-
Σας αρέσει το νέο ΜΧ5 με την αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή? Εμένα όχι!!! Το είδα στο δρόμο και είναι τελείως αταίριαστο σε σχέση με το απλό.
Πάντως πρέπει να είναι βολική η αναδιπλούμενη αυτή οροφή οπότε οι τυχεροί μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα προβληματιστούν μεταξύ ομορφίας και πρακτικότητας. Α ξέρει κανείς αν υπάρχει καμιά ελπίδα να βγεί κουπέ και να κυκλοφορήσει Ευρώπη? Το mk2 έβγαινε κουπέ αλλά Ιαπωνία μόνο. Αν γίνει αυτό με βλέπω να αρχίσω να διαλέγω την τράπεζα που θα ληστέψω... -
Σας αρέσει το νέο ΜΧ5 με την αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή? Εμένα όχι!!! Το είδα στο δρόμο και είναι τελείως αταίριαστο σε σχέση με το απλό.
Πάντως πρέπει να είναι βολική η αναδιπλούμενη αυτή οροφή οπότε οι τυχεροί μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα προβληματιστούν μεταξύ ομορφίας και πρακτικότητας. Α ξέρει κανείς αν υπάρχει καμιά ελπίδα να βγεί κουπέ και να κυκλοφορήσει Ευρώπη? Το mk2 έβγαινε κουπέ αλλά Ιαπωνία μόνο. Αν γίνει αυτό με βλέπω να αρχίσω να διαλέγω την τράπεζα που θα ληστέψω... -
Γιάννη, απάντησε κάτι, αν εχεις, και ασε τις εξυπνάδες! [kouk]
-
Τι σημασια εχει ρε γαμωτο αν μ αρεσει εμενα????
Αν το γουσταρεις εσυ παρτο!!!! -
Παιδία και μένα μου άρεσε πολύ στις φώτο. Δυστυχώς στην παραγματικότητα ήταν ψιλοχάλι, οπότε ψηφίστε όσοι το έχετε δει live...
Αλέξανδρε θα ήθελα πολύ να το πάρω έστω και κουπέ-καμπριολέ αλλά θέλει γκαφρά...
-
Και τι δεν θελει φραγκα πια φιλαρακι!!!
-
Γενικά το concept CC το βρίσκω απωθητικό. Άντε η SLK που το εισήγαγε (modern era εννοείται, μη βγεί κανας εξυπνάκιας και δείχνει προπολεμικά) κάπως πάει και έρχεται. Αλλά αφού έχει βγει και mitsuko cc νομίζω ότι μάλλον χάνει σε χαρακτήρα το miata. Αφού το σκέφτεσαι και για τα γκαφρα εσύ τι θα προτιμούσες; A/C και ζάντες ή μεταλλική οροφή;
-
Αν τα είχα σίγουρα ζάντες και κλιματισμό
-
Δεν το έχω δει live, οπότε επιφυλάσσομαι. Στις φωτό πάντως μου φαίνεται πολύ ωραίο, πιο πολύ από το απλό Mk3, αλλά όχι και από τα Mk2/Mk2.5. Μου αρέσει και η υλοποίησή του, που είναι ελαφριά, γρήγορη και δεν κλέβει χώρο από το (μικρό) πορτ μπαγκαζ του MX-5. Η ψήφος μου πάντως μάλλον θα πάει στο 'Ναι' μόλις το δω και στο δρόμο...
Σας αρέσει το νέο MX5 Roadster Coupe?