-
Δε θέλω δώρο. Μου αρκεί να κεράσεις τον Κούκο μια από δαύτες τις μπουγάτσες τις σπέσιαλ (που απ'ό,τι λέει ο tazio είναι και πολύ νόστιμες, και κάνουν καλό και στο δέρμα, λέει).
-
Τιμή μου!
-
Μην ανυσηχείς Ολύμπιε θα σου κάνω εγώ δώρο αυτό εδώ
Για να κερδίσεις όλους τους αντιπάλους σου στο επόμενο db drag κα ινα μαζευτούνε έτσι όλες στο αμάξι σου!
-
Διώξε τις κάριες από εκεί μη βουλιάξουν το καπώ!
Το ψάχνεις βλέπω το θέμα, σε βλέπω να ζητάς συμβουλές σύντομα...
Ο χρήστης rottenplan έγραψε:
Παιδιά, προσπαθώ να φτάσω τα 132 dB κι ένα τρίτο και δε μου βγαίνει με τίποτα, τι πρέπει να αλλάξω? -
το 1/3 ψαχνεις?
(μεταφορα στο car audio) -
rottenplan? σάπιο πλάνο δλδ?
Να τις βγάλω απο εκεί να μην βουλιάξουν το καπό του όπελ ε?
Καρφώθηκες κακομοιρηηηηηηηηηηηη! Βρήκα καλύτερο δώρο! που μπορείς να το γεμίσεις ηχεία!
Μετάχειρο αυτό...αν θές καινούργιο πάρε αυτό που έχει ρεκόρ στο ρινκ για τα συμπαγη πολυμορφικά!
και δώρο ένα ελικόπτερο να σου κουβαλάει τις μπαταρίες για να βαράει το πράμα!
-
Α, Opel είναι? Ε τότε άστες να ακουμπάνε άφοβα τα αλαβάστρινα κορμάκια τους. Καμιά πιο βαριά έχουμε να κάτσει επάνω? Εναν ελέφαντα ίσως?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α, Citroen είναι? Ε τότε άστες να ακουμπάνε άφοβα τα αλαβάστρινα κορμάκια τους. Καμιά πιο βαριά έχουμε να κάτσει επάνω? Εναν ελέφαντα ίσως? -
Βρήκα το email του Πασχάλη 15W50@yahoo.gr
Του μπουκλάκια είναι, myboomcar@hotmail.com
-
To δικό σου το ξερουν ούλοι. uncle-skroutz@hotmail.au
Σ εχουμε κανει και block με τον μπουκλάκια γιατι μας τα σπας.
-
Μία διόρθωση, είναι uncle-skroutz@hotmale.auch
-
Ελα ρε..σιγά μην ειναι hotmale αυτός.Αφού δεν βλέπεται ο ανθρωπος λεμε.Σα να τράκαρε με τη συμφορά ειναι..
-
Ε καλά και το δικό σου mail που είναι idontpissoil@marenga.it ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα?
-
Ο Πάσχος είναι gay...
-
τώρα το κατάλαβες;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε καλά και το δικό σου mail που είναι idontpissoil@marenga.it ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα?Μου ερχεται στο μυαλό η δική σου : italian-oils-fry-french-fries@hotgay.nl οπότε εχεις δικιο.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο Πάσχος είναι gay...Όχι π@@@της είναι.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο Πάσχος είναι gay...Καλα μ@λ@κ@,αυριο το πρωί αμα δεις το Micra στο παρκινγκ της σχολής με σταμπες από λάδια θα σου πω μετα ποιος ειναι gay.
:ysterical:
τώρα το κατάλαβες;
Εσυ στο κλουβι σου.Ουστ.
-
pasxos, το κλουβί μου τουλάχιστον δεν καίει λάδια σαν το δικό σου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Πάσχος είναι gay...
Καλα μ@λ@κ@,αυριο το πρωί αμα δεις το Micra στο παρκινγκ της σχολής με σταμπες από λάδια θα σου πω μετα ποιος ειναι gay.
Έχει ήδη. Χθές ακολουθούσα ένα ιταλικό....
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#8]