-
Παρουσιάστηκε το Citroen C AIR5CAPE που αποτελεί ουσιαστικά την ανοιχτή εκδοχή της επόμενης C5.
-
αν πω τωρα οτι ο κωλος μοιαζει με BMW 1 coupe και το προφιλ με 3αρα coupe θα ειμαι κακός?
οι ζαντες ειναι της Citroen παντως(υπήρχαν σε ενα παλαιότερο μοντελο της concept), δεν τις εκλεψαν από την Audi
και η μούρη ειναι πολύ καλή -
Xαλαρά το ομορφότερο cc που έχω δει. Στην 1η φωτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και στην κλειστή εκδοχή του.
Αποέμενει να δούμε το πως θα είναι στην non-photoshop πραγματικότητα.
-
πολυ ομορφο αμα βγει ετσι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Xαλαρά το ομορφότερο cc που έχω δει. Στην 1η φωτό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και στην κλειστή εκδοχή του.Αποέμενει να δούμε το πως θα είναι στην non-photoshop πραγματικότητα.
Concept είναι, όχι photoshop. To εμπρός και το πίσω μέρος είναι 99% η C5 παραγωγής πάντως.
@νδρέας
-
Η οροφή στο concept car θα είναι απο ανθρακονήματα και γυαλί
-
Από το citroen.com
http://www.citroen.com/CWW/en-US/NEWS/N ... RSCAPE.htm -
Μακάρι να μπει στην παραγωγή, πολύ όμορφο
-
Οι φήμες λένε οτι το 407 coupe θα καταργηθεί και το επόμενο coupe της Peugeot θα είναι βασισμένο στο 608 με την Citroen να αναλαμβάνει με την C5 την εκπροσώπηση στην κατηγορία. Είδωμεν
-
http://www.dailymotion.com/video/x2z6c7 ... scape_auto -
Ταμπλώ και καθίσματα απαίσια. Κατα τα άλλα το αυτοκίνητο είναι
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! -
Πολύ έξυπνη και όμορφη η διαμόρφωση του μέρους πάνω από τους πίσω τροχούς. Εκεί χάνουν όλα τα cc, αυτό κερδίζει.
Μπράβο στη Citroen!
-
Πόσες φορές θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στην γωνία του παρμπρίζ μπαίνοντας?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πόσες φορές θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στην γωνία του παρμπρίζ μπαίνοντας?!Δεν ξέρω δεν μπήκα, πάντως σε όλα τα CC μέχρι τώρα έχω την αίσθηση οτι θα χτυπήσω αλλά τελικά δεν συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω αν είδατε το vid με την carbon οροφή να μαζεύεται, είναι απλά
Ο πίνακας οργάνων είναι επίσης και το ταμπλώ αν και είναι κάπως περιέργο ( τελικά δείχνει σαφώς καλύτερα από τις κατασκοπευτικές χαμηλής ανάλυσης που είχαν κυκλοφορήσει )είναι στραμένο στον οδηγό -
Καταπληκτικό!
-
Πολύ έξυπνη και όμορφη η διαμόρφωση του μέρους πάνω από τους πίσω τροχούς. Εκεί χάνουν όλα τα cc, αυτό κερδίζει.
Μπράβο στη Citroen!
+1
Μακράν καλλίτερο και αρμονικότερο σχεδιαστικά από τον γερμανικό (και όχι μόνο...) ανταγωνισμό! (κατά την άποψή μου πάντα ) -
Ανάμεικτα συναισθήματα. Να δούμε θα βγει τελικά;
-
Το εσωτερικό κάθε φορά που το βλέπω τόσο πιο συναρπαστικό μου φαίνεται. Ανυπομονώ να κάτσω στη θέση του οδηγού!
@νδρέας
-
παιδια απορω πως σας αρεσε το εσωτερικο
καθισματα που θυμιζουν μπρασελε απο ρολοι
χρωμα το οποιο παραπεμπει σε 'αισθηση' πολυτελειας του 80-90
και ειδικα το δερμα και η σχεδιαση σαν ρετρο-high-tech -
Αυτό το μπουτόν των αλάρμ γμτ.
Κατά τα άλλα είναι κούκλα... Θανάση έχουμε και κάτι φωτογραφίες μιας άλλης κούκλας να ανεβάσουμε...
Citroen C5 2008