-
Παντως δε λεει και πολλα απο ηχο, αν κρινουμε απο το βιντεακι..
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Nαι, οι άλλοι είναι κομπλεξικοί.
+1 τι εννοείς?
Ο νοών νοείτω.
Δηλαδη?
-
Ξέρεις εσύ.
-
Nαι, οι άλλοι είναι κομπλεξικοί.
+1 τι εννοείς?
Ο νοών νοείτω.
μισόλογα...γιατί;
τι θέλω κ μιλάω...δείτε το. Σβήστε τα ποστ μου.
-
Δεν είμαι mod, δεν μπορώ.
-
edit: Δεν αξίζει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε ρε κόλλημα...τραβάς ζόρι με την πάρτη μου ε;
Γιατί άραγε; Σου σπασα το αμάξι; Η στραβοκοιμήθηκες;καιρός να την κάνω σιγα σιγά από το φορουμ μου φαίνεται...αρχισε να με κουράζει για να μην πω τίποτα πιο χοντρό!
Μη φεύγεις για έναν σαν και μένα. Μη μου δίνεις σημασία.
-
Ε ρε κόλλημα...τραβάς ζόρι με την πάρτη μου ε;
Γιατί άραγε; Σου σπασα το αμάξι; Η στραβοκοιμήθηκες;καιρός να την κάνω σιγα σιγά από το φορουμ μου φαίνεται...αρχισε να με κουράζει για να μην πω τίποτα πιο χοντρό!
Μη φεύγεις για έναν σαν και μένα. Μη μου δίνεις σημασία.
Tα έχεις πιει ;
δε σου δινω σημασια , εσυ ασχολεισαι μαζι μου...
-
Ρε πστ μ, σε ένα θέμα είμαι πρόεδρος και το κάνατε μπουρδέλο.
Απαιτώ να σταματήσετε, μην τα πάρω, οκέικ;;;;
Σοβαρά τώρα, αφήστε το άμοιρο το rc στην ησυχία του. Εδώ ο άλλος του χτυπάει κόφτες με κρύα μηχανή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σοβαρά τώρα, αφήστε το άμοιρο το rc στην ησυχία του. Εδώ ο άλλος του χτυπάει κόφτες με κρύα μηχανή.
Ναι μωρε... θα πεσει ο κωλος του.... Κρυο και μαλακιες. Κοφτες ρε, κοφτες με το καλημερα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι μωρε... θα πεσει ο κωλος του.... Κρυο και μαλακιες. Κοφτες ρε, κοφτες με το καλημερα...
+oo
Mama Italia ρε...
-
Εσένα δεν θα σου έπεφτε ο κώλος αν σε άρχιζαν στα γρήγορα με το καλημέρα; Λίγη προεργασία δεν χρειάζεσαι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+oo
Mama Italia ρε...
βαρας και κοφτες ρε?
κατσε να πω του Σπυρου να σου παει το κοφτη στις 4500σαλ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
+oo
Mama Italia ρε...
βαρας και κοφτες ρε?
Μου τον εχει ανεβασει πολύ ψηλα ρε Σπυρε... Νταξ,με το καλημερα,που λεει ο λόγος... Μην το παρακάνουμε.. Μην κανεις καμια βλακεία και του πεις τιποτις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσένα δεν θα σου έπεφτε ο κώλος αν σε άρχιζαν στα γρήγορα με το καλημέρα; Λίγη προεργασία δεν χρειάζεσαι;Κοιτα... αμα το καλομαθεις το εργαλειο, μετα γινεται μπουχεσα. Του δειχνεις απο την αρχη ποιος ειναι το αφεντικο, ποιος κανει κουμαντο... Εγω στα δικα μου, εξω να χιοναει με -10.... κοφτες θα φανε για πρωινο... στρωσανε χαρακτηρα και δεν διαμαρτυρονται.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+oo
Mama Italia ρε...
βαρας και κοφτες ρε?
Μου τον εχει ανεβασει πολύ ψηλα ρε Σπυρε... Νταξ,με το καλημερα,που λεει ο λόγος... Μην το παρακάνουμε.. Μην κανεις καμια βλακεία και του πεις τιποτις...
ειδες αλογα στα σκελια σου και πηρες αερα ΡΕ?
ντιζελ θα στο κανει, μεχρι 4500.- -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ντιζελ θα στο κανει, μεχρι 4500.-Ντιζελ...;Γι αυτο μ άλλαξε τουρμπίνα απο scania; Για να χω και ροπή..; Λες;
Ε χωρις πλακα,μην του πεις τπτ,εχω να παω κι αυριο απο κει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ντιζελ θα στο κανει, μεχρι 4500.-Ντιζελ...;Γι αυτο μ άλλαξε τουρμπίνα απο scania; Για να χω και ροπή..; Λες;
Ε χωρις πλακα,μην του πεις τπτ,εχω να παω κι αυριο απο κει..
περασα χθες, μολις του ειπα ποσο σου καιει....
εμαθες τιποτα γιαυτο που σε ρωτησα χθες ή θα με αναγκασεις να του τα πω ολα του Σπυρου?
-
Ρε πάτε στην παμπ μην σας σκίσω.
Peugeot 207 RC 2007