-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν λίγο γύρισα από τον κινηματογράφο όπου είδα την 'Ομίχλη' (The Mist), η οποία βασίζεται σε βιβλίο του Stephen King. Η ταινία έπαιζε επιτυχημένα με τους χαρακτήρες των ανθρώπων όταν βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας και είχε, επίσης, συγκλονιστικό τέλος. Όμως, πολύ αίμα ρε γαμ.... Δεν ήταν ανάγκη να είναι τόσο splatter!τι γαμάτος αυτός ο Stephen King...
-
Χθες βραδυ ειδα την λιστα του Σιντλερ,για πρωτη φορα
Την ειχα 3 χρονια στον εξωτερικο σκληρο και δεν την ειχα δει ποτεΜου αρεσε αρκετα μπορω να πω
Ειναι απο τις πιο καλες,μαζι με τον Πιανιστα θα ελεγα,οσον αφορα την γενοκτονια των Εβραιωναλλη ταινια σε αυτο το βεληνεκες υπαρχει?
-
Ειδα ενα ωραια animation, ρατατουϊ ή κατι τετοιο σε πειρατικο cd
Η μοδα των celebrity chefs εκανε εισβολη και στα cartoon.
Πολυ ωραιο, ειχε και αγωνια.
-
είδα τα:
Breach : ωραίο στόρι (είναι πραγματικό), μου άρεσε ο 'κατάσκοπος' ...πολύ καλο το παίξιμο του, λίγο βαρετό σε κάποια σημεία αλλά αξίζει να το δεις.
Death Proof : τι ειν΄τούτο μωρέ; ανάθεμα κι αν έβγαλα άκρη. Ωραίο σαν ιδέα αλλά πολύ αίμα, πολλλλλλυ μπλα μπλα και ένα ηλίθιο τέλος.
Shooter: αμερικανιά αλλά αρκετά ενδιαφέρον μιας και ασχολείται με ελεύθερους σκοπευτές και τα ρέστα. Κι εδώ πολύ πιστολίδι. Καλή ήτανε.
αυτιά.
-
Xτες είδα το Ορφανοτροφείο.Ισπανικό θρίλερ πολύ ωραίο.Συστήνεται
-
Σημερα ειδα το 'Ψυχραιμια' του Περακη. Γελασα παρα πολυ ορισμενες φορες κ τις περισσοτερες απο αυτες ημουν ο μονος στην αι8ουσα. Οταν εκανα κ αυτη την παρατηρηση στο αμορε μας επιασε κ ενα νευρικο γελιο για να δεσει το γλυκο. Η ταινια αν ε3αιρεσω 2 ατακες που στοχευαν να βγαλουν γελιο αλλα ηταν παμπαλαιες 3ενερωτες μου αρεσε αρκετα μπορω να πω. Ισως επαι3ε ρολο κ η δια8εση μου, dunno.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Την ειχα 3 χρονια στον εξωτερικο σκληρο και δεν την ειχα δει ποτεΜου αρεσε αρκετα μπορω να πω
Ειναι απο τις πιο καλες,μαζι με τον Πιανιστα θα ελεγα,οσον αφορα την γενοκτονια των Εβραιωναλλη ταινια σε αυτο το βεληνεκες υπαρχει?
Την ταινια να την δεις κ δευτερη φορα
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ -ΟΛΝΤΜΑΝ
ΜΥΣΤΙΚΑ Κ ΨΕΜΑΤΑ Μ.ΛΙ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ (οχι του δικου μας) -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ -ΟΛΝΤΜΑΝ
ΜΥΣΤΙΚΑ Κ ΨΕΜΑΤΑ Μ.ΛΙ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ (οχι του δικου μας)εννοω να αναφερονται στο δραμα των Εβραιων
Εχω ακουσει καλα λογια για την ταινια -
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και την είχα προτείνει προτού το τεράστιο hype. Αξίζει να την δεις...
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ -ΟΛΝΤΜΑΝ
ΜΥΣΤΙΚΑ Κ ΨΕΜΑΤΑ Μ.ΛΙ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ (οχι του δικου μας)εννοω να αναφερονται στο δραμα των Εβραιων
Εχω ακουσει καλα λογια για την ταινιαΜου βαζεις δυσκολα . Εμενα μου αρεσε ,δεν ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις .δεν εχει να κανει με το δραμα των Εβραιων ,αλλα με ανθρωπινες φιλοδοξιες /καριερα κ με την κρατικη εξουσια .Πολυ καλη ταινια ,για τα γουστα μου.
-
Είδα τον Ρατατούη και τα σπασε!
-
-
Πολύ καμμένο μου μυρίζεται...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Youtube Video -
φοβαμαι οτι θαναι μουφα σαν το επικ...
-
Είδα το Planet Terrorist...
Holly Shit, mother f@cker... η πιο χάλια ταινία που έχω δει στην ζωή μου όλη!
Δεν έχω λόγια να την περιγράψω... δεν μπορώ να το κάνω αυτό!
Να δω στην δουλειά έστο και έναν να μου πει οτι του άρεσε... και τι στον κόσμο!
-
Ελπιζω να ρωταω στο σωστο post.
Καποιο site για 'κατεβασμα' ταινιων ?Καλες γιορτες σε ολους.
-
Αυτό το Σαββατοκύριακο είδα το 'ψυχραιμία' που παραδόξως ήταν συμπαθητικό, είχε το γέλιο του, και το 'My Blueberry Nights' που δεν ήταν τοσο καλό όσο το περίμενα. Το σενάριο και οι ηθοποιοί ήταν μια χαρα αλλά η σκηνοθεσία ήταν λιγάκι κουραστική!!
-
ωπα! για αναλυσε, σε παρακαλω, τα 2 εργα.. ειναι στη λιστα μου..
καθως επισης και το the air I breath
(το ψυχραιμια θελει η παρεα να παμε να το δουμε.. τα αλλα 2 θελω εγω..) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωπα! για αναλυσε, σε παρακαλω, τα 2 εργα.. ειναι στη λιστα μου..
καθως επισης και το the air I breath
(το ψυχραιμια θελει η παρεα να παμε να το δουμε.. τα αλλα 2 θελω εγω..)Να το δεις. 'Εξυπνη ταινιούλα, γεμάτη απρόβλεπτα σκηνικά και συμπτώσεις, αν και καμιά-δυο φορές περίμενα οτι θα γίνει κάτι συγκεκριμένο και έγινε. Όταν τη δεις, θα σου πω με πμ για ποιες σκηνές μιλάω.
Ταραντινίζει (sic ) λίγο και αυτό μου άρεσε...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]