-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι και ρε!!!
Εξκιουζεμουά μενσιέγγγ Ντινόοοος...
-
Σάββα και εμένα το ίδιο γράφει μετά το τέλος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
AOL and Kaspersky makes agree, that AOL can 'sell for free' to all users over the world kaspersky antivirus engine under his own name - Active Virus Shield [AVS] with daily updates from kaspersky servers...AVS is gr8 and very powerfull antivirus, which has online shield + virus scanner + mail scanner. So I think that it's really cool stuff for everyone with daily updates.
elteo
να το δοκιμασουμε λες?
Πριν το δοκιμάσεις για ψάξε λίγο καλύτερα. Έχουν ακουστεί κάποια προβλήματα. Αν δε βαριέσαι ψάξε στο forum του virus.gr .
-
άρα ΟΚ να μην ανησυχώ....
ευχαριστώ
-
Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής εκνευριστικό φαινόμενο με τον FF2. Αρκετές φορές με το που κάνω αριστερό κλικ σε κάποιο κουμπί του forum, (ή οποιασδήποτε σελίδας, for that matter) με πηγαίνει μόνο του στην κορυφή της σελίδας. Υποψιάζομαι ότι φταίει κάποια ρύθμιση στο Tabs Mix Plus, ή στο all-in-one-gestures, αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τον ένοχο μέχρι στιγμής. Μήπως έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
-
-
το Crystal Clear Aero.
-
Σάββα FF2 δεν έχεις?... Δεν μπορώ να το βρω!!!!
Εχω βάλει το MacfoxII αλλά τα κουμπάκια επάνω δεξιά δεν μου τα αλλάζει όπως σε εσένα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σάββα FF2 δεν έχεις?... Δεν μπορώ να το βρω!!!!Εχω βάλει το MacfoxII αλλά τα κουμπάκια επάνω δεξιά δεν μου τα αλλάζει όπως σε εσένα...
όχι δεν κατάλαβες...είναι theme για τα Windows. Αλλάζει τα πάντα.
-
Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του Mozilla Firefox, με αποτέλεσμα η Ελληνική γραμματοσειρά στα mail του yahoo να εμφανίζεται έτσι ώστε να μην διαβάζεται .
Καμιά λύση? -
Tools> Options> Content> Fonts & Colors> Advanced και στο Character Encoding βάλε κάτι σε Greek.
Αν δεν δουλέψει, πήγαινε από το μενού View> Character encoding> Greek (ISO 8859)
-
Βγήκε το Top Spin 2 και για PC. Το 1 ήταν το καλύτερο παιχνίδι τέννις όλων των εποχών, είμαι περίεργος να δω τι έχουν προσθέσει.
Από απαιτήσεις, καθόλου ευκαταφρόνητες:
Top Spin 2
Platforms:
Genre: Sports
ESRB: EveryoneOperating System: Windows
XP with Service Pack 2
CPU: Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+
Memory: 512 MB RAM
Hard Drive: 4.5 GB of free disk space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 128 MB with latest drivers
Disc Drive: 4X DVD-ROM drive
Peripherals: Windows XP compatible mouse and keyboard with latest driversMultiplayer Requirements:
Internet(TCP/IP) or LAN play supported
Internet play requires broadband connection and latest drivers
Online play requires network interface card with latest driversRecommended System:
3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB with latest drivers
Geforce 6800 or Radeon X800
1024 MB RAMThis product does not support Windows 95/98/ME/2000 or NT.
Supported Chipsets:
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon X300
ATI Radeon X500
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
Geforce FX 5900
Geforce 6200
Geforce 6500
Geforce 6600
Geforce 6800
Geforce 7300
Geforce 7800
Geforce 7900Notice: Integrated and Mobile video chipsets are not supported.
Notice: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disk and virtual disk drives.
ΥΓ. Σάββα, κοίτα αυτό που έκανα bold στο τέλος. Laptop και Gaming ουδέποτε έκαναν ιδιαίτερη παρέα, αλλά από ότι φαίνεται αρχίζουν να μην μιλάνε κιόλας
-
migf1
- δεν είναι bold
- το έχω εδώ και καιρό στο PS2...
το LFS ν απαίζω και δεν με νοιάζουν όλα τα άλλα. Ούτως ή άλλως δεν έπαιζα pc games. Για το μέλλον εκτός του PS2 θα έχω και το PS3.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
migf1
[snip]
2. το έχω εδώ και καιρό στο PS2...To Top Spin 2; Εδώ και πόσο καιρό έχει βγει για PS2;
-
το 1 έχω ρε...δεν με νοιάζει το 2.
σιγά τις δραματικές αλλαγές...
-
migf1
απο το lfs σε τεννις βρε?
αδερφες ειμαστε? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
migf1απο το lfs σε τεννις βρε?
αδερφες ειμαστε?εάν το παίξεις θα δεις ότι είναι αρκετά δύσκολο για 'αδερφές'...
-
δεν ειναι θεμα δυσκολιας!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
migf1απο το lfs σε τεννις βρε?
αδερφες ειμαστε?Χρειαζεται για προπονηση ρε... γυμναζονται κι αλλες μυικές ομαδες, που βοηθάνε στην οδήγηση.
-
Έχει καταφέρει να μεταφέρει κανείς από ένα πισί σε άλλο τα emot του messenger;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]