-
Αυτό που λέτε από το να απαιτείτε να περπατάτε απέχει πολύ.
Κυρίως είναι ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ!Και μιλάω για όταν υπάρχουν και κανονικές σκάλες και όχι μόνο κυλιόμενες.
-
Ρε συ ελτέο πως να το κάνουμε πήγαινε Λονδίνο και θα καταλάβεις τι λέμε, εκεί δλδ είναι μαλάκεςκα ιεμείς έξυπνοι? Και εντάξει δεν μιλάω για ώρες αιχμής που γίνετε πανικός αλλα΄για άλλες ώρες. Αν δεν θέλει να περπατήσει κάθεται δεξιά....και στην κυλιόμενη σκάλα έχει κόμπλεξ με το αριστερά δεξιά ο Έλληνας ρε γμτ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε συ ελτέο πως να το κάνουμε πήγαινε Λονδίνο και θα καταλάβεις τι λέμε, εκεί δλδ είναι μαλάκεςκα ιεμείς έξυπνοι? Και εντάξει δεν μιλάω για ώρες αιχμής που γίνετε πανικός αλλα΄για άλλες ώρες. Αν δεν θέλει να περπατήσει κάθεται δεξιά....και στην κυλιόμενη σκάλα έχει κόμπλεξ με το αριστερά δεξιά ο Έλληνας ρε γμτ!κάτσε ρε στην Αγγλία ζούμε και δεν το ξέρω?
-
Βρε δεν ζεις στην Αγγλία...ευτυχώς δλδ, αλλά κάτι που γίνετε σωστά έξω γιατί να μην το αντιγράφουμε?
-
Μολις ακουσα σε διαφημιση του δελτιου ειδησεων του αλφα οτι επεσε μαχαιρωμα σε διαμαχη 2 οδηγων σε κεντρικο δρομο
-
Παντως και εδω υπαρχουν προφορικες ανακοινωσεις με οδηγια ωστε οσοι δε περπατανε να καθονται στη δεξια πλευρα
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Μολις ακουσα σε διαφημιση του δελτιου ειδησεων του αλφα οτι επεσε μαχαιρωμα σε διαμαχη 2 οδηγων σε κεντρικο δρομοσε καμιά παραλιακή στο μποτιλιάρισμα θα είναι...
-
Κοιταξτε ρε πστ μου μεχρι και σε αυτο μερικοι αντιδραση. Λοιπον, στις κυλιομενες, αμα στεκεσαι, καθεσαι δεξια. ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι οποιος βιαζεται η τεσπα δεν θελει να περιμενει, να μπορει να ανεβαινει απο αριστερα χωρις να ενοχλειται κανενας. Σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ χωρες του κοσμου, το ιδιο συμβαινει. Εξ'αλλου ποιο το νοημα, αμα στεκεσαι, να ειστε ολοι διασπαρτοι στην σκαλα?
-
kacey
δώσε μας και το άρθρο...του ΚΟΚ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kaceyδώσε μας και το άρθρο...του ΚΟΚ!
Παντως εχει δικιο ρε σεις ο kacey. Τι τους πειραζει δηλαδη να καθονται λιγο δεξια ωστε να διευκολυνουν αυτους που βιαζονται (μηπως το κανουν στο δρομο να μου πεις?)
-
μολις ακουσα για το μαχαιρωμα. Ο ενας μαχαιρωσε τον αλλο επειδη δεν του παραχωρησε προτεραιοτητα.
Το ενα απο τα 2 αυτοκινητα ηταν mini cooper. Το σκηνικο στο λιμανι του Πειραια.
Κανενας δεν συγκρατησε αριθμο κυκλοφοριας λεει. -
Απλά ρε παιδιά οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Εγώ από εσάς το έμαθα σήμερα.
Θα με αποκαλουσατε όμως ΖΩΟ εάν δεν καθόμουν δεξιά.Μην είστε τόσο απόλυτοι.
ΥΓ. δεν χρησιμοποιώ Μετρό και δεν το ξέρω. Αλλά στο Βενιζέλος δεν το λένε.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χαχα! Μετά τον Ghost Rider, έχουμε και τον Ghost Driver!Μάλλον τον gost diliver έχουμε.
Ζωάκι νούμερο ένα, ο 'συνάδελφος' με το φορτηγάκι της 'Ντάκος' που πέρασε με κόκκινο στη Π. Ράλλη κοντά στο Γεν. κρατικό Νικαίας και μάλιστα κορνάρισε και σε κάποιον που ξεκίνησε να περάσει κανονικά με πράσινο.
