-
Όπως το είπες φίλε μου...το καλύτερο χιλιάρικο που έχεις δώσει ποτέ.
Το ίδιο λέω κάθε μέρα εδώ και 2 σχεδόν χρόνια.
Ο Μιχάλης είναι τρελός μάστορας και καλός άνθρωπος.
Και ας μην ξεχνάμε και τον Τάσο...
Υ.Γ: Το συνεργείο τους είναι μακράν το πιο καθαρό, σε τάξη και κτλπ κτλπ που έχω δει στην Ελλάδα. Μου θυμίζει κάτι από τα συνεργεία των ομάδων της F1 που βλέπουμε στα περιοδικά. Πολύ υψηλό επίπεδο.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ο Μιχάλης είναι τρελός μάστορας και καλός άνθρωπος.
.
Ετσι είναι.Και να σου πώ ότι περισσότερο εκτιμώ το δεύτερο
Τόν Τάσο δεν τόν γνώρισα ποτέ.Μόνο τηλεφωνικά του είχα μιλήσει
-
Μια και μιλατε για αναρτηση υπαρχει κατασκευαστης ελατηριων στην ΕΛΛΑΔΑ .Ακουσα για καποιον που κατασκευαζει ελατηρια για θωρακισμενες λιμουζινες .
-
Ο χρήστης koutsou έγραψε:
Μια και μιλατε για αναρτηση υπαρχει κατασκευαστης ελατηριων στην ΕΛΛΑΔΑ .Ακουσα για καποιον που κατασκευαζει ελατηρια για θωρακισμενες λιμουζινες .Υπάρχει (ελπίζω να εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα) στη Θεσσαλονίκη μία εταιρία που κατασκευάζει ελατήρια.Δεν θυμάμαι τό όνομά της όμως
-
Τι λέει η ανάρτηση μέσα στη πόλη και σε ταξίδια, ευχαριστημένος;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι λέει η ανάρτηση μέσα στη πόλη και σε ταξίδια, ευχαριστημένος;Ταξίδι δεν την πήγα ακόμα Λεωνίδα.Στήν πόλη είναι 'τζάμι' πάντως.Τα 'γκάπα-γκούπα' κομμένα
-
Θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια (αν γινεται βεβαια μετα απο τοσα χρονια ) Ποια ειναι η διαφορα μιας αναρτησης εργοστασιακης b14 bilstein με μια χειροποιητη του Κυριου Μιχαλη. Γιατι μια εργοστασιακη αναρτηση b14 να εχει 900ε με φπα και στου κ Μιχαλη 1200 χωρις φπα;. Τι την κανει τοσο καλυτερη; Ευχαριστω εκ των προτερων
Χειροποίητη ανάρτηση