-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δυστυχώς άργησα να έρθω αλλά τελικά τα κατάφερα!!!
Χάρηκα που σας είδα!!
Αυτόν τον αδύνατο γέρο με τα μούσια ποιος τον κάλεσε? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κορυφαιοι οι διαλογοι!
eeep!
δικαιωμα σχολιασμου εχουν μονο οσοι εχουν παραβρεθει σε τουλαχιστον 3 καφεδες, κοντεψαν να αγορασουν οικοπεδο σε καποια εκδρομη και εχουν καταναλωσει γυρω στον τοννο κρεατικα (για πατατες ειναι λιγοτερο, μιας και κανεις δεν τρωει πολλες... τις προλαβαινει ο στελιος!)Ο προχθεσινος καφες φτανει και περισσευει αφου μετριο ζητησα, κυλικειου Α' νεκροταφειου (μπρρρ) μου εφεραν.. Την επομενη φορα θα παρω 4 μιλκσεικ και θα ρεφαρω για τις απουσιες!
Οικοπεδα εχω αγορασει μονος μου. Στην επομεη συναντηση θα φερω τα συμβολαια! Οσο για τα κρεατικα, επιφυλασσομαι για τα Καλυβια! Εχω αρχισει αυστηρη διαιτα (τρεφομαι με ξηρα τροφη) για να καταφερω να φερω εις περας τη δοκιμασια! -
δεν εχεις αδικο, ο καφες ηταν το χαλι του...
μοναδικα θετικα του μαγαζιου το παρκιγκ και ο λιγος κοσμος που μαζευει, για να εχουμε την απλα να .. απλωθουμε! -
Εμ, δεν πήρατε σοκολάτα που ήταν πολύ καλή. Αλλά πού να ξέρετε από πχιότητα...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν εχεις αδικο, ο καφες ηταν το χαλι του...
μοναδικα θετικα του μαγαζιου το παρκιγκ και ο λιγος κοσμος που μαζευει, για να εχουμε την απλα να .. απλωθουμε!Κλασσική περίπτωση καφετέριας που δε φτιάχνει καλό καφέ.
Ο μπουκλάκιας έχει δίκιο (φτου γμτ ) η σοκολάτα του είναι πολύ καλή.Για τον κόσμο μη παίρνεις όρκο. Είναι κάποιες μέρες που δε βρίσκεις τραπέζι ούτε με μέσον και για να παρκάρεις πρέπει να βγεις στον περιφερειακό.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμ, δεν πήρατε σοκολάτα που ήταν πολύ καλή. Αλλά πού να ξέρετε από πχιότητα...Για μια ακόμη φορά απεδείχθη ότι μόνον οι εγκάθετοι ήξεραν τι άξιζε να παραγγείλουν!
Μείναμε ο λαός με ένανε ελαχίστης ποσότητος πτωχοπροδρομικό καπουτσίνο!
Κρίμα ρε που φεύγω πάλι, και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τον περιορισμό της αυθαιρεσίας των εγκαθέτων! -
Ευτυχώς ρε που υπάρχουν και μερικοί να σας βάζουν στο σωστό δρόμο (έστω για την επόμενη φορά, εξ ου και το ).
-
Ωχ!!! Ξεχασα να ερθω!!!
Για ποτε περασε... Μιλαμε εχω χασει την αισθηση του χρονου απο τη δουλεια.
Τελικα δικιο ειχε ο κουκ που με κατηγορουσε οτι αλλα γραφω κι αλλα κανω...!
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'