Ζωάκι νούμερο δυο τύπος με smart.
Κατεβαίνει την εθνική οδό, στο ύψος της εξόδου της Αττικής οδού για να μη περιμένει στην ανύπαρκτη κίνηση μπαίνει στη λεα και μετά περνάει ανάμεσα από τα πλαστικά που έχουν βάλει εκεί για να μη μπλέκουν όσοι βγαίνουν από την α.ο. με όσους κινούνται στην ε.ο.. -
Ο χρήστης medos έγραψε:
μολις ακουσα για το μαχαιρωμα. Ο ενας μαχαιρωσε τον αλλο επειδη δεν του παραχωρησε προτεραιοτητα.Το ενα απο τα 2 αυτοκινητα ηταν mini cooper. Το σκηνικο στο λιμανι του Πειραια.
Κανενας δεν συγκρατησε αριθμο κυκλοφοριας λεει.Στην Πηγάδα έγινε. Κι εκεί δεν τίθεται θέμα προτεραιότητας, υπάρχουν παντού φανάρια. Μακάρι να τον πιάσουν. Απόπειρα ανθρωποκτονίας = 10 χρόνια στο νερό. Ελαφρυντικό δεν υπάρχει κανένα, ακόμα κι αν ο άλλος πέρασε με κόκκινο.
-
Παιδιά υπάρχει «άγραφος» κανόνας για τις κυλιόμενες που ισχύει παντού στο εξωτερικό...
Όσοι δεν θέλουν να περπατήσουν κάθονται στα δεξιά, όσοι βιάζονται ανεβαίνουν στις κυλιόμενες από τα αριστερά και αυτό το ακολουθούν όλοι.Εδώ ο κόσμος δεν το ακολουθεί γιατί απλά δεν το γνωρίζει αυτό.
Εξάλου κυλιόμενες σκάλες μεγάλες σε μάκρος δεν υπήρχαν πριν το μετρό και είναι λογική αυτή η άγνοια. -
Στο Λονδίνο δεν είναι άγραφος κανόνας. Όλες οι κυλιόμενες σκάλες έχουν ταμπέλες που το γράφουν. Για αυτό τον λόγο απορώ με την έλλειψη ανάλογης σήμανσης στο Μετρό της Αθήνας. Από την στιγμή που δεν είναι γραμμένο πουθενά όμως, δεν μπορώ να θυμώνω με τον κόσμο που δεν το σκέφτεται.
-
Αυτο το convention ειναι η λεξη κλειδι που ψαχνεις...
και ειπα, σε ολες τις πολιτισμενες χωρες οι ανθρωποι γνωριζουν και το κανουν. Ειναι θεμα παιδειας. Εδω οχι μονο δεν το γνωριζουμε (δεν ειναι το πρωτο πραγμα που δεν εχουμε παιδεια), διαφωνουμε και για το ορθον της σκεψεως με αυτον που προσπαθει να μας το εξηγησει...
Με την ιδια νοοτροπια της αντιδρασης, σε παω οσο στοιχημα θες (που να μην ξανακανω drift στην ζωη μου) οτι αμα εμπαιναν τετοια σηματα εδω, ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι μισοι θα καθονταν οπου τους κατεβει. Τοσο μαλακες ειμαστε σαν λαος.
-
Στην αγγλια που οδηγανε αναποδα δε θα πρεπε και στις σκαλες να καθονται αναποδα? Δηλαδη αυτοι που περπατανε να περνανε απο δεξια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι θεμα παιδειας.Τα είπες όλα.
Με την ιδια νοοτροπια της αντιδρασης, σε παω οσο στοιχημα θες (που να μην ξανακανω drift στην ζωη μου) οτι αμα εμπαιναν τετοια σηματα εδω, ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι μισοι θα καθονταν οπου τους κατεβει. Τοσο μαλακες ειμαστε σαν λαος.
Κι όμως, ήδη το λένε από τα μεγάφωνα συνέχεια! Αρα, παραμένεις άνετα ντριφταριστός!
-
Εχχμμ, τα λενε αλλα συνεχιζουν οι μισοι να καθονται αριστερα και οι αλλοι μισοι δεξια (και ολιγοι στην μεση ακριβως). Αρα, αυτο που λεω.
Ζώα ζώα ζώα [#3]