-
παπαριές ³
-
Στο τετράγωνο δεν έφτανε;
-
υπερκύβισα τον κώνο
-
Τον κύκλο τον άφησες όμως...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το αντίστροφο δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί και μάλλον δεν θα μάθω ποτέ.
ελα μου ντε
κ εγω την εχω αυτη την απορια
-
Γϊνεται, απλά θέλει πολλά ποτά...
-
ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΛΟΓΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
-
καλα λογικο ειναι ο απολογισμος που κανει ο καθενας να βρισκει περισσοτερα στο δινω παρα στο παιρνω εφοσον εχει σα σημειο αναφορας τον εαυτο σου..
αλλα και απο φιλους μου και αλλους που εχω παρατηρησει ρε CARυοθραύστη νομιζω πως ολοι οι αντρες γινονται μαλακες για τις γυναικες..
ενω δε βλεπω ή εστω δε μπορω να δω αν συμβαινει κ το αντιστροφο.. -
Είναι επειδή τρώτε πρόλογο (και το λέω ειλικρινέστατα αυτό).
Χωρίς να θέλω να θίξω όμως. Είναι η φύση (μας) έτσι δυστυχώς ή ευτυχώς.
-
δηλαδη;; τι προλογο;;;
-
ότι είνια χαλαρές και όλα καλά
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ωπα skye γιατι μαλλον με μπερδεύεις με τον Ikar.... Οχι και καγκουρεμένο... Εχει διαφορά το καγκουρώ από ενα φινετσάτο Ιταλικό υπερόπλο.φτηνά ή ακριβά άλογα;
-
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΕΛ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ???
Το ξέρετε ότι είχα εφιάλτες το βράδυ και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ λόγω της βλακείας σας?
Εβλεπα λέει ότι με είχαν βάλει να οδηγώ με το ζόρι OPC (απ'όλα) και μόλις πλησίαζα τις στροφές, το εμπρός μέρος σηκωνόταν στον αέρα με αποτέλεσμα να πηγαίνω ευθεία...
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα δε σ αρεσει το κουβαδακι μου σ αλλη παραλία.Μπα, ήρθε κι ο λαδέμπορας.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
**ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΕΛ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ??? **:rant:Το ξέρετε ότι είχα εφιάλτες το βράδυ και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ λόγω της βλακείας σας?
Εβλεπα λέει ότι με είχαν βάλει να οδηγώ με το ζόρι OPC (απ'όλα) και μόλις πλησίαζα τις στροφές, το εμπρός μέρος σηκωνόταν στον αέρα με αποτέλεσμα να πηγαίνω ευθεία...
. -
Οι μαλακίες πληρώνονται.
-
Σε ονειρα αλλων?
-
Ακόμα κι εκεί.
Ου να μου χαθείτε. Ευθειάκηδες.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΕΛ ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ???Το ξέρετε ότι είχα εφιάλτες το βράδυ και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ λόγω της βλακείας σας?
Αμα δε σ αρεσει το κουβαδακι μου σ αλλη παραλία.
Μπα, ήρθε κι ο λαδέμπορας.
-
Δεν πιστευω να ειχες γεμισει το OPC με subs και ενισχυτες πισω...
Αλλαζεις την κατανομη βαρους!
Πως να μην σηκωνεται στον αερα?
-
Δεν το ήξερα πρωτύτερα να βάλω έρμα στον μπροστινό προφυλακτήρα μπας και στρίψει το ρημάδι.
Edit: τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να είναι όπως το καλό κρασί που καλυτερεύει όσο παλιώνει. Αν μαζεύεις μπαριέρες, αμπέλια, κλωνάρια και πέτρες στο μπροστινό μέρος, βαραίνει και ΙΣΩΣ να στρίβει μετά από κάποιο καιρό.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#8]