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
χρειάζομαι πρωτο σερβις,
Πόσο πάει?Πρώτο service δηλαδή λάδια και φίλτρα?
Το φίλτρο κλιματισμού που άλλαξα πριν το καλοκαίρι ήταν 45 ευρώ και το έβαλα μόνος μου.
Τα υπόλοιπα δε τα ξέρω...μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος.
Ο audipassion πάντως έγραψε 150 ευρώ για λάδια/φίλτρο και εργασία αλλά απ'ότι κατάλαβα ήταν φιλική τιμή.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
χρειάζομαι πρωτο σερβις,
Πόσο πάει?Πρώτο service δηλαδή λάδια και φίλτρα?
Το φίλτρο κλιματισμού που άλλαξα πριν το καλοκαίρι ήταν 45 ευρώ και το έβαλα μόνος μου.
Τα υπόλοιπα δε τα ξέρω...μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος.
Ο audipassion πάντως έγραψε 150 ευρώ για λάδια/φίλτρο και εργασία αλλά απ'ότι κατάλαβα ήταν φιλική τιμή.
Φίλτρο κλιματισμού , ρώτησα σε ανταλλακτικάδικο εκτός BMW και είναι κάτω από 40€ η τιμή του. Αλλά γενικώς τα ενεργού άνθρακα είναι ακριβά.
Η τιμή που πλήρωσε ο audipassion είναι... εχθρικότατη πάντως!
Εγώ έχω ξαναπεί, πάω τα λάδια μόνος μου και πληρώνω μόνον το φίλτρο , ενώ η εργασία παίζει από δωρεάν μέχρι 10-15€.
-
Στη προκειμένη όμως με την έκπτωση 20%, συμφέρει να πάρεις από εκεί τα λάδια.
Από 22 είναι 17 ευρώ το λίτρο.
Καλά δεν είναι για τα edge 0-40?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στη προκειμένη όμως με την έκπτωση 20%, συμφέρει να πάρεις από εκεί τα λάδια.Από 22 είναι 17 ευρώ το λίτρο.
Καλά δεν είναι για τα edge 0-40?
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Ίσως να είναι καλά. Εγώ πάντως είμαι απολύτως ευχαριστημένος με τα ELF μου και την επόμενη φορά θα βάλω αυτά πάλι.
Και έχουν και την μισή τιμή σχεδόν.
Αν πάλι θέλεις Castrol και ειδικά τα συγκεκριμένα, μπορεί και να συμφέρει.
Κάνε και μια ερώτηση στον Λαμπριανίδη, δεν χάνεις τίποτε.
-
Λαμπριανίδης?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λαμπριανίδης?Για παράδειγμα, δες πόσο έχει το Castrol που θέλεις...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λαμπριανίδης?
Για παράδειγμα, δες πόσο έχει το Castrol που θέλεις...
Είσαι τεράστιος!
11 ευρώ το λίτρο τα έχει!
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=el
Μου γλίτωσες 30 ευρώ
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λαμπριανίδης?
Για παράδειγμα, δες πόσο έχει το Castrol που θέλεις...
Είσαι τεράστιος!
11 ευρώ το λίτρο τα έχει!
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=el
Μου γλίτωσες 30 ευρώ
Έχει κι αυτά εδώ με 10€ που δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς είναι η διαφορά τους..
Πάντως, αυτή τη φορά τα έχει όντως πολύ φτηνά τα Castrol , άλλες φορές δεν υπήρχε τίποτε σε Long Life κάτω από 13€!
-
To site της Castrol προτείνει Edge 5W-30 για Ν52 κινητήρα. Σε τι διαφέρει το Edge Sport 0W-40? Ποιό είναι καλύτερο για νορμάλ οδήγηση?
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
To site της Castrol προτείνει Edge 5W-30 για Ν52 κινητήρα. Σε τι διαφέρει το Edge Sport 0W-40? Ποιό είναι καλύτερο για νορμάλ οδήγηση?...Αυτό που προτείνει είναι καλύτερο για νορμάλ οδήγηση,το 30άρι. Τα συστήματα εισαγωγής λειτουργούν ευκολότερα, ο κινητήρας στροφάρει καλύτερα και κάνεις και οικονομία. Το 40άρι θα είναι λίγο πιο ανθεκτικό σε παρατεταμένο ξέσκισμα και εφόσον ανέβει αρκετά η θερμοκρασία (οπότε θα συμπεριφέρεται σαν 30άρι).
-
Μια ερώτηση SoS!!
Το καλοκαίρι έχω κανονίσει ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη με αυτοκίνητο 320i e90 2008. Το θέμα είναι ότι τον δεκέμβριο μου έβγαλε σήμα κινητήρα και μου άλλαξαν 1-2 πολλαπλαστιαστη-μπουζι-μπεκ και πριν απο δέκα μέρες μου ξαναεβγαλε σήμα και μου άλλαξαν 3-4 πολλαπλαστιαστη -μπεκ-μπουζι.
Η ερώτηση είναι η εξής : είναι ασφαλές να πάω ταξίδι η θα τρέχω σε συνεργεία να ψάχνω πολλαπλασιαστες στην Ελβετία;;; Αυτό το πρόβλημα βγαίνει συνέχεια η σταματάει αν τους αλλάξεις όλους;;;Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης diwali33 έγραψε:
Μια ερώτηση SoS!!
Το καλοκαίρι έχω κανονίσει ένα ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη με αυτοκίνητο 320i e90 2008. Το θέμα είναι ότι τον δεκέμβριο μου έβγαλε σήμα κινητήρα και μου άλλαξαν 1-2 πολλαπλαστιαστη-μπουζι-μπεκ και πριν απο δέκα μέρες μου ξαναεβγαλε σήμα και μου άλλαξαν 3-4 πολλαπλαστιαστη -μπεκ-μπουζι.
Η ερώτηση είναι η εξής : είναι ασφαλές να πάω ταξίδι η θα τρέχω σε συνεργεία να ψάχνω πολλαπλασιαστες στην Ελβετία;;; Αυτό το πρόβλημα βγαίνει συνέχεια η σταματάει αν τους αλλάξεις όλους;;;Ευχαριστώ
Κάτι πήρε τ'αυτί μου (το λέω για όλους) ότι μπορείς να πας το αυτοκίνητό σου στη BMW να στο ελέγξουν και να στους αντικαταστήσουν δωρεάν.
Οπότε για μιλήστε μαζί τους.
BMW FORUM