-
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα πάρα πολύ για να καθίσω να γράψω μετά απο την δήλωσή μου ότι δεν θα ξαναγράψω...!!Και η αθέτηση του λόγου μου είναι σοβαρή καθότι δεν το συνηθίζω..
Η αιτία είναι ότι ήθελα να πώ κάπου δημόσια, ξέροντας ότι θα διαβαστούν απο σχετικά πρόσωπα, την άποψη ενός θεατή και μετα το Σ/Κ και τηλε-θεατή..!!
Η σχέση μου με τους αγώνες είναι μία τυπική σχέση ενός μέσου Έλληνα, παρακολουθώ, βλέπω, ενημερώνομαι όσο μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις..!!
Το γράμμα αυτό είναι η εξωτερίκευση μια ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ με τα γεγονότα..!!
Βλέπω αγωνιζόμενους να 'δίνουν' ο ένας τον άλλον, βλέπω όλους να τα βάζουν με την ΕΘΕΑ, τον ΣΟΑΑ να τα βάει με τον ΣΟΑΑ Β. Ε. ..Βλέπω παράπονα για το διαβλητό της διαδικασίας ελέγχου, βλέπω ανθρώπους να ξεστομίζουν **βαριές κουβέντες **ο ένας για τον άλλον λες και έχουν να χωρίσουν χωράφια..!!
Θεωρώ τον εαυτό μου σωστό στα λογικά του και όχι παράλογο, Δον κιχώτη που ψάχνει να βρεί τέρατα στους ανεμόμυλος, και πιστέψτε με το λιγότερο που μου αρέσει είναι να κριτικάρω ανθρώπους και καταστάσεις..!!
Αλλα φτάνει πια, δεν μπορώ να βλέπω άλλη φαγωμάρα...!!!
Ένα απο τα όνειρά μου ήταν κάποια στιγμή να εμπλακώ ερασιτεχνικά με τους αγώνες, και μεγαλώνοντας και φτιάχνοντας τωρα τα οικονομικά μου θα μπορούσα...Να πάω όμως να μπλέξω ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ...Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι διαφορετική αυτό που φαίνεται...Αν είναι, εκλιπαρώ να την αλλάξετε..Ο κόσμος - θεατές και μελλοντικοί νέοι αγωνιζόμενοι (αυτό δεν είναι που λέτε ότι θέλετε) - φεύγουν μακρία μη θέλοντας να συμετέχουν σε αυτό την τελματωμένη κατάσταση..!!!!
Δεν ξέρω τι θα κάνετε, θεσπίστε νόμους-διαδικάσίες, τινάξτε τα όλα στον αέρα και ξαναφτιάξτε τα απο την αρχή. Αυτή η κατάσταση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Πολλοί μπορούν να αμφιβητίσουν τα λεγόμενα μου, να αναρωτηθούν ποιός είναι αυτός, να πουν κανα μ@λ@κ#$^ είναι σιγά μην ιδρώσει το αυτί μας..!!Μπορεί και όχι..!!
Σας ευχαριστώ.
Πέτρος Γ. Στεργιανός (29 ετών) -
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα πάρα πολύ για να καθίσω να γράψω μετά απο την δήλωσή μου ότι δεν θα ξαναγράψω...!!Και η αθέτηση του λόγου μου είναι σοβαρή καθότι δεν το συνηθίζω..
Η αιτία είναι ότι ήθελα να πώ κάπου δημόσια, ξέροντας ότι θα διαβαστούν απο σχετικά πρόσωπα, την άποψη ενός θεατή και μετα το Σ/Κ και τηλε-θεατή..!!
Η σχέση μου με τους αγώνες είναι μία τυπική σχέση ενός μέσου Έλληνα, παρακολουθώ, βλέπω, ενημερώνομαι όσο μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις..!!
Βλέπω αγωνιζόμενους να 'δίνουν' ο ένας τον άλλον, βλέπω όλους να τα βάζουν με την ΕΘΕΑ, τον ΣΟΑΑ να τα βάει με τον ΣΟΑΑ Β. Ε. ..Βλέπω παράπονα για το διαβλητό της διαδικασίας ελέγχου, βλέπω ανθρώπους να ξεστομίζουν **βαριές κουβέντες **ο ένας για τον άλλον λες και έχουν να χωρίσουν χωράφια..!!
