-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
απαραιτητα 17ρα??? Μεχρι τι ποσο δινεις?όχι πολλά και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω πάνω από 200 ευρώ.
Έχουν διαφορά?Για 17άρα λέω...τι σκέφτεσαι?
-
Σκέφτεται ότι οι 17αρες δεν είναι συμφέρουσες λύσεις αυτή την εποχή γιατί μπορείς με ελάχιστα παραπάνω να πάρεις 19αρα.
-
Συμφωνώ. Άσε που με την 17άρα μπορεί να μπλέξεις και με τον νόμο. Η 19άρα αντίθετα είναι ενήλικη και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Τάδε έφη διδάσκων τους παίδας ημών...
Το έχεις ψάξει βλέπω το θέμα...
-
-
ναι σίγουρα αλλά πολύ μεγάλη δεν είναι η 19άρα?
δεν έχω μεγάλη απόσταση γαμώτο στο γραφείο μου -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν έχω μεγάλη απόσταση γαμώτο στο γραφείο μου17αρα από μένα. Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
παίζεις με τον πόνο μου Νικόλα?
περιμένω να βγάλω κάποια λεφτά να πάρω αυτήν
Να ρωτήσω κάτι τώρα εγώ που είμαι μικρός και άπειρος; Αυτό το τέρας θα το κάνεις οθόνη για τον υπολογιστή; Και σε τι απόσταση θα κάθεσαι;
Άλλη ερώτηση. Η δική μου δεν έχει ελληνικό μενού και απ' ότι είδα, ούτε ελληνικό teletext, ενώ λέει ότι έχει. Γίνεται κάποια αναβάθμιση στο firmware της;
είμαι ταινιοφάγος και η 19ρα είναι μικρή για τις απαιτήσεις μου. `Εχεις δίκιο ότι είναι πολύ μεγάλη για οθόνη υπολογιστή αλλά πού να τη βάλω στο ταβάνι? Διαφορά σε τιμή με 26ρα είναι αμελητέα γι'αυτό κοιτάω αυτό το μοντέλο.
Εσύ ποια έχεις για το τελετεξτ που λες, την ίδια? κοίταξες στο επίσημο site ή google?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν έχω μεγάλη απόσταση γαμώτο στο γραφείο μουεγώ πάντως με 19ρα στο 1 μέτρο και μου φαίνεται και μικρή. Πού ν'αράξω πίσω στην πολυθρόνα να δω ταινία..
-
Να πω και εγώ τον πόνο μου...
Εδώ και λίγες μέρες ο firefox κολλλλλλάει κάθε 15 δευτερόλεπτα για 2-10 sec και μετά συνεχίζει. Είναι απίστευτα εκνευριστικό και κάνει την πλοήγηση στο δίκτυο μαρτύριο. Προσπάθησα να επαναφέρω τα πάντα από safe mode, αλλά το πρόβλημα επιμένει. Επιχείρησα να τον απεγκαταστήσω και να κάνω clean install, αλλά προφανώς κάπου έχει αποθηκευμένες ρυθμίσεις και μου ξαναβάζει τα extensions που είχα επιλέξει, όπως φυσικά και το πρόβλημα.
Είναι πλέον τόσο απίστευτα αργός που έφτασα στο σημείο να χρησιμοποιώ τον opera, από όπου και γράφω αυτή τη στιγμή. Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τον εγκαταστήσω με τις απολύτως αρχικές ρυθμίσεις, μπας και βγάλω καμιά άκρη; Εϊμαι στα πρόθυρα του format, αλλά θα ήθελα να το τρενάρω λίγο μπας και προφτάσω τα Vista, οπότε θα αγοράσω καινούργιο PC.
BTW, κάπου, κάπως κάποτε, είχα κάνει κάποιες αλλαγές στο config του ακολουθώντας τις προτροπές κάποιου site που υποσχόταν καλύτερες ταχύτητες πλοήγησης (ναι, ξέρω, κάποτε πρέπει να πάψω να πιστεύω στον Αη Βασίλη) και σκέφτομαι ότι ίσως φταίει κάτι που είχα αλλάξει τότε, αλλά το τι είχα αλλάξει ούτε ο θεός δεν το ξέρει, για αυτό θέλω να τα επαναφέρω όλα στην αρχική μορφή. Πως όμως;
-
Μια χαρά είναι ο Όπερα!
Ακούω και διαβάζω διάφορους με προβλήματα στον ffox2. Γιατί δεν γυρίζεις στον 1.5;
-
Έχει Ελληνικό ορθογράφο
-
ok, θα αποφασίσω τότε για 17άρα ή 19άρα και θα περάσω από εδώ άλλη μέρα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει Ελληνικό ορθογράφοΕίσαι ανορθόγραφος;
-
Τραγικά
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ακούω και διαβάζω διάφορους με προβλήματα στον ffox2.
Εεεελαααα...
-
Ε, γράφε στο Word ρε συ Χρήστο (από το να κάνεις format )
ΥΓ. Πασχάλη εγω με τον 1.5 είμαι ακόμα και με αυτόν θα μείνω.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Πασχάλη εγω με τον 1.5 είμαι ακόμα και με αυτόν θα μείνω.
μα γιατί ρε Χάρη;Αφού οι νεες εκδόσεις ανταγωνίζονται τον 7..Μπουχαχαά
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να πω και εγώ τον πόνο μου...Εδώ και λίγες μέρες ο firefox κολλλλλλάει κάθε 15 δευτερόλεπτα για 2-10 sec και μετά συνεχίζει. Είναι απίστευτα εκνευριστικό και κάνει την πλοήγηση στο δίκτυο μαρτύριο. Προσπάθησα να επαναφέρω τα πάντα από safe mode, αλλά το πρόβλημα επιμένει. Επιχείρησα να τον απεγκαταστήσω και να κάνω clean install, αλλά προφανώς κάπου έχει αποθηκευμένες ρυθμίσεις και μου ξαναβάζει τα extensions που είχα επιλέξει, όπως φυσικά και το πρόβλημα.
Είναι πλέον τόσο απίστευτα αργός που έφτασα στο σημείο να χρησιμοποιώ τον opera, από όπου και γράφω αυτή τη στιγμή. Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τον εγκαταστήσω με τις απολύτως αρχικές ρυθμίσεις, μπας και βγάλω καμιά άκρη; Εϊμαι στα πρόθυρα του format, αλλά θα ήθελα να το τρενάρω λίγο μπας και προφτάσω τα Vista, οπότε θα αγοράσω καινούργιο PC.
BTW, κάπου, κάπως κάποτε, είχα κάνει κάποιες αλλαγές στο config του ακολουθώντας τις προτροπές κάποιου site που υποσχόταν καλύτερες ταχύτητες πλοήγησης (ναι, ξέρω, κάποτε πρέπει να πάψω να πιστεύω στον Αη Βασίλη) και σκέφτομαι ότι ίσως φταίει κάτι που είχα αλλάξει τότε, αλλά το τι είχα αλλάξει ούτε ο θεός δεν το ξέρει, για αυτό θέλω να τα επαναφέρω όλα στην αρχική μορφή. Πως όμως;
Αυτό το έσβησες μετά το uninstall;
C:\Documents and Settings(το όνομα του user σου)\Application Data\Mozilla\Firefox
-
Ευχαριστώ πολύ.
Και το πιο κουφό...διέγραψα το Αγγλικό λεξικό και από εκείνη την στιγμή τρέχει σφαίρα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]