-
-
μετά τον ενθουσιασμό ....πες μας τι έχει στο other control panel options ...
-
Περίεργο. Σε εμένα στην ίδια οθόνη υπάρχει επιλογή πάνω από το windows update για αλλαγή σε κλασσική προβολή.
-
πρόεδρος κάποια παγαποντιά έκανε πάλι...
πρόεδρε πάω για φαί οut.
το απόγευμα πάλι...
-
-
-
Αυτό ακριβώς είχα κι εγω Χρήστο. Και δεν υπάρχει πιά!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο Control Panel δεν μου εμφανίζει πλέον την επιλογή να έχω Classic View!
Τα εμφανίζει μόνο με τα αχώνευτα ομαδοποιημένα εικονίδια.Εψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω από που αλλού το αλλάζω!
Καμιά ιδέα?
Μία γρήγορη, αν και κάπως προσωρινή, λύση αν δεν προτιμάς το Category View του Control Panel είναι το παρακάτω Registry Edit:
http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/cpclassicview.reg
Δεξί κλικ, save link as..., και στη συνέχεια δεξί κλικ ξανά και επιλέγεις Merge.
Θα επαναφέρει το Control Panel στο Classic View.Αν και το συγκεκριμένο Registry Edit είναι μάλλον ασήμαντo, προτείνεται πριν από κάθε αλλαγή στο μητρώο, να δημιουργούμε ένα Restore Point, σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Τώρα για ποιο λόγο η επιλογή Classic/Category View εξαφανίστηκε, αποτελεί για εμένα μυστήριο.
Μία πιθανή λύση που μπορώ να προτείνω είναι το παρακάτω Registry Edit:http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/commontasks.reg
Τονίζω πως το πρώτο Edit θα επαναφέρει απλώς το Control Panel στο Classic View ενώ το δεύτερο ίσως επαναφέρει την επιλογή που χάθηκε. Παρόμοιο πρόβλημα είχα συναντήσει και σε ένα τεχνολογικό forum και η λύση που είχε προταθεί ήταν αυτή, αλλά δεν έμαθα ποτέ αν δούλεψε.
Πιθανόν το σύστημα να χρειαστεί επανεκκίνηση, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο Edit..Θα έκανα τον κόπο να το δοκιμάσω αλλά μου είναι δύσκολο να κάνω reboot στα Windows αυτή τη στιγμή.
Αν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, μην διστάσεις να ρωτήσεις.
-
To registry φοβάμαι να το πειράξω.
Συνδυασμός με την εγκατάσταση του Tweaknow και το καθάρισμα του registry μπορεί να είναι?
-
update
Το Tweaknow είναι.
Οι επιλογές που εχει κάνουν ή το ένα ή το άλλο. Το άλλαξα και είναι ΟΚ!
-
Samsung SyncMaster 910MP η οθόνη και δεν ακούει πλέον τα κουμπιά που βρίσκονται πάνω στην οθόνη (power, source, vol +/-, menu κλπ.), αλλά μόνο από το τηλεκοντρόλ. Η οθόνη είναι ενός μήνα περίπου και δεν πείραξα κάτι εγώ σε αυτήν, ξαφνικά σήμερα σταμάτησαν να δουλεύουν τα κουμπιά.
Καμιά ιδέα; Να την ξαναεγκαταστήσω ή δεν θα ωφελήσει σε τίποτα;
Ο Όθωνας ο corsair πού είναι;
-
πετα τη ρε μεγαλε και μη μας πρηζεις...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Samsung SyncMaster 910MP η οθόνη και δεν ακούει πλέον τα κουμπιά που βρίσκονται πάνω στην οθόνη (power, source, vol +/-, menu κλπ.), αλλά μόνο από το τηλεκοντρόλ. Η οθόνη είναι ενός μήνα περίπου και δεν πείραξα κάτι εγώ σε αυτήν, ξαφνικά σήμερα σταμάτησαν να δουλεύουν τα κουμπιά.Κλασσικος δειλος χρηστης που εχει κανει καποια μαλατσια και αρνειται να το παραδεχτει
Καμιά ιδέα; Να την ξαναεγκαταστήσω ή δεν θα ωφελήσει σε τίποτα;
Μου φαινεται καπως απιθανο να χάλασε ετσι ξαφνικα.... βγαλε την απο το ρευμα, πατα το power για να αποφορτισει.... ξανακολλα την στο ρευμα και δες τι γινεται.
Ρε μηπως εχει καμια λειτουργια για κλειδωμα και εκανες καμια μαλατσια...?
Τεσπα.... a product of KoreaΟ Όθωνας ο corsair πού είναι;
μηπως καλυτερα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κλασσικος δειλος χρηστης που εχει κανει καποια μαλατσια και αρνειται να το παραδεχτειΡε συ, λες να σηκώθηκα το βράδυ και να άρχισα να μελετάω τις λειτουργίες και τα κλειδώματα;
Ρε μηπως εχει καμια λειτουργια για κλειδωμα και εκανες καμια μαλατσια...?
Μπορεί, ξέρω εγώ...σε μια πρόχειρη ματιά πάντως στο μενού δεν είδα τίποτα για κλείδωμα. Και εγώ δεν πιστεύω ότι χάλασε μόνη της, μάλλον κάτι πάτησα λάθος...
Υ.Γ. Εντυπωσιάστηκα που μπορώ να βλέπω και τηλεόραση μαζί με το PC! Δεν το ήξερα αυτό...
UPDATE
Ακολούθησα τη συμβουλή του Όθονα και τα κουμπιά υπάκουσαν στις εντολές μου! Το είχα κάνει και εγώ πριν, αλλά φαίνεται δεν την άφησα αρκετά χωρίς ρεύμα, σχεδόν την έβγαλα και την ξανασύνδεσα άμεσα. Thank you very much Corsair!!! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τώρα η απορία της εβδομάδας από τον Άσχετο Ασχετιάδη:
Πριν 2 εβδομάδες αγόρασα το φοιτητικό πακέτο ADSL της Forthnet για ένα χρόνο με 117 ευρά και περιμένω σύνδεση. Η απορία μου είναι (επειδή είμαι τελείως κούτσουρο με την τεχνολογία-ντροπή μου) ότι μετά από λίγες μέρες που ψιθύρισαν τη λέξη ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ και άλλαξα 5 χρώματα. Μετά μου είπαν ότι μάλλον έχει καταργηθεί. Υπάρχει πιθανότητα να έχω ογκοχρέωση;Το ιδιο εχω και εγω.
[ http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001555 ]
Μοναδικοί λόγοι για να το αποκτήσετε:
Δωρεάν εξοπλισμός και ενεργοποίηση γραμμής.
Δωρεάν οι υπηρεσίες ασφάλειας My Security.
# Χωρίς περιορισμούς όγκου ή χρόνου.
Με 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα μέσω της υπηρεσίας FORTHnet Telephony.
Εύκολη και άμεση αγορά χωρίς διαδικασίες και δικαιολογητικά.
Το πακέτο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις για τηλεφωνική γραμμή PSTN και για τηλεφωνική γραμμή ISDN.
Κοίτα ρε τι έξυπνη αγορά που έκανα... (Κλασσικός Έλληνας καταναλωτής)
EDDIE τι χαρτιά χρειάζονται για το φοιτητικό ADSL?
-
-
Μα τα κατέβασε... λέει update completed...
-
Χαιρω πολύ ρε...
το βλέπω...το traffic που γράφει τι είναι...?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
UPDATE
Ακολούθησα τη συμβουλή του Όθονα και τα κουμπιά υπάκουσαν στις εντολές μου! Το είχα κάνει και εγώ πριν, αλλά φαίνεται δεν την άφησα αρκετά χωρίς ρεύμα, σχεδόν την έβγαλα και την ξανασύνδεσα άμεσα. Thank you very much Corsair!!!Ετσι ειναι... αμα εχεις Fiat, μπορεις να φτιαξεις τα παντα....
Εεε κοιτα, να χαλουσανε ολα τα πληκτρα πηγαινε πολυ. Καποιο κυκλωματακι την ακουσε και ηθελε μια αποφορτιση... γι αυτο σου ειπα αλλωστε να δοκιμασεις να την αναψεις ενω ειναι εκτος ρευματος. Το βγαλσιμο απλα απο την μπριζα δεν κανει δουλεια.
Anyway... αφου επιασε το κολπο του μαστροcorsair
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χαιρω πολύ ρε...το βλέπω...το traffic που γράφει τι είναι...?
Όχι και ρε!!!
Μήπως είναι το μέσο rate που πέτυχε; Κάτσε να δω στο δικό μου...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]