-
Όχι, είχα κάνει μια αλλαγή, αλλά δεν θυμάμαι στις πόσες χιλιάδες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι, είχα κάνει μια αλλαγή, αλλά δεν θυμάμαι στις πόσες χιλιάδες.Α, ΟΚ. Ενδιαφέρον πάντως, και αν τυχόν θελεις να μπεις στον κόπο και στο έξοδο της ανάλυσης, πόσταρε αποτελέσματα στο λαδάδικο τόπικ, γιατί εδώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στα αξεσουάρ
-
Για κάποιο περίεργο λόγο ούτε αυτοί με πίστεψαν όταν τους είπα ότι είχα πάει για χόρτα. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
... γιατί εδώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στα αξεσουάρ'το απολυτο μηχανημα οδηγησης'...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τα ίδια λάδια (και δη τα πρώτα;) επί 23.000 χλμ;;;;
Ειλικρινά θα με ενδιέφερε να δω μία εργαστηριακή χημική ανάλυσή τους, όταν τα αλλάξειςεγω τα εχω 11000 και έχω σκοπό να τα κρατήσω μεχρι τα 20. Ετσι κι αλλιως δε το σκίζω κιόλας
-
Πρώτο service για το 325 χτες (μου έβγαλε προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων). €280. Αλλάχτηκαν τακάκια εμπρός και κάτι άλλα ψιλά. Επίσης το κοίταξαν από κάτω για την ζημιά που είχα κάνει, αλλά εκτός από μια γρατζουνιά στην ποδιά, δεν υπήρχε πρόβλημα. Για κάποιο περίεργο λόγο ούτε αυτοί με πίστεψαν όταν τους είπα ότι είχα πάει για χόρτα.BTW, το τι χρειάζεται το αυτοκίνητο το βλέπουν από το κλειδί και το computer, όχι από το αυτοκίνητο.
Την άλλη φορά να τους πει ότι πέτυχες μια γκομενίτσα και επειδή βιαζόσουνε το έκοψες δεξιά στο χωράφι για να ....
Αυτό ταιριάζει στο προφίλ του 325
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τα ίδια λάδια (και δη τα πρώτα;) επί 23.000 χλμ;;;;
Ειλικρινά θα με ενδιέφερε να δω μία εργαστηριακή χημική ανάλυσή τους, όταν τα αλλάξειςΑπό πρόπερσι θυμάμαι πως πωλητής μου είχε πει για 25.000 χλμ λάδια και κάθε 50.000 χλμ σέρβις ... αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει πει για ετησια υποχρέωση (ή ότι φτάνει στο όριο πρώτο). Ισχύει?
Αλλαγές λαδιών δεν χρειάζονται ενδιάμεσα? Δεν υπάρχει ένδειξη που να ειδοποιεί από μόνο του το αυτοκίνητο?ΥΓ 1. Το 25000 χλμ το θυμάμαι γιατί με τα χιλιόμετρα που κάνω θα ήθελα για λάδια κάθε ... 3 χρόνια!!!
ΥΓ 2. Τότε ενδιαφερόμουν για την 118i, τωρα -με την σημερινή γενική κατασταση- για την 112i ... μέχρι να βγαλουν και την 110i !!! -
Κάτι σχετικό με τα λάδια.
Τα λάδια πρέπει να αλλάζονται ή στο χρόνο ή στα 8-10Κ το πολύ.
Εγώ τα αλλάζω στο χρόνο ή στα 7.5-8Κ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κάτι σχετικό με τα λάδια.Τα λάδια πρέπει να αλλάζονται ή στο χρόνο ή στα 8-10Κ το πολύ.
Υπερβολές... Εξαρτάται από την χρήση.
-
εγω θα τα κρατήσω 20000 χλμ για να βγάλω το αχτι μου απο το type-r που τα άλλαζα στα 5000 κμ
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπερβολές... Εξαρτάται από την χρήση.
Και το αυτοκίνητο. Πολύστροφο μοτέρ θέλει αλλαγή εκεί, γύρω στα 10.