Θεωρώ τον εαυτό μου σωστό στα λογικά του και όχι παράλογο, Δον κιχώτη που ψάχνει να βρεί τέρατα στους ανεμόμυλος, και πιστέψτε με το λιγότερο που μου αρέσει είναι να κριτικάρω ανθρώπους και καταστάσεις..!!
Ένα απο τα όνειρά μου ήταν κάποια στιγμή να εμπλακώ ερασιτεχνικά με τους αγώνες, και μεγαλώνοντας και φτιάχνοντας τωρα τα οικονομικά μου θα μπορούσα...Να πάω όμως να μπλέξω ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ...Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι διαφορετική αυτό που φαίνεται...Αν είναι, εκλιπαρώ να την αλλάξετε..Ο κόσμος - θεατές και μελλοντικοί νέοι αγωνιζόμενοι (αυτό δεν είναι που λέτε ότι θέλετε) - φεύγουν μακρία μη θέλοντας να συμετέχουν σε αυτό την τελματωμένη κατάσταση..!!!!
Δεν ξέρω τι θα κάνετε, θεσπίστε νόμους-διαδικάσίες, τινάξτε τα όλα στον αέρα και ξαναφτιάξτε τα απο την αρχή. Αυτή η κατάσταση ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Πολλοί μπορούν να αμφιβητίσουν τα λεγόμενα μου, να αναρωτηθούν ποιός είναι αυτός, να πουν κανα μ@λ@κ#$^ είναι σιγά μην ιδρώσει το αυτί μας..!!Μπορεί και όχι..!!
Σας ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ.
Κλασσικες σκεψεις καποιου που πρωτοβλεπει τους αγωνες και διαβαζοντες/βλεποντας/ακουγοντας πεντε πραγματα καταλαβαινει(ισως νωριτερα απο οτι θα επρεπε,αφου πολλοι απο εμας θα λεγαμε πλεον σε οποιον νεο,ενθουσιωδη πως ειναι καλυτερα να μην ασχοληθει με το 'αθλημα')
οτι πολλα πραγματα δεν πανε καλα,ειτε εχει ο 'ενας' δικιο,ειτε ο 'αλλος'.Χαιρομαι που εισαι λογικος
Στεναχωριεμαι που μπηκες ακομα και στον κοπο να δεις μηπως δεν καταλαβες κατι καλα και εγραψες αυτα που εγραψες
Ελα ξαναρωτα σε 1-2 χρονια ,αν αλλαξε κατι ωστε να εμπλακεις.
Μεχρι τοτε ανεβοκατεβα καμια Πεντελη,πηγαινε κανα Μεγαρο,καμια Σερρες, ......τετοια πραγματα, ...υγειινα... -
§
Πάντως εμένα μου αρκεί να βλέπω τα αγωνιστικά να περνάνε και ας γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση. (τους βλέπω όλους).
Κατα τα άλλα όσο νωρίτερα λυθούν τα προβλήματα και οι τριβές, όσο νωρίτερα οργανωθεί καλύτερα το ζήτημα Ελληνικοί Αγώνες, τόσο ο θεατής θα απολαύσει περισσότερο θέαμα (και ίσως οι αγωνιζόμενοι, χορηγοί κλπ), είναι πιο χαρούμενοι.
Απαράδεκτο είναι να έχουμε απώλειες σε ζωές από κακή οργάνωση και αμέλεια διότι μηχανοκίνητος είναι επικίνδυνος είναι και το ρίσκο πάντα υπάρχει. Αρκεί να είναι η οργάνωση και η συνέπεια σε επάρκεια.
Σημείωση: Ο υγιής θεατής των Rally δεν είναι αιμοδιψής, θέλει να βλέπει την πιο ακραία οδήγηση στις πιο ακραίες συνθήκες...
§
-
από τη μία, θα σου πω οτι μέσα στους αγωνες έχω γνωρίσει πολύ καλά παιδιά που ακόμα και την ώρα του αγώνα διασκεδάζουμε τον ανταγωνισμό. πριν τον αγώνα τα λέμε και δεν έχω και πρόβλημα να λέμε για λάστιχα κτλ πριν τον αγώνα.
από την άλλη, εδώ και καιρό έχω σταματήσει να προτρέπω νέο κόσμο να ασχοληθεί. καλύτερα θα την περάσουν στα club και στις πίστες, αυτό έχω καταλάβει. και όταν είδα και το video από την Καλαμάτα είμουν σίγουρος...
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
Ελληνικοί Αγώνες - Η άποψη του Θεατή.