-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μη σου πω να βάλεις και το τιμονάκι που το είχα πάντα απωθημένο κυρίως γιατί δείχνει θερμοκρασία λαδιού.
Το τιμόνι είναι πανάκριβο και λόγω των led και ...καγκούρικο για τα γούστα μου! Επιπλέον, επειδή είναι alcantara δεν θα είναι και πολύ ωραίο στην οδήγηση (όχι πάντα, αλλά με ιδρωμένα χέρια; ) και σίγουρα θα φθαρεί ταχύτατα.
-
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=102808
Αυτο θελεις να βαλεις?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μη σου πω να βάλεις και το τιμονάκι που το είχα πάντα απωθημένο κυρίως γιατί δείχνει θερμοκρασία λαδιού.
Το τιμόνι είναι πανάκριβο και λόγω των led και ...καγκούρικο για τα γούστα μου! Επιπλέον, επειδή είναι alcantara δεν θα είναι και πολύ ωραίο στην οδήγηση (όχι πάντα, αλλά με ιδρωμένα χέρια; ) και σίγουρα θα φθαρεί ταχύτατα.
Σιγά-σιγά πάντως το κάνεις full BMW Performance.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=102808Αυτο θελεις να βαλεις?
Αυτό, και πολύ ωραίο link βρήκες επίσης!
Τώρα που είδα αναλυτικά τι πρέπει να γίνει, λέω να μην το βάλω μόνος μου όμως! -
Εντάξει, δεν έχω κάποιον τέτοιο στόχο...
Απλώς, θέλω να βάζω πράγματα που μου αρέσουν, χρηστικά και όχι άνευ ουσίας.
Δεν θα έδινα ευρώ δηλαδή, για τα διάφορα διακοσμητικά carbon, γιατί δεν βλέπω τι ακριβώς έχουν να μου προσφέρουν...Θέλω να είμαι με ένα πλατύ χαμόγελο όταν οδηγώ.
-
Εντάξει, δεν έχω κάποιον τέτοιο στόχο...
Απλώς, θέλω να βάζω πράγματα που μου αρέσουν, χρηστικά και όχι άνευ ουσίας.
Δεν θα έδινα ευρώ δηλαδή, για τα διάφορα διακοσμητικά carbon, γιατί δεν βλέπω τι ακριβώς έχουν να μου προσφέρουν...Θέλω να είμαι με ένα πλατύ χαμόγελο όταν οδηγώ.
Μπράβο! Είναι μερικά εντελώς άχρηστα και άσχημα κιόλας. Τα ουσιαστικά είναι αυτά που έχεις βάλει. Δυστυχώς το airbox δε μπαίνει στα 4κυλ ρε γμτ.
-
Τι κάνει το airbox;
-
HF επειδή βλέπω προβληματίζεσαι σχετικά με την επιλογή avatar έχω μια πρόταση να σου κάνω που συνάδει και με το πνεύμα των ημερών...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι κάνει το airbox;Καλύτερη εισαγωγή αέρα. Υπάρχει και εξάτμιση για καλύτερη εξαγωγή για τα 6κυλ.
-
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=102808
Αυτο θελεις να βαλεις?
Αυτό, και πολύ ωραίο link βρήκες επίσης!
Τώρα που είδα αναλυτικά τι πρέπει να γίνει, λέω να μην το βάλω μόνος μου όμως!Για αυτο το εβαλα γιατι ειπες θα το βαλεις μονος σου και ειδα οτι θελει σηκωμα,ανοιγμα απο κατω κλπ ...
Nevertheless, φαινεται πολυ ωραιο....
-
-
Τι κάνει το airbox;
Καλύτερη εισαγωγή αέρα. Υπάρχει και εξάτμιση για καλύτερη εξαγωγή για τα 6κυλ.
Α, είναι αυτό στο BMW performance Kit; Πολλά τα λεφτά ρε γμτ, και δεν ξέρω αν το όφελος αξίζει την επένδυση...
-
Στα πόσα δηλαδή..?
-
Τι κάνει το airbox;
Καλύτερη εισαγωγή αέρα. Υπάρχει και εξάτμιση για καλύτερη εξαγωγή για τα 6κυλ.
Α, είναι αυτό στο BMW performance Kit; Πολλά τα λεφτά ρε γμτ, και δεν ξέρω αν το όφελος αξίζει την επένδυση...
Εγώ δεν νομίζω πως αξίζει, αν και δείχνει πανέμορφο, είναι' η αλήθεια.
Αλλά, φευ (όπως θα έλεγε και ο σοφολογιότατός μας... ), μέσα στο καπώ είναι, δεν φαίνεται. Το κέρδος θα είναι μικρό , ενώ λογικά θ' ανέβει και ο θόρυβος.Eddie
Δεν προβληματίζομαι για το avatar, όσο έχω την Lancia, αυτό θα είναι.
Για κάνα χρόνο ακόμη δηλαδή και μετά βλέπουμε, αναλόγως της κρίσης, της δουλειάς και των οικονομικών... -
παντως ο λεβιές που ειδα πριν μου θύμισε το type-r μου
-
Πρώτο service για το 325 χτες (μου έβγαλε προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων). €280. Αλλάχτηκαν τακάκια εμπρός και κάτι άλλα ψιλά. Επίσης το κοίταξαν από κάτω για την ζημιά που είχα κάνει, αλλά εκτός από μια γρατζουνιά στην ποδιά, δεν υπήρχε πρόβλημα. Για κάποιο περίεργο λόγο ούτε αυτοί με πίστεψαν όταν τους είπα ότι είχα πάει για χόρτα.
BTW, το τι χρειάζεται το αυτοκίνητο το βλέπουν από το κλειδί και το computer, όχι από το αυτοκίνητο.
-
Πρώτο service για το 325 χτες (μου έβγαλε προειδοποίηση στον πίνακα οργάνων). €280. Αλλάχτηκαν τακάκια εμπρός και κάτι άλλα ψιλά. Επίσης το κοίταξαν από κάτω για την ζημιά που είχα κάνει, αλλά εκτός από μια γρατζουνιά στην ποδιά, δεν υπήρχε πρόβλημα. Για κάποιο περίεργο λόγο ούτε αυτοί με πίστεψαν όταν τους είπα ότι είχα πάει για χόρτα.BTW, το τι χρειάζεται το αυτοκίνητο το βλέπουν από το κλειδί και το computer, όχι από το αυτοκίνητο.
Λάδια? Φίλτρα? Τακάκια εμπρός με πόσα ΚΜ Χρήστο?? Σου είχε βγάλει ένδειξη το BC για αλλαγή??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Βγήκε στην αγορά της Γερμανίας τελικά το πολυαναμενόμενο BMW Performance Kit για Ε90 320d, χωρίς τιμή (έστειλα email για να μάθω).......
......
Γενικώς υπόσχεται:
-Από 177ΗΡ ανεβαίνει στα 197ΗΡ
-Από 350ΝΜ ανεβαίνει στα 390ΝΜ
-Από 7,9sec (0-100Km/h) πέφτει στα 7,4sec
-Από 230Km/h ανεβαίνει στα 235Km/h
-Από 6,6sec στις ρεπρίζ 80-120 με 5η ταχύτητα κατεβαίνει στα 5,8sec
-Από 11,9sec στις ρεπρίζ 80-120 με 6η ταχύτητα κατεβαίνει στα 10,9sec
Το θέλω.....
Νεότερα επί του θέματος αυτού μετά από απάντηση του φίλου στην Γερμανία:
α) Δεν συνιστά την αγορά ακόμα, υπήρξαν επιπλοκές σε μερικά οχήματα με λάθος στον νέο προγραμματισμό του αυτ/του με αποτέλεσμα να μην δουλεύει καλά (στο 100% όπως είπε). Προτείνει την υπομονή κανένα 2μηνο, να βγει τελικό διορθωτικό Update για το Κιτ αυτό και μετά.....(Στη δική τους αντιπροσωπεία πάντως που το έβαλαν σε ένα Ε90 320d, δεν δούλεψε καλά και ήταν 3 μέρες με το τηλέφωνο στο χέρι να συζητούν με τα κεντρικά της BMW για το τι να κάνουν για να διορθώσουν το πρόβλημα.......το φαντάζεστε αυτό με καμιά Ελληνική αντιπροσωπεία?? Μπρρρρρ.... )
β) Σε διπλανή πόλη, φτιάξανε ένα Ε90 320d με το Κιτ και το δοκίμασαν στο δρόμο με ένα 123d......δεν μπορούσε να του ξεφύγει καθόλου το 123d, τόσο σε ρεπρίζ όσο και σε τελική.....πολύ ελαφρώς στην επιτάχυνση από στάση έφευγε...αναμένεται δυναμομέτρηση λέει...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Λάδια? Φίλτρα? Τακάκια εμπρός με πόσα ΚΜ Χρήστο?? Σου είχε βγάλει ένδειξη το BC για αλλαγή??
Με 23.000 χλμ. Λάδια όχι, θα τα αλλάξουμε σε 3.000 χλμ. Τα υπόλοιπα θα τα γράψω αύριο που θα βρω την απόδειξη. Το BC με προέτρεψε να κάνω service.
-
Τα ίδια λάδια (και δη τα πρώτα;) επί 23.000 χλμ;;;;
Ειλικρινά θα με ενδιέφερε να δω μία εργαστηριακή χημική ανάλυσή τους, όταν τα αλλάξεις
BMW FORUM