-
AYTO KYΡΙΕ ........ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ , ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ , ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ , ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ , ΝΑ , ΝΑ , ......... ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ .
koyk εδω εχω την εντυπωση οτι το παραπηδηξες το γραπτο μου, φιλος σου ειναι κι αυτος ?
edit [kouk]
-
Ή ότι οι χιλιάδες που (νομίζεις ότι) διαβάζουν εδώ μέσα, έχουν βαρεθεί να βλέπουν τσακωμούς ανάμεσα σε μαϊντανούς και δεν έχουν όρεξη να ασχολούνται μαζί τους...
Επίσης έχουν βαρεθεί να βλέπουν να πετάγονται άσχετοι σαν.... και να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Ιδιαίτερα αν το μόνο που κάνουν είναι να πετάνε χολή, ακόμα και σε θέματα που θα έπρεπε να υποστηρίζουν.
Έκανα μια παράκληση στην αρχή του topic να μείνει σε πολιτισμένα πλαίσια, (ήμουν σίγουρος βλέπεις ότι θα χώσεις τη μύτη σου ακόμα και εδώ) αλλά μάλλον 'κύριε' η λέξη πολιτισμός είναι παντελώς άγνωστη για εσένα...
Τσαντισμένος,
Σάσσαλος Κ. -
κουκ κουκου
-
ετσι για να περναει ευχαριστα η ωρα σου
-
'Μωραίνει Κύριος, όν βούλεται απολέσαι.'
-
ψηνεσαι ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
AYTO KYΡΙΕ ........ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΤΟ ΕΝΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ , ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ , ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ , ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ , ΝΑ , ΝΑ , ......... ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ .
koyk εδω εχω την εντυπωση οτι το παραπηδηξες το γραπτο μου, φιλος σου ειναι κι αυτος ?
edit [kouk]
Κατ' αρχήν, ευχαριστώ για την νέα διόρθωση που του έκανες!
Εχει σχέση με το αν είναι φίλος μου ή οχι Χρίστο?
-
εχει σχεση με αυτο που κανεις , και δεν ειναι δικαιο να σβηνεις την ουσια (για την υποτηθεμενη υποληψη καποιου ), που εχει αφησει υπονοουμενα για ατομα που εχουν προσφερει στους αγωνες ,με τα ηλιθια γραπτα του , αγαπητε μου κουκ .
Την ουσία την άφησα. Δηλαδή το πως βλέπεις εσύ τους λόγους της μη ανταπόκρισης. Τα υπόλοιπα δεν είχαν θέση σε μια δημοσίευση. Πάλι τα νεύρα σου εχεις APR!! [kouk]
-
γιαυτο το ξαναβαζω ολοκληρο AYTO KYΡΙΕ ........ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ , ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ , ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ , ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ , ΝΑ , ΝΑ , ......... ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ .
edit [kouk]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
εχει σχεση με αυτο που κανεις , και δεν ειναι δικαιο να σβηνεις την ουσια (για την υποτηθεμενη υποληψη καποιου ), που εχει αφησει υπονοουμενα για ατομα που εχουν προσφερει στους αγωνες ,με τα ηλιθια γραπτα του , αγαπητε μου κουκ .Βρήκατε καμιά μύγα στα 'υπονοούμενά' μου 'κύριε' APR?
Αηδιασμένος,
Σάσσαλος Κ. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
εχει σχεση με αυτο που κανεις , και δεν ειναι δικαιο να σβηνεις την ουσια (για την υποτηθεμενη υποληψη καποιου ), που εχει αφησει υπονοουμενα για ατομα που εχουν προσφερει στους αγωνες ,με τα ηλιθια γραπτα του , αγαπητε μου κουκ .Κυριε Χρηστο ειπε ο βοθρος στο κοτετσι -Βρε πως μυριζεις ετσι;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
γιαυτο το ξαναβαζω ολοκληρο AYTO KYΡΙΕ ........ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΤΟ ΕΝΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ , ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ , ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ , ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ , ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ , ΝΑ , ΝΑ , ......... ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΠΕΥΔΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ .
edit [kouk]
-
αυτο ειναι το γραπτο ολοκληρο κουκ , μην συνεχιζεις τις
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
αυτο ειναι το γραπτο ολοκληρο κουκ , μην συνεχιζεις τιςΧρίστο, η υπομονή έχει όρια. Λες ότι κάνω μαλακίες?!
Το γραπτό σου, στο 2ο μέρος, είναι προσβλητικό προς χρήστη. Αν μπορείς να το καταλάβεις, εχει καλώς. Αλλοιώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
-
AYTO KYΡΙΕ ........ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΟΥ , ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΑΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ , ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ .
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ?
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΟΥedit [eponimos_gr]
-
-
Ο χρήστης eponimos_gr έγραψε:
...................................ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.............
Ποιον υπονοειτε κυριε APR; ,συγνωμην, κυριε Χρηστο; και παλι συγνωμην εκανα λαθος,κυριε ανωνυμε ;
-
δεν βαριεσαι αφου δεν εγκρινεται απ'την αντιληψη του κουκ , ασ το σβησω...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
δεν βαριεσαι αφου δεν εγκρινεται απ'την **αντιληψη **του κουκ , ασ το σβησω...ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ?
-
Εξαιρετικά αστείο και ενδεικτικό...Τι να πω?
Εσύ τι μπορείς να κάνεις για τους Ελληνικούς αγώνες ράλλυ?