Προσωπικά δεν ακούω τον κατασκευαστή και τα αλλάζω εκεί, γύρω στα 10.
-
Classic: viewtopic.php?f=16&t=27502&start=750
BMW Group Classic sets up Motorsport division
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ τα αλλάζω στο χρόνο ή στα 7.5-8Κ.Υπερβολές... Εξαρτάται από την χρήση.
Κι εγώ θα έλεγα ότι ανάλογα με τη χρήση και ότι καλό είναι να αλλάζουν μια φορά το χρόνο. Τώρα που κάνω πολλά χλμ με πολύ αυτοκινητόδρομο τα αλλάζω όταν μου το ζητήσει και βγαίνει κάπου στα 13.000χλμ (πάντα καλά συνθετικά και φίλτρο). Αν όπως ελπίζω μειωθούν τα χλμ και κάνω πιο πολύ πόλη τότε αν μόνο του δεν ζητάει συχνότερα θα το κάνω μόνος μου στα 10.000χλμ.
-
συγνωμη για την ασχετη με την συζητηση σας παραθεση,αλλα μολις παρατηρησα οτι διατιθεται η ζ4 35σι,με τα 340 αλογα..κ ξενερωνω που καποιοι εδω το επαιζαν ειδημωνες κ ελεγαν οτι δεν θα διατεθει κ οτι ειναι αποκλειστικα για την αμερικανικη αγορα..αφου δεν το γνωριζεις με σιγουρια,γιατι το παιζεις τοσο ιστοριας κ ισχυρογνωμων κτλ?για να δειξεις οτι κ καλα ξερεις τα παντα?
τεσπα,σορρυ για την αποτομη παρενθεση,απλως ξενερωνω με κατι τετοια..
καλη συνεχεια στη συζητηση σας.. -
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
συγνωμη για την ασχετη με την συζητηση σας παραθεση,αλλα μολις παρατηρησα οτι διατιθεται η ζ4 35σι,με τα 340 αλογα..κ ξενερωνω που καποιοι εδω το επαιζαν ειδημωνες κ ελεγαν οτι δεν θα διατεθει κ οτι ειναι αποκλειστικα για την αμερικανικη αγορα..αφου δεν το γνωριζεις με σιγουρια,γιατι το παιζεις τοσο ιστοριας κ ισχυρογνωμων κτλ?για να δειξεις οτι κ καλα ξερεις τα παντα?
τεσπα,σορρυ για την αποτομη παρενθεση,απλως ξενερωνω με κατι τετοια..
καλη συνεχεια στη συζητηση σας..Εννοείς το Ζ4 35is...όχι si.
Νομίζω κανείς δεν είπε ότι δε θα έρθει. Για το 335is ήταν η αναφορά μου (αν εννοείς εμένα) αν θυμάμαι καλά.
Γενικώς πάντως να ξέρεις ότι οι αποφάσεις ανάλογα με τη ζήτηση αλλάζουν. Η εταιρία στην αρχή μπορεί να έλεγε ότι δε θα βγει στην Ευρώπη και μετά τελικά να το έφεραν.
Μπορείς να βάλεις το ακριβές ποστ? Προσωπικά την αναφορά την έκανα για το 335is...το οποίο όντως δεν θα έρθει.
-
Μήπως κάποιος φίλος ξέρει (ή απο προσπέκτους) το βάρος ρυμούλκησης (με φρενα και χωρίς) για την 116i?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/648402/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/662163/Θαυμα;
εχει πεθανει η αγορα των αυτοκινητων με πολλα κυβικα οποτε λογικη βρισκω την τιμη. Τωρα τα ανω των 2000cc τα δινουν σε καλη τιμη, υπάρχουν ευκαιριες. Φιλος μου βρηκε με 24.000 euro audi tt 2007 full extra αλλά 3,2cc. Ποιος θα το πάρει αυτο???
-
μηπως ο φίλος θέλει να πει ότι αλλάζει χρονολογία και χιλιόμετρα σε μία μέρα? με την ίδια πινακίδα?
BMW FORUM