-
Για το όλο σέβας κ.τ.λ. τα οποία λέτε , ο πατέρας μου ,με το ψευδώνυμο APR , θεωρεί ότι δεν υφίστανται από την μεριά σας , θεωρεί ότι είστε απαράδεκτοι και διαπλεκόμενοι μικροσυμφερόντων και τελείως υποκειμενικοί .
Δεν θα χρειαστεί να του επιτρέψετε την επανασύνδεση , γιατί πλέον θεωρεί την κίνησή σας απαράδεκτα προσβλητική προς το πρόσωπό του , και απαξιεί στο μέλλον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ , που ελέγχεται από τέτοια άτομα .Εκ μέρους,
Χρίστου Αναγνωστόπουλου
VAN
-
Για το όλο σέβας κ.τ.λ. τα οποία λέτε , ο πατέρας μου ,με το ψευδώνυμο APR , θεωρεί ότι δεν υφίστανται από την μεριά σας , θεωρεί ότι είστε απαράδεκτοι και διαπλεκόμενοι μικροσυμφερόντων και τελείως υποκειμενικοί .
Δεν θα χρειαστεί να του επιτρέψετε την επανασύνδεση , γιατί πλέον θεωρεί την κίνησή σας απαράδεκτα προσβλητική προς το πρόσωπό του , και απαξιεί στο μέλλον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ , που ελέγχεται από τέτοια άτομα .Εκ μέρους,
Χρίστου Αναγνωστόπουλου
VAN
-
Χρίστου Αναγνωστόπουλου
VAN
-
Κρίμα...
Ειλικρινά...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κρίμα...Ειλικρινά...
Εξηγείς λίγο ποιό είναι το κρίμα στο ποστ του van?
(δε θέλω να βάλω λάδι στη φωτιά, όχι ακόμα τουλάστιχον)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Κρίμα...
Ειλικρινά...
Εξηγείς λίγο ποιό είναι το κρίμα στο ποστ του van?
(δε θέλω να βάλω λάδι στη φωτιά, όχι ακόμα τουλάστιχον)
Δε θες, αλλά έχεις πρόθεσει να το κάνεις...
Το κρίμα πάει στο ότι ο χρήστης APR έχει κάποιες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο 'αυτοκίνητο' και είναι κρίμα να χαθεί και μαζί του και αυτές.
Επίσης το κρίμα πάει στο ότι ενώ μπορεί να προσφέρει μπόλικες από τις γνώσεις του εδώ μέσα (όπως και πολλοί άλλοι εξάλλου), αναλώνεται σε διαξιφισμούς, διαμάχες και παραβιάσεις του κανονισμού του φόρουμ.
Τώρα που το σκέφτομαι, κρίμα είναι επίσης που κάποιοι δεν μπορούν ή δε θέλουν να καταλάβουν οποιαδήποτε καλή πρόθεση... και βάζω και σενα μέσα σε αυτούς.
Κατάλαβες τώρα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι, κρίμα είναι επίσης που κάποιοι δεν μπορούν ή δε θέλουν να καταλάβουν οποιαδήποτε καλή πρόθεση... και βάζω και σενα μέσα σε αυτούς.
Κατάλαβες τώρα?
Πέρα για πέρα άκυρο. Ο καθένας πιστεύει βέβαια ό,τι θέλει. Οπως εσύ πχ πίστεψες ότι είχα άλλη πρόθεση από αυτήν που πραγματικά είχα.
Με κάλυψες όμως με το πώς εννοούσες το 'κρίμα' που είπες πριν.
Και είναι όντως κρίμα²
-
Οποιος ξερει τον Χριστο, ξερει και την καλη του καρδια και τους λογους του όποιου 'κυκλοθυμισμου' του.
Μ εχει βρισει ουκ ολιγες φορες , απο κοντα κι απο μακρυα. Και καποιες φορες τοχω κανει κι εγω. Οπως ομως εχω γραψει κι αλλοτε, 30 χρονια παραλληλης παρουσιας σ ενα χωρο, δεν σβηνονται με τιποτα, οταν μαλιστα ξερεις το πως ο αλλος σκεφτεται απο 'τα μεσα του'.
Φυσικα διαφωνω μαζι του οταν δογματικα τα χωνει σε οποιον εχει διαφορετικη αποψη απο την δικη του.
ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΗΣ Σ ΑΥΤΟΝ, οταν εδω μεσα, διαφορα κρυπτομοιρακια συνεχιζουν να ριχνουν το επιπεδο μιας φιλοτιμης προσπαθειας διαλογου, βριζουν , συκοφαντουν, σπιλωνουν, λασπολογουν με 3-4 ψευδωνυμα ο καθενας και παραμενουν ατιμωρητοι.
Ενταξει, λιγο πολυ τους ξερουμε, και τολμω να γραψω οτι μερικοι απ αυτους ειναι 'στελεχη' δυνατα και καποιοι αλλοι κατεχουν 'καρεκλες' με δυναμη δυσαναλογη της λεβεντιας τους.
Τουλαχιστον ΑΥΤΟΣ βαζει φαρδυα-πλατεια την υπογραφη του. Κι αρα εχει ακεραια την ευθυνη των οσων γραφει.
Μηπως εντελει πρεπει να επαναφερουμε την προταση για ΕΠΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ? -
Μου 'βγήκε' το επαναστατικό μου;
Είμαστε δυο, είμαστε δυο, στο φόρουμ γράψανε οκτώ
Σβήσε το πόστ, χτυπά ο admin, το βράδυ θα ’ρθουνε ξανά
Ο κουκ μπροστά, ο κουκ μπροστά κι οι άλλοι πίσω ακολουθούν
Διαγραφή κι edit μαζί ,κι ακολουθεί το ίδιο τροπάρι το γνωστόΣβύσανε δυο, σβύσανε τρεις, μα γράφουν χίλιοι δεκατρείς
Διάβαζε σύ, διαβάζω ‘γώ, μα ποιος διαβάζει πιο πολύ
θα ’ρθει ο καιρός να μάς το πειΓράφουμε δυο, γράφουμε τρεις, γράφουμε χίλιοι δεκατρείς
Με τρέλλα πάμε στον σωρό, με τον καιρό, με την αϊ πί
Το φόρουμ πήζει στο καρφί, το θρέντ σας γίνεται μου*&^ίΟ εκδικητής, ο λυτρωτής, είμαστε δυο, είμαστε τρεις
Είμαστε μόνο δεκατρείςΧαμογέλα APR , ξέρω ότι διαβάζεις!
-
Τί εγινε?κοψανε την είσοδο στον APR?Δηλαδή αυτοί που δεν κρυβοντε πίσω απο το δαχτυλό τους και τα λένε στην φόρα χωρίς παρατσούκλια ανώνυμα δεν έχουν θέση εδώ μέσα?Ντροπή και πάλι ντροπή.Τότε για ποιο λόγο να συνεχίσουμε να γράφουμε εδώ μέσα αν το μόνο που θέλετε είναι γλυψίματα και χτυπίματα στις πλάτες και υποστήριξη ΄μόνον αυτών που θέλετε εσεις να γράφοντε?οδιάλογος έχει όλες τις απόψεις είτε αρέσουν σε μερικούς είτε όχι.δείξατε που έχετε την αγάπη σας αγαπητοι οπς του φορουμ σας.Τα συνχαρητήρια μου για την απαξίωση που συνυσφέρετε με την απομακρυνση APR.
-
Έχω μείνει κάγκελο. Ο APR απ’ έξω???
Μάλλον έχω χάσει συνέχειες....Εδώ ρε παιδιά μπαίνει το κάθε κο....παιδο που καβάλησε αμάξι που κάνει βρουμ-βρουμ και τουλάχιστον με ύφος Schumacher γράφει ότι μα....ια του κατέβει και χαλάει τη συζήτηση. Ο APR σας έφταιξε?
Εντάξει ο APR έχει ένα δικό του τρόπο να υποστηρίζει τις απόψεις του αλλά όχι και έτσι. Αν έγινε κάποια προσωπική παρεξήγηση αυτό λύνεται εύκολα. Ένα PM χρειάζεται όλο και όλο και λίγη καλή θέληση.Λοιπόν για κοιτάτε να τα βρείτε και να διορθωθεί η κατάσταση. Αν την κάνουν ένας ένας αυτοί που δεν πρέπει να την κάνουν... τότε το forum τι ενδιαφέρον θα έχει και όχι μόνο αυτό, άντε να δικαιολογήσεις και τα αδικαιολόγητα στον Κ.Κ.
Βρείτε τα, βρείτε τα...
Φιλικά
Speedy -
βρε,καλά το γράφανε κούκους-μούκους-και το κακό συναπάντημα.
Καλά δεν ντράπηκες βρε κουκ?
Γίνεται forum χωρίς APR??
αφήνεις όλα τα ανώνυμα ερπετά και πουλιά να αλωνίζουν και απέκλεισες τον APR??
και όλα αυτά επειδή τάχωσε στον (φίλο σου )τον ταυρούκο??
αφού τα θέλει ο κώλος του.Πρεπει να του ζητηθεί συγνώμη και να επανέλθει η τάξη....ειδαλλιώς θα βάλω ψηφοφορία....
-
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ¨ΕΝΙΑΙΟ¨ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΔΙΔΕ Ο ΑPR ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΥΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.
-
Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:
Τον APR δεν τον 'έκοψε' ο kouk. Η απόφαση ήταν κοινή ανάμεσα στους διαχειριστές του φόρουμ, και απόλυτα σύμφωνη με το πνεύμα του κανονισμού, τον οποίο προσπαθούμε να εφαρμόζουμε χωρίς διακρίσεις. Ο APR, επέμενε να καταπατάει τον κανονισμό, με υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις, και μάλιστα επιτέθηκε σε διαχειριστή όταν τόλμησε (για πολλοστή φορά) να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Η διαχείριση του φόρουμ προσπαθεί να σέβεται κάθε χρήστη εξίσου, αλλά θα ήταν διάκριση εις βάρος των υπολοίπων αν δεν επιβάλλετο ποινή στον APR. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και σαφής, και εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια πριν την εφαρμογή του, καθότι οι φιλικές παραινέσεις, τα πμ και οι παρατηρήσεις δεν έπιασαν τόπο και δεν υπήρχε άλλος τρόπος από την προσωρινή αποβολή. Λυπούμεθα, αλλά οι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους. Αν η εφαρμογή των κανόνων ερμηνεύεται από εσάς σαν 'φίμωση', δεν είναι δικό μας το λάθος.
Τέλος, διασαφηνίζουμε για όσους δεν διάβασαν εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 283#756283 , αλλά 'τους είπαν', ότι η αποβολή ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ είναι μόνιμη, καθότι πιστεύουμε στην ελευθερία λόγου. Συγκεκριμένα, η ποινή του APR ήταν μίας εβδομάδας, και έχει ήδη λήξει. Αν ο ίδιος (όπως μας διεμήνυσε μέσω του υιού του) δεν επιθυμεί να συμμετάσχει ξανά σε αυτό το φόρουμ, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.
Το παρόν κλειδώνεται.
[admin]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Κ.Α.