-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
tip: Το 206 δεν έχει ESP...
**Tώρα ούτε το δικό μου έχει! **
Αντρέα, τι μπορούμε να κάνουμε για τις ζάντες;
Απ' ότι μαθαίνω δεν παίζει πρόβλημα με τους αποστάτες!
Η ρεζερβα ανάγκης το βγάζει off (ελπίζω να είναι αυτό δηλαδή και όχι τίποτα απ' το χτύπημα).
Η ρεζέρβα έχει διαφορετική διάμετρο από την κανονική σου;
-
Η ρεζερβα ανάγκης το βγάζει off (ελπίζω να είναι αυτό δηλαδή και όχι τίποτα απ' το χτύπημα).
-
Άρα, στην πίστα με 2 ρεζέρβες ανάγκης πίσω και να σε δω αν ποτέ θα ξκαναπαραπονεθείς για μούτρα...
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Wheel Offset CalculatorΘενξ Bill!
Eδώ μου βγάζει ότι το εσωτερικό και εξωτερικό ίχνος παραμένουν τα ίδια!
Τα παιδιά γιατί το υπολόγισαν αλλιώς;
Ρε Αντρέα φάρδος 6,5 δεν έχουν οι ζάντες που μου βρήκες;
-
Δε θυμάμαι Χάρη.Οτι σού είχα πεί εκείνη τή μέρα.
Αργότερα θα πάω σπίτι να τίς κοιτάξω και θα σου πώ ξανά -
-
Χάρη, δεν κάνει το 43 offset στο Punto
Είναι σαν να μικραίνεις το μετατρόχιο 2cm !! (εκτός του ότι μπορεί να βρίσκει η ρόδα εσωτερικά)
Για ζάντες μέχρι 7 in πρέπει να βρεις μεταξύ 33 και 25 -
Άρα χρειάζομαι αποστάτες 10mm σε κάθε τροχό, όπως είχε υπολογιστεί αρχικά!
-
Λοιπόν...πρηξίματος συνέχεια...
Υπενθυμίζω πως φοράω ζάντες 615 ΕΤ33 και θέλω να βάλω 6,515 ΕΤ 43 θέλοντας να διατηρησω το offset όσο πιο κοντα στο εργοστασιακό γίνεται (βασικά καίγομαι να μη βρισκει στους θόλους ).
Λογικά θέλω αποστάτες 10mm.
Ναι αλλα ποιούς απ' όλους αυτούς;
Θέλω το DR system και όχι το DRA. Νομιζω ειναι σαφως πιο πρακτικό για προσωρινη χρήση.
(DR= The spacer is fitted between the wheel and hub, using longer wheel bolts or Quicksafe-bolts
DRA = The Adapter is fitted to the hub with special wheel bolts and has new threaded holes for existing wheel bolts)Γιατι όλοι αυτοί οι αποστάτες, παρά τη διαφορά πάχους δινουν offset +5; Τι είναι το note;
Ευχαριστώ και συγγνώμη για το πρήξιμο. Θέλει να σπουδάσεις για να βρεις μια 4άδα αποστάτες...
-
Xarh to 20145802
-
Κάνε μας μια ανάλυση ρε Βασίλη.εμείς ψαχναμε για 10χιλιοστα,αυτο είναι 20,έχει άλλο με 24,κι'όλα μας δίνουν +5 όφσετ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάνε μας μια ανάλυση ρε Βασίλη.εμείς ψαχναμε για 10χιλιοστα,αυτο είναι 20,έχει άλλο με 24,κι'όλα μας δίνουν +5 όφσετΌντως!
-
Prospathw .... mou exei xalasei to pc kai den ta mporw auta ta greklish
To DR20 dinei synoliko offset +20 mm (einai 10+10)
sti selida pou epsaxnes exei odigies -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Prospathw .... mou exei xalasei to pc kai den ta mporw auta ta greklishTo DR20 dinei synoliko offset +20 mm (einai 10+10)
sti selida pou epsaxnes exei odigiesTo restart δεν πιάνει;
Αααα, είναι συνολικό οφφσετ αυτό που δίνει; Νόμιζα πως ήταν για κάθε αποστάτη ξεχωριστά.
Έχω γενικότερο πρόβλημα κατανόησης των οδηγιών.
Edit:
http://www.1010tires.com/WheelOffsetCalculator.asp
αυτό μου λέει:
Inner Clearance: 16mm LESS
Outer Position: RETRACT by 4mmΤο screenshot πάρθηκε από δω:
http://www.h-r.com/index.php?inhalt=pro ... sprache=en -
Πάλι,αυτα που λένε για 10 χιλιοστα ή για 24,δεν θα είναι και πάλι συνολικά;Πώς διαλο γίνεται να έχουμε στο ίδιο αυτοκίνητο διαφορετικά πάχη αποστατων,και ίδια αυξηση στο όφσετ;
Βασίλη,όποτε μπορεσεις ρε,δεν είναι καλά και σωνει σημερα
-
Αξιώθηκα να πάω στην τοπική Fiat και να ρωτήσω για αποστάτες. Στην αντιπροσωπεία των Γιαννιτσών το 'ψαξαν' το θέμα και αποφάνθηκαν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, πλέον. Εδώ την προηγούμενη φορά που είχα ρωτήσει δεν ήξεραν καν τι είναι οι αποστάτες! Τώρα βρήκα άλλον υπάλληλο και σχεδόν τον παρακάλεσα να ψάξει... Έτοιμος ήταν να τα παρατήσει με κάτι δικαιολογίες του τύπου 'έρχονται σετ με τις ζάντες' κλπ
Ώρες-ώρες απορώ γιατί μερικοί ΔΕΝ θέλουν να πουλήσουν...Δεν είναι αυτή η δουλειά τους;
Τέεεεσπα. αποδείχτηκε ότι ως κωδικός υπάρχει στον κατάλογο με τα αξεσουάρ του sei, αν εκδιαφέρεται κανείς.
Κόστος: 30 ευρώ ο ένας αποστάτης.
Μακρύτερα μπουλόνια: (κρατηθείτε) 8 ευρώ το 1! Δηλαδή για 4 τροχούς θέλω 160 ευρω! Φυσικά μείναμε άφωνοι και εγώ και ο υπάλληλος!Απορίες:
Το λογικό είναι να θέλω 4, έτσι; Τα sei abarth όμως, γιατί φοράνε μόνο μπροστά; Πώς γίνεται να έχουν μόνο μπροστά αυξημένο μετατρόχιο κατά 2 πόντους σε σχέση με το απλό, ενώ πίσω είναι ίδια; Παίζει ρόλο το ότι φοράνε ταμπούρα πίσω (όπως και το δικό μου) ;Μπουλόνια μακρύτερα θα βρω εύκολα από βουλκανιζατέρ με λογικό κόστος;
Αντρέα, αν μπορούσες να ρωτήσεις τον Κυρλαγκίτση μπας και φέρνει τους αποστάτες της H&R και σε τι τιμή...
-
Μπουλόνια μακρύτερα θα βρω εύκολα από βουλκανιζατέρ με λογικό κόστος;Αλλάζοντας λάστιχα-ζάντες χρειάστηκα νέα μακρύτερα μπουλόνια και ο λαστιχάς μου τα χρέωσε 30 ευρώ τα 16...
Φαντάζομαι ότι η τιμή θα είναι αντίστοιχη στα περισσότερα βουλκανιζατέρ.
Αλλαγή όφφσετ - Επείγον!