-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πω ρε γμτ παει και το τζαμπα 768...
πάρε κ πες τους ότι δεν βιάζεσαι να στο ενεργοποιήσουν το 2play...
+1
-
Σημερα μου ηρθε το πακετο modem της HOL για το double play.
Θα μπω στο ιδιοκτητο δικτυο τους,συνεπως απο οτι μου ειπαν οι ταχυτητες στο adsl θα ειναι μεχρι 24 Μbps και τηλεφωνα αστικα-υπεραστικα απεριοριστα 37 Ευρω τελικη τιμη....
Εχει κανενας εμπειρια ?
Κ μονο που καταργουνται τα παγια του ΠΟΤΕ ειναι ενα κερδος νομιζω....
Την αιτηση την εκανα στις 30/12 κ θελουν 20-25 εργασιμες για να ενεργοποιησουν την νεα υπηρεσια....
-
Λύθηκε το θέμα με την Forthnet, κάποιος έγραψε λάθος το κινητό του Θα ειδοποιηθεί για τα καλά μαντάτα μέσω του σταθερού του να ΄μαι καλά εγώ
-
Τι καλός άνθρωπος ο Μιράγκε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι καλός άνθρωπος ο Μιράγκε!Eπειδή είπες καλό λόγο για μένα την επόμενη φορά που θα κατέβω Αθήνα θα σου φέρω μισό κιλό παστουρμά απο τον Κοσμά Αρκεί να κατέβω με αμάξι γιατί με οποιδήποτε άλλο μέσο θα με βρίσουνε
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι καλός άνθρωπος ο Μιράγκε!.. δε μπορει.. εσυ κατι θες!
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τι καλός άνθρωπος ο Μιράγκε!
.. δε μπορει.. εσυ κατι θες!
παστουρμά μάλλον ήθελε
-
Οχι! Κάτι άλλο θα του'ρθει του Κέλερμαν!
-
-
Είσαι πολύ καλός άνθρωπος, Μιράγκε. Και κάνεις και πολλή παρέα με τον Νταχτιρντίνο!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σημερα μου ηρθε το πακετο modem της HOL για το double play.Eτσι μπραβο,πληρωνε να φερει καναν παικτη ο Σωκρατης....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eτσι μπραβο,πληρωνε να φερει καναν παικτη ο Σωκρατης....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι! Κάτι άλλο θα του'ρθει του Κέλερμαν!
αμα εχει σχεση με αναληψη στους ουρανους τοτε οκ...καλη φαση!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:whistlink:Είσαι πολύ καλός άνθρωπος, Μιράγκε. Και κάνεις και πολλή παρέα με τον Νταχτιρντίνο!
Tι παίχτηκε εδώ;
-
Συγνώμη που γράφω στο άσχετο αλλά θέλω να σας πω τον πόνο μου.
Από τις 2 Οκτωβρίου έχω κάνει στην forthnet αίτηση για forthnet2play και ακόμα περιμένω.
Και πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι το θέμα είναι στον οτε που δεν τους δίνει κόμβο (αν το λεω και σωστά) και ότι θα περιμένουμε (όσο χρόνο κι αν πάρει) μέχρι να ανταποκριθεί ο οτέ.
Τι να κάνω ρε παιδιά? Πιστεύετε ότι θα βγάλω καμιά άκρη αν πάρω στον οτε?
Ή να προσπαθήσω να κάνω αίτηση σε καμιά άλλη εταιρεία? Ξέρω ότι η forthnet είναι καλή, αλλά...Καμιά συμβουλή να βγάλω άκρη?
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Eτσι μπραβο,πληρωνε να φερει καναν παικτη ο Σωκρατης....
Λεγε μου τετοια να το ακυρωσω......
-
Ο χρήστης miss_obelix έγραψε:
Συγνώμη που γράφω στο άσχετο αλλά θέλω να σας πω τον πόνο μου.Από τις 2 Οκτωβρίου έχω κάνει στην forthnet αίτηση για forthnet2play και ακόμα περιμένω.
Και πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπαν ότι το θέμα είναι στον οτε που δεν τους δίνει κόμβο (αν το λεω και σωστά) και ότι θα περιμένουμε (όσο χρόνο κι αν πάρει) μέχρι να ανταποκριθεί ο οτέ.
Τι να κάνω ρε παιδιά? Πιστεύετε ότι θα βγάλω καμιά άκρη αν πάρω στον οτε?
Ή να προσπαθήσω να κάνω αίτηση σε καμιά άλλη εταιρεία? Ξέρω ότι η forthnet είναι καλή, αλλά...Καμιά συμβουλή να βγάλω άκρη?
ΕυχαριστώΜπορεί να φταίει ο ΟΤΕ (για όλα φταίει, τελικά! ) αλλά, το πιθανότερο είναι να φταίνε αυτοί και να βρίσκουν μια δικαιολογία.
Δοκίμασε να ακυρώσεις την αίτηση. Δες αντιδράσεις.
Από προσωπική εμπειρία σου προτείνω την Netone. Ανταποκρίθηκαν στο έπακρο!
-
Καλά, δεν είναι η 1η φορά που ακούω για 3μηνα, 5μηνα, 6μηνα με την FORTHNET....
Αυτός ήταν ο λόγος που με οδήγησε να μην την προτιμήσω.Στην HOL, που είμαι τώρα (2play), μέσα σε 1 μήνα ενεργοποιήθηκα
-
Παιδια θελω να κανω καποιες ερωτησουλες!
Ειχα κανει περσυ φοιτητικο πακετο της forthnet...
Τελιωσε η ετησια προσφορα που ειχα πληρωσει και τωρα μου ηρθε λογαριασμος 23ευρω για 768συνδεση...
Τι προτεινετε να κανω μιας και στα ιδια λεφτα παιρνω κατι πολυ καλυτερο!
Να κανω αναβαθμιση η να αλλαξω εταιρεια...?βασικα ,με ενδιαφερει να εχω αμεσα ιντερνετ!Ευχαριστω!